Otsatukka, jota en tilannut

Tukkani 10 kuukautta imetyksen jälkeen. Kaunista. Hiustenlähtö on lakannut ja nyt työn alla on uuden kasvattelu. Suurin osa tukasta on kampaajani mukaan lähtenyt etulinjasta, mutta jonkin verran tynkää pukkaa kuulemma pisin päätä.

 

 

Tämän jämäpituuden voisi vielä halutessaan sukia piiloon muun tukan sekaan lakalla, mutta entäs sitten kun imetysotsis kasvaa vielä viisi senttiä lisää? Toivotaan, että juuri nyt joku kehittelee hiuspantaa, josta ei tule tunnin jälkeen päänsärkyä.

 

Toisaalta, kampaajani väläyttämä polkkavaihtoehtokin mietityttää, mutta saatan kui-ten-kin olla siihen liian nössö. Ihan siltä varalta, että sitäkin mahdollisuutta punnittaisiin, olisiko kellään linkittää hyviä hiusgallerioita? Helposti selattavia ja monipuolisia? G:n kuvahaku tuotti kamalan ähkyn, enkä ole oikein perillä viimeisimmistä inspiraatiolähteistä.  Kits.

Taustalla soi: Owl City

4 Comments Lisää omasi

 1. Noviisi sanoo:

  Sama ongelma. Pelastukseen saapui huivit. Ah mitä värejä sekä kuoseja. Lukematon määrä vaihtoehtoja. Kesä on tulossa ja samaten rantapäivät lierihatun kanssa sekä aina näppärät lippikset ja lätsät. Tosin sisätiloissa ne ei kauheesti passaa.

  Tykkää

  1. Noviisi sanoo:

   Ja jatkan vielä että kerrostettu leikkaus sekä jakauksen siirtely auttaa myös :)

   Tykkää

  2. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Fiftarihuivi, siinäpä se. :)

   Tykkää

Haluan osallistua keskusteluun!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.