Graffitilakkaus pullosta

Yritin keksiä nasevaa otsikkoa tälle aikuisen naisen manikyyrille, mutta itsestäänselvin vaihtoehto oli jo varattu kesäisen roiskimisen aikoihin. Erotettakoon tämä siistimpi versio siis otsikossa mainitulla tavalla ja siirrytään tarkastelemaan miten tyylikäs kynsilakka on kyseessä.

En ole kotonani tällaisessa erivärisessä skittle-lakkauksessa, mutta kolmella värillä en millään jaksanut lakata kaikkia kynsiä, joten nyt on tyydyttävä tähän. Harmaa pohja olisi saanut olla vähän vaaleampi, mutta muuta en aamukohmeessa saanut käsiini.

Valkoinen pohjalakka: CND #109 Cream Puff (ihana levittyvyys, tosi kiva suti)
Harmaa pohjalakka: Peggy Sage #077 Splendid Grey (melkoista litkua, mutta kiva suti)
Musta pohjalakka: Orly Black Out (kiva ja peittävä lakka mutta karmea sivellin)

Pääosaa näyttelee Nails Inc. Old Street, jossa on kaikenväristä ja -kokoista pimpulaa kirkkaalla pohjalla. Ei siis tosiaan mikään hienostuneisuuden huipentuma, mutta niitä ei täällä muutenkaan näy, koska niitä ei ole kiva esitellä. Kaikenlaiset liitutaululakkaukset ja kylpyhuoneessa koheltaminen ovat mielenkiintoisempaa kirjoitettavaa kuin hienovaraisten sävyvivahteiden analysointi. Mummiälestä.

Värikokeilun tuloksena tykästyin itse eniten harmaaseen pohjaan. Valkoinen värioksennuskin näyttää kivalta, mutta tykkään edelleen Onnellisuuslakasta niin paljon, että tästä tylsimyksestä ei ole sille kilpailijaksi.

Manikyyrimaanatai päättyy täten sujuvan viikon toivotuksiin täältä kynsilakanhajuisesta keittiöstä. Voikaa hyvin!

Taustalla soi: Wiley

4 Comments Lisää omasi

  1. JonnaH. sanoo:

    Ihanat, tulee jotenkin tosi vappufiilikset noista kynsistä. :)

    1. Onko se positiivinen mielleyhtymä keskellä marraskuuta? :)

  2. Mohn sanoo:

    Oho, onpas hauskan ällöt kynnet. Jotenkin toisaalta aika kauheat mutta sitten taas toisaalta tosi hauskat ja vetoavat. Hmm, toiminevat siis. ;-)

    1. Mmmmnnnjo. Jep! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.