Make Up Factoryn vieraana

muf_tarjolla

Kokoonnuimme eilen bloggaajaporukalla Turkuun tutustumaan Make Up Factoryn meikkisarjaan sekä maahantuojan tarjoamaan uudenlaiseen kauneuskoulukonseptiin. Olin itse karkureissulla työvuorosta, joten varsinaisen tuotetestailun sijaan keskityin enimmäkseen kuvaamaan ja tallentamaan tunnelmia. Aika harvoin pääsen osallistumaan vastaaviin kestityksiin ja koska allekirjoittanut on suht helppo voidella parilla leivoksella ja kuoharilasillisella, jätän syväanalyysin kriittisempien bloggaajien harteille.

muf_fiiliksia

muf_sisallamuf_kuvausta

Lyhyesti tiivistettynä MUF on saksalainen, uudehko sisarussarja Artdecolle. Tuotteet ovat kutakuinkin keskihintaisia ja joukosta löytyy perinteisten meikkien lisäksi myös hiukan erikoisempia ratkaisuja. Esimerkiksi peitevoidenapin kanssa samaan rasiaan pariutettu puuteri, jolla se kiinnitetään. Entäpä miltäs kuulostaa huultenrajauskynä, jolla huulet rajataan ja valotetaan reunojen ulkopuolelta? Yleisesti ottaen sävyvalikoima ei pikasilmäyksellä ollut erityisen laaja, mutta kuten sanottua, tarkempi testaaminen jäi muille. Toisaalta, kokemus on myös opettanut, että mitä laajempi valikoima, sen hankalampaa on valitseminen.

muf_meikkinurkkaus

muf_summer_polishesmuf_shimmer_lip_tubesmuf_hohdepuuteritmuf_eye_shadows

muf_meikkivoiteitamuf_meikkipussitmuf_meikatessa

Saimme myös pikaperehdytyksen meikkikouluun, jota nyt siis ollaan lanseeraamassa. Idean visioi Nana, joka lienee pitkän linjan meikkitaiteilijana taidoistaan tunnettu myös Turun ulkopuolella. Meikkiopastus toteutetaan ryhmässä, jolloin jokainen saa neuvoja ja vinkkejä tarpeensa mukaan. Ryhmän koko on sovittavissa ja hinta on kaikilta sama. Meikkitaiteilija auttaa sävyvalinnoissa, rohkaisee kokeilemaan uusia tapoja ja tarvittaessa näyttää mallia. Eilisen perusteella vaikutti siltä, että jopa piintyneiden meikkiharrastajien mukavuusrajoja saatiin venytettyä. Vai moniko olisi keksinyt häivyttää turkoosia silmämeikkiä persikalla?

muf_meikki_poismuf_nana_ja_neamuf_paivi

Seurailin iloista pulinaa sivummalta ja kaikessa hiljaisuudessa löysin itselleni erittäin kivan huultenpohjustajan. Real Lip Lift tasoitti ihon pintaa, häivytti huulten omaa väriä ja jätti jälkeensä samettialustan, jonka päällä huulipuna liukui kuin unelma. Pohjustajan lisäksi ostin kimaltelevan huulikiillon, koska huulikiiltoja en muistaakseni vielä omista. Yhtään.

muf_huulille_coll

Olisin ehdottomasti halunnut mukaani vielä puhallettavan timanttipölyn, mutta mokomat olivat kuulemma vanhoja kausituotteita. Anelin Nanaa tilaamaan minulle yhden, sillä en tiedä miten enää voisin elää ilman tätä naisellisuuden supersymbolia. Jos joskus saan pullon käsiini, se museoidaan meikkikokoelmaani ainoastaan katseltavaksi. Tässä tuotteessa ei ole käytännöllisyyden häivääkään, mutta se on niin valtavan hurmaava, etten ole vastaavaa tavannut.

muf_timanttipolymuf_hiukkaspolymuf_keijupolymuf_keijun_hyvastely

Taustalla soi: Audio Bullys

11 Comments Lisää omasi

 1. ulrikah sanoo:

  Propsit taustamusasta!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Check!

 2. Ihanat kuvat! Ja mukavaa oli :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Rennonletkeää, agreed! :)

 3. F sanoo:

  vink vink… Guerlainilta löytyy sellainen kiva kimalteleva Loose Powder Spray. Törkeen kallis turhake, mutta aivan ihana hypistellä kaupassa ja suihkia vähän testeristä decolteelle jos on vaikka juhlat tulossa…
  http://www.saksfifthavenue.com/main/ProductDetail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446536887

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kamalasti pop-up -ikkunoita, yäk. Yritän katsella paremmalla ajalla, täten varauksella kiitän vinkistä. Varauksella siksi, että jos tämä turhake on liian ihana, ostan sen ja se on sit sun syy. Mut toi muffi ei kyl maksanut kuin nelisen kymppiä, sen vielä koriste-esineestä maksaisin. :)

 4. Myy sanoo:

  Olispa ollu kiva päästä mukaan! Muistaakseni Body Shopilla oli myös jonainen joulukausituotteena samanlaisessa pullossa olevaa erittäin hyödyllistä hohtoa :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Niinkö? Mun täytyy tunnustaa, että yleensä vähän kiristän askellustahtia TBS:ia ohittaessani, sillä se suihkugeelihylly saa mut ihan pois raiteiltaan.. :D Siksipä on ehkä jäänyt pölytinkin aikoinaan huomaamatta. :)

 5. minna sanoo:

  Mul on tota kimallepuuteria:D oltiin just messuilla meikkaamassa oltiin siis MUF pistees töissä nii to kyl tuli vast viimevuoden lopussa et aika jännää et ei saa enää …

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Se oli ilmeisesti joku joulusesongin look-tuote. Mutta peukkuja peukkuja että saan vielä joskus omani.. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.