Turkoosia ja persikkaa

Vapaapäivä, niukka aikataulu ja jotain pitäisi keksiä nassulle. Onko hei helpompaa tapaa kuin se turkoosi ripsiväri? No ei. Tiedän, että olette katselleet näitä samoja ripsiä kesästä saakka, mutta josko nämä yhdet vielä (ja sitten lasku – dabadaba dai dai dabdaba dei).

Kuvittelin meikkiä tehdessäni yhdistäneeni nämä jotenkin vallattoman uskaliaasti persikkaiseen luomiväriin (MAC Perky), mutta nyt edellisiä turkoosivirityksiä selaillessani huomasin, että eipä niitä juuri muuhun koskaan ole yhdistettykään. No ohho. Kun artistin biisit kuulostavat kaikki samalta, sitä kutsutaan tyyliksi. Osaatte varmaan yhdistää turkoosin maskaran ja poplyriikan välisen sillan? Tyyli tai tyylittömyys, sen saatte päättää itse.

Kuvista näkyy hyvin meikäläisen talviväri, kauniin väritön posliini. Lumikkilook ei ole koskaan tuntunut omalta, joten päivitin poskipunavarastoa hempeämpään suuntaan. Suoranaisesta pakosta siis, yhtään ainoaa vaaleaa ei löytynyt ennestään. No näin vaaleaa ei kyllä ennestään ollut, että siinä mielessä. Ja poskipunahan säilyy, puuterimainen tuote – ei mene miksikään niin kuin vaikka ripsiväri. Jatkanko vielä pitkään tätä itselleni perustelua vai mennäänkö eteenpäin? MACilla oli kiva poskipuna, minulla oli Stockalle -20% alekuponki ja nyt omistan taas yhden uuden meikkituotteen. Jatketaan!

Lured to Love on mineraaliposkipuna, jonka sävy on yksi kauneimmista koskaan näkemistäni. Vanha rakas Dainty sai nyt vaarallisen kilpailijan, sillä Daintsukan hempeästä neutraaliudesta on tässä pudotettu pois kaikki kimalle ja se vähäkin pinkkiys ja jäljellä on vain pelkistetty pastellinen persikka. Rakastan tätä sävyä. En koe poskipunia kohtaan sellaista yleistä himoa, kuin muutamat muut bloggaajat, mutta tämä kokoelmatuote oli aivan pakko ostaa talteen.

Lured to Love on muuten jo toinen persikkainen ostos tämän marraskuun aikana. Ettei vaan olisi ilmassa taas pientä vuodenaikauhmaa? Vetoan vaaleuteeni. Näin kalvakalla iholla persikka näyttää pehmeämmältä kuin pinkki ja minähän olen sisältä pelkkää vaahtokarkkia. Nyt äkkiä kampukselle käyttämään hyödyksi tämä lupaava lyyrinen nousukiito, rullaavaa tiistaita!

Taustalla soi: Disclosure

14 Comments Lisää omasi

 1. Olivia sanoo:

  Tuo meikkiyhdistelmä on kyllä ihanan villi, turkoosi ja persikka sopii hyvin yhteen :) tykkään villinvärisistä silmämeikeistä mutta en oo vielä hoksannu kokeilla muun kuin mustan värisiä ripsareita!

  1. Tämä turkoosi räpsytinväri on mun luottotuotelistalla ihan omassa kategoriassaan. :) Kaikki värilliset ripsivärit eivät valitettavasti ole yhtä hyviä. Kannustan kokeilemaan! :)

 2. Tipi sanoo:

  Tuo persikka värinä on kyllä niin palkitseva! Se antaa jotenkin sellaista pehmeyttä ja puhtautta (?) kasvoille. Hyvä ja varma valinta aina. :)
  PS. Joulukalenterin kylkiäisenä sai ison purkin Bluberry Body butteria, olen ihan täpinöissäni.

  1. OH, KYLKIÄINEN! Kehtaatkin tulla tänne lietsomaan!
   -_-

   1. Tipi sanoo:

    Miten onnistunkin jokaiseen postaukseen lyömään kirjoitusviHReen (oli pakko, hah). Miten niin kiire ja miten niin huolimaton. Nolottaa. :/

 3. JonnaH. sanoo:

  Aivan ihanan pirteä meikki! :)

  1. Kiitos! :)

 4. Minttu MAMI GO GO sanoo:

  vau ihana!!!!!

  1. Kiitos! :)

 5. Piia sanoo:

  onko tuo sama turkoosi kuin kesällä? Hieno!

  1. Juu, sama kaveri. :) Just kävin tsekkaamassa paikallisen tavaratalon hyllyn, vielä oli neljä jäljellä. Että josko yhden varastoon. ;)

 6. Piia sanoo:

  Kuule Petra! Mä kävin ostamassa tuommosen tänään. Eikös se ollut Maybelline? Mun ripsari tuoksuu aika vahvasti, ei kylläkään mitenkään ällöltä. Onko sun ripsarissa vahvahko tuoksu? Aloin epäillä, ettei oo avattu tota jo ennen mua…

  1. Hmm..ei siinä mun kappaleessa kyllä mitään erikoista tuoksua ole. Ripsivärihän tuoksuu aina vähän samanlaiselta, hankala sanoa tarkemmin. Nappaa hylsy kainaloon ja kipitä kauppaan myyjän luo. Sinetöimättömissä tuotteissa tuo avaaminen kun on valitettavasti mahdollista.. :/

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.