Sydänhuulet

Päivän meikki ystävänpäivää sivuten. Olisihan tämä liian herkullinen teema jättää käyttämättä. Pinkkiä, punaista, syrämiä..Punaisia syrämiä? Joo!

Huulten muotoa on siis muokattu hiukan enemmän sydämen muotoon, mikäli aasinsilta jäi laudoiltaan vajavaiseksi. Punaisella huutenrajauskynällä väritetty pohja, päälle hiukan tummanpunaista huulipunaa ja keskiosaan sipaus punaista kiiltoa. Huulten rajoja korostin punaamisen jälkeen kellertävällä valokynällä, jolla sain myös korjattua hiukan pieleen mennyttä muotoilua, kuten todistusaineistosta 1a ja 1b ilmenee. Korostuksen jätin reilusti näkyviin, vaikutuksen tehostamiseksi.

Olen huulipunankäyttäjänä vielä sen verran ummikko, että yleensä kuvaan lärvin huulimeikin yhteydessä vaikken olisikaan aikeissa kirjoittaa juttua, sillä kamera paljastaa rajausvirheet heti. Tämä korjattu versiokaan ei ole varsinainen photoshop-suu, mutta kelpasi työnaamalle oikein hyvin.

Punaisissa huulissa on asennetta. Olen koko päivän seissyt vähän ryhdikkäämmin, hymyillyt useammin ja tuntenut oloni itsevarmemmaksi. Ihanilla, helpoilla huulikiilloilla on kilpailija, jonka kanssa saatan jatkossa treffailla vähän useammin.

Helppo ja mukautuva vai haastava ja itsevarma?

Taustalla soi: Red Hot Chili Peppers

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.