Onnellisuuslakka

sirkuslakka

Mitäs sanotte tästä? Sirkuslakka! Golden Rose Jolly Jewels nro 115, huimaan hintaan 3,95€. Kyllä pienellä rahalla on yhden naisen murheet kuitattu. Katsokaa nyt sitä, ei voi olla hymyilemättä näin älyttömälle kynsilakalle!

Aikuismainen? Ei. Rauhallinenko? Ehei. Hillittykö? No ei tosiaankaan. Sirkuspelle vaniljakastikkeessa! Väripyykättyjä  popcorneja! Lumihankeen viskeltyjä superpalloja! Vappu marraskuussa!

Tämä on ihkaensimmäinen jellyglitterkynsilakkani, koska kynsi-identiteettini on muotoutunut takakireässä salonki-ilmapiirissä, jossa ei pienistä ja nopealiikkeisistä indiemerkeistä tiedetä mitään. Olen vastikään löytänyt tieni suomalaiseen kynsiblogimaailmaan ja voihan vihta, mitä kaikkea olenkaan missannut. Olin autuaan tietämätön näiden indieihanuuksien lisäksi esimerkiksi siirtokuvista. Niin ikään aikuismaisella kuosilla varustetut siirtokuvat odottavat kaapissa hetkeä, jolloin ehdin pitää kieltä riittävän keskellä suuta.

Koska lakka on kokoelmani ensimmäinen lajissaan, en osaa sanoa levittyvyydestä, kestosta tai poistamisesta vielä mitään. Enkä oikeastaan edes välitä. Olen niin julmetun innoissani tästä neljä euroa maksaneesta yksisarvisen röyhtäyksestä, että kaikki eteen sattuvat ongelmat ratkeavat varmasti.

Oli näitä vähän hillitymmissäkin väreissä, jos jostain käsittämättömästä syystä ette lämpene tälle kynsilakkojen historian päheimmälle lakalle. Seppälästä saa.

Samantyylisiä jellyglittereitä on juuri ilmestynyt myös Illamasqualta, joka muuten pelaa aina lanseerauskorttinsa esimerkillisesti. Kannattaa pitää silmällä. Hiukan liian hillittyjä nämä I’mperfectionit tietysti ovat, näin minun makuuni. Fazerin sinisen jälkeen kun haukkaa Milkaa, sitä vaan ei enää voi laskea suklaaksi.

Ylös, ulos ja aurinkoon!

Taustalla soi: Ke$ha

Ps. Koska onnellisuutta ei mitata pelkästään kynsilakassa vaan vähäsen myös tykkääjien määrässä, käykää auringonpaisteen kunniaksi osoittamassa uskollisuuttanne sekä Viilankantoluvan että Bella-blogien fb-profiileissa. Yllärit odottavat!

19 Comments Lisää omasi

 1. Taru sanoo:

  Oi ei, pakko saada! :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mene jo! Osta kaks! :D

   1. Taru sanoo:

    Tottakai, tytöt rakastui heti ajatukseen yksisarvisen oksennuksesta x)

 2. Ulrikah sanoo:

  Meni ostoslistalle. Äkillinen ihastuminen! Loves it!!!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Katselen tätä lakkaa ja päässä soi taukoamatta se biisi jossa tahkotaan: ”kiss kisss, bang bang ba-bang bang-bang” :D

 3. Tipi sanoo:

  Tästä lakasta oli juuri postaus toisessakin lukemassani b logissa.
  On se lähdettävä käymään Seppälässä! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   On on! :)

 4. Marjukka sanoo:

  Ihan huippu! Heti tänään Seppälään!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Jee! :) Kokeile laittaa joku hempeä pinkki lakka alle ja sit vaan yks kerros tätä päälle. Vois sopia sulle. :)

   1. Marjukka sanoo:

    Kokeilin eilen heti pelkästään tällä lakalla. Kaksi kerrosta ja tuli aika kiva, mutta samalla heräsi ajatus, että kaipaisin alle jotain muuta. Kiitti vinkistä! Kokeilen seuraavalla kerralla pinkkiä aluslakkaa :)

 5. Taru sanoo:

  Haha, pakko juosta huomenna Seppälään! :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Tää on kyllä muikea lakka, en ihmettele yhtään vaikka myytäis ensimmäisenä loppuun tästä sarjasta. :)

 6. Tipi sanoo:

  Kiitos vaan edelleen vinkistä! :)
  Eilen oli PAKKO kuntosalin jälkeen äärimmäisen hikisenä ajella vielä paikalliseen ostoskeskukseen ja siellä kassalla niitä nökötti iso määrä. Kotiuduin viiden (!) eri värin kanssa kotiin. Kassalla ollut hlö mainitsi, ettei näitä tule lisää.
  Eli josko huomenna kävisi vielä muutaman hakemaan varastoon! Nämä tuotteet eivät ole hinnalla pilattuja ja värit ovat herkullisia.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ei tule lisää? IIK! Mahdankohan mä tarvita vielä varmuuden vuoksi toisen varastoon? :)

   1. Tipi sanoo:

    Tietysti tarvitset! ;D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.