Candyshop piipahtaa Turussa

Hei hei heiiii – nyt hemmotellaan turkulaisia! Kippasin juuri sylillisen ihania kosmetiikkaherkkuja keittiön pöydälle ja istahdin saman tien koneen äärelle välittämään sanaa: Meillä on täällä vieraita.

Candy Shop Pop Up Store majailee Turun Forumissa tämän viikonlopun eli 29.11 – 1.12. Perjantaina ja lauantaina liike on auki klo 10-18 ja sunnuntainakin kokonaisen päivän klo 12-18. Purkkihyllyjen välissä hääräävät itse pääjehu Heidi sekä kourallinen innokkaita estenomiapureita. Nyt MARS kaikki paikalliset ja melkein paikalliset bongailemaan joululahjaideoita ja veronpalautuspalkintoja. Jälkimmäistä teemaa sovelsin itse sen jo mainitun sylillisen verran.

Liikkeessä visiteeraaminen on ehdottoman tärkeää paitsi kivojen ostosten, myös pienyrittäjyyden tukemisen ja yleisen fiiliksen vuoksi. Sen kerran kun joku – ja etenkin tällainen yhden naisen ponnistus – jalkautuu pitämään näin kivaa konseptia ihan kotinurkille, on kannatuksen vuoksi syytä käydä näyttämässä nenää ja ottaa vaikka kaverikin käsikynkkään. Eikä se ostaminenkaan pahitteeksi ole, sillä käynnissä on nippu hyviä tarjouksia.

Poistohintoja on sekä Butter Londonin kynsilakoissa että huulikiilloissa (-40%) sekä Jemma Kidd -sarjan huulituotteissa. Pai-sarjan kylkiäisenä saa yli 40€ tuoteostoista kaupan päälle täysikokoisen käsivoiteen. Ei paha! Vai olenko se vain minä, jolta yksi nelikymppinen katoaa tällaisessa paikassa ikään kuin huomaamatta?

Sylilliseni sisälsi herkkuja Pailta, Percy & Reediltä sekä Mama Miolta. Muutakin ostettavaa olisi, mutta kun ne veronpalautukset tulevat teknisesti vasta ensi viikolla (vaikka ne niin kiva olisikin hujauttaa menemään jo näin etukäteen) ja vartalovoidetilanteeni on nyt sellainen että on pakko käyttää vanhoja pois ensin. Kovin usein ei ole pakko, mutta nyt valitettavasti on. Hyllyyn jäi useampiakin sellaisia vähän erikoisempia ihanuuksia, joihin tällainen kaikkiruokainen suurkuluttajakin tunsi mystistä vetoa.

Candyshopilla on kattavan oloinen valikoima hiukan vihertävään päin kallistuvia tuotesarjoja, joten jos olet joskus käynyt nettisivuilla niitä huokailemassa, niin nyt on mitä mahtavin tilaisuus käydä tutustumassa tuotteisiin paikan päällä. Heidi jutusteli tuotteista ja niiden ansioista hyvin rehellisesti ja lämpimästi, enkä usko että nämä mainiot mimmit ollenkaan pahastuisivat pienestä kyselytunnista. Jos en vielä onnistunut perustelemaan teille reissua tähän viikonloppuihmeeseen, niin kävelkää vaikka muina tyyppeinä ensin ohi muutaman kerran, lyön vetoa että lasiseinäisen liikkeen tunnelma vetää sisään. Paikallinen kosmetiikkamafia poistuu tyytyväisenä kämmenselkä kiillellen ja sieraimet väristen takavasemmalle, te tiedätte mitä tehdä.

Ja psst psst, jos tämä lounaisrannikko ei ole sitä omaa kotiseutua eikä Helsinkikään ihan naapurissa, niin vinkatkaa ihmeessä Heidille mihin haluaisitte Pop Up Storen seuraavaksi. Kuulin huhuja, että kierrosta oltaisiin ehkäpä jatkamassa…

Taustalla soi: 50 Cent

14 Comments Lisää omasi

 1. ulrikah sanoo:

  Sais piipahtaa Tampereellakin… Mielellään pian. :)

  Tykkää

  1. Riikka sanoo:

   Komppaan tätä!

   Tykkää

   1. Inna sanoo:

    Toinen komppaaja!

    Tykkää

  2. Hihkaisen Heidille, että pitää tätä ketjua silmällä. :)

   Tykkää

 2. N sanoo:

  Eiiii!!! Miks mä oon just nyt täällä toisella puolella Suomea!?!? Miks just tänä v-loppuna???? Eiiiii!!!!

  Tykkää

  1. Nöyyyy! Sun on pakko tehdä erikseen pyhiinvaellusreissu pääkaupunkiin.

   Tykkää

 3. JohannaW sanoo:

  Oooh, mitä herkkuja! :)
  Candyshopin turnee voisi jatkua mielellään vaikkapa Seinäjoelle tai Vaasaan. Luulisi, että Pohjanmaalla on myös kiitettävän kokoinen porukka kosmetiikkamafiaa :D

  Tykkää

  1. Sitten vaan äänekkäästi vaatimaan oikeutta kansalle! :)

   Tykkää

 4. Morgaise sanoo:

  Itäsuomeen kans! Kouvolan alue odottaa kieli pitkällä ja lompakko naukuen :)

  Tykkää

  1. ”Lompakko naukuen” – mahtava! :) Pahastutko, jos juurrutan tämän omaan sanavarastooni pysyvästi?

   Tykkää

 5. Piia sanoo:

  Mä menen! Tänään! Vien lapsosen elokuviin ja just mietin, mihin sitä menis. Tää vastasi pohdintaani!

  Tykkää

 6. Piia sanoo:

  Käyty on, oli mukava yrittäjä! Ostin Rosehip Oilin hehkutuksen johdosta, toivottavasti se hehkuttaa ihoni ihanaksi! Mä oon huolissani itsestäni, kun alan hankkia kaikenmoista kauneusjuttua ;).
  Piia

  http://www.lily.fi/blogit/pedapulinaa

  Tykkää

  1. Vain kolme tuntia kommenttien välissä – ethän sä ehtinyt siellä kuin kääntyä? :D

   Mun Rosehip on vielä paketissa, säästelen.. :)

   Tykkää

 7. Päivitysilmoitus: Paijailua – Viilankantolupa

Haluan osallistua keskusteluun!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.