Mutta kun ne niin kimalsivat

Apua! Olen kosmetiikkariippuvainen ja tarvitsen a-pu-a. Saako tähän vaivaan pakkohoitoa? Varsinkin, kun hallitsemattomat oireet kohdistuvat aina samaan pohjattomaan rahasyöppöön. Täysin toivoton MAC-tyttö.

Niukaksi niistetyn budjetin vähäinenkin lattevara siis meni. Onnistuin saamaan käsiini maamme viimeisen kappaleen Indulge-kokoelman Dazzle-laatuista Smash Hit -huulipunaa (huh, mikä lausehirviö) ja sitten vain jotenkin huomasin rutistavani valkoisten rystysteni suojassa myös kimaltavaa geelirajausta ja (mikä pahinta..) kynsilakkaa. Hohhoi! Ei avata sitä kynsilakkakeskustelua nyt, mutta kuten ehkä muistatte, niitä on.

No positiivista tässä on se, että koko nippuun ei palanut kuin rapiat viisikymppiä. Negaosio sisältää huomion siitä, että ne rahat oli tarkoitus säästää marraskuiselle Tukholman reissulle. No meni mikä meni ja nyt keskitymme märisemisen sijaan nauttimiseen. Ne niin kaunihisti kimaltavat!

Katsokaa, mikä värikoordinaatio. Jos ei näillä synny mikä tahansa pikkujoululook, niin saa ampua. Varoituslaukauksen, ilmaan. Kun seuraavaksi lähestyn MAC-pistettä ostoaikeissa. Jos on aseenkantolupa. Äh. Olen varma, että juuri näillä värkkään loppuvuoden juhlakauteen kaikki oleelliset asiat ja siksi(kin) niiden ostaminen oli perusteltua. Lyhyt vilkaisu kimaltaviin uutuuksiin.

Kynsilakka on aivan taivaallinen. Sävy on sekoitus kultaista ja hopeaa ja toimii siksi kaikenlaisten korujen ja asusteiden kanssa, missä tahansa tilanteessa. Siksi sen hankkiminen oli välttämätöntä. Levittyy, peittää, kestää ja hurmaa. Kiilasi kauneimpien omistusten joukkoon ensilakkauksella. Ei muuta kommentoitavaa. (Psst! Ostakaa jos vielä saatte!)

Kimaltava kultainen geelirajaus on vähän villi kortti, mutta olen hautonut tämän vedenkestävän tyypin varalle muutaman suunnitelman, joihin ei liity sivellintä. Niistä lisää mahdollisen onnistuneen toteutuksen jälkeen. (Psst! Kokeilkaa sitä luomivärinä!)

Huulipuna vetosi sisäiseen keräilijä-metsästäjääni hyvin hillityllä eikä lainkaan pissismäisellä olemuksella ja se oli yksinkertaisesti saatava. En tiedä paljonko tälle sokaisevalle huulikimalteelle on arjessa käyttöä, mutta ihana se on. Huulet näyttävät tuntien päästäkin märältä, koska huulille jäävä loiste suorastaan häikäisee. En hehkuta enempää, koska tämä oli tosiaan Helsingin viimeinen ja niitä ei nyt tähän hätään enää saa. (Psst! Aina voi kokeilla ulkomailta!)

Että semmoisia. Jos viehättävät ylenpalttisesti ne tummat luumusävyt niin saattaa näissä kimaltavissakin jotain viehkoa olla. Ehkä. En ole asiasta ihan varma. Kaikki tämä säihke on niin uuvuttavan ylenpalttista, että olen aivan liian nuutunut ajatellakseni. Puuuuuh.

Kohtalotovereita?

Taustalla soi: Afrojack

21 Comments Lisää omasi

 1. hiikka sanoo:

  ÖÖHH… tuota se huulipuna… olen aivan sata varma, että tuo väri oli todella muotia HKI suunnalla -90 alussa… minullakin oli tuon värinen (parikin kappaletta) kuvista katselen ettei ollut ehkä hehkeän luonnon kaunis ;)
  Kynsilakka on aivan jätte bra. Pakko saada samanlainen (jos nyt ei sitten varastossa ole aivan liki samanlaista..)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hihi, mä olen samalla vuosikymmenellä opetellut käyttämään ensimmäisiä huulipuniani ja ne olivat All Saints -yhtyeen innoittamana kaikki ruskeita…O-ou. :D

   Mulla on ollut tää jo ihan työkäytössäkin, eikä se lopulta ollutkaan niin mauton kuin pelkäsin. Saatte kuvia joku päivä. :)

 2. Ikvm sanoo:

  Aivan ihana kynsilakka, ja tottakai pitää olla mac:ia, etten voi saada sitä. Tv. Yksi, joka on monta vuotta hakenut täydellisen hopea-kultaista kynsilakkaa täydellisyyttä löytämättä. Ja kultainen geelirajaus, ihana! Huulipunasta en uskalla sanoa mitään, pitäisi nähdä huulilla sulla se ;) Vaikuttaa vähän pelottavalta kylläkin, hohtoa ja ysärin loppua :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mulla on sellainen pieni pelko, että omistan jonkin vähän saman tyyppisen lakan, mutta ostotapahtumaa en antanut sen häiritä. Jos löydän kyseisen tyypin, huikkaan sulle mikä se oli.

   Geelirajaus ON ihana! :)

 3. Tipi sanoo:

  Jos jokin tuote, mistä tahansa tuoteryhmästä, kimaltaa, se on aivan täydellinen peruste ostamiselle. Ainakin minulle. ;)
  Eli antaa palaa vaan!
  Noita kuvia katsoessa suuhuni kertyi kuolaa eli kummallisia oireita tuo kimallus aiheuttaa.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hee, kannatusta kimallukselle! :)

 4. Päivi sanoo:

  Täällä todellakin kohtalotoveri, joka olisi ehkä hoidon tarpeessa. Miten olisi vertaistukiryhmä anonyymeille MAC-riippuvaisille? :|

  1. MaaLilla/Jenni sanoo:

   Mäkin osallistun! Mut siis noihan ovat mahtavia! Haluaa nähdä meikkikuvia. :)

   1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

    Tuloillaan! Siis meikkikuvat, vertaistukiryhmää saa luvan vetää joku muu.. :D

 5. Elisa sanoo:

  Ymmärrän ja hyväksyn tämänkertaiset ostokset täysin. Embrace the glitter!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitti ja kuitti!

 6. JohannaW sanoo:

  Joo-o, kuola valuu suupielistä :D On se kosmetiikka vaan ihanaa!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Niin on. :) Ja etenkin kaikki kimaltava kosmetiikka. :)

 7. Mohn sanoo:

  Kylläpäs näyttää kauniilta tuo kynsilakka! Mutta onneksi mulla ei ole MAC-tiskiä ulottuvillani. *muistelee niitä kaikkia – useita – kultalakkoja jotka jo varastoista löytyvät*

  Huulipuna näyttää minunkin silmiini vähän pelottavalta, rajausväri taas kauniilta. Mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä saat noilla aikaan.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Rajausväri on tosi jees ja huulipunakin toimii kyllä tietyn tyyppisissä yhdistelmissä ihan asiallisesti (vaikkei sen hohteesta heti uskoisi). Kynsilakka on puhdasta rakkautta. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.