Kosmetiikkashoppailua Bellapuodissa

Hei ihanaiset, luvassa veronpalautuspäivän kunniaksi päätöntä ostosmaniaa! Bellablogien neljännessä kalenteriluukussa tutustutaan yhteistuumin Bellapuotiin, joka kokoaa samaan osoitteeseen paksun nipun kauppiaita. Kaikenlainen ostostelu onnistuu muutamalla klikkauksella ja postikulut maksat koko tilauksesta vain kerran. Paitsi tänään. Sattumaa tai ei, juuri tänään lähtevät nimittäin Bellapuodista kaikki toimitukset ilman postikuluja. Siis ihan jokainen, ihan maksutta.

Agentti Allekirjoittanut kahlasi puolestanne läpi kosmetiikkavalikoimaa ja esittelee tässä ylpeänä saaliitaan. Kaikki tuotteet ovat hyppysissäni ensimmäistä kertaa, sillä halusin ehdottomasti valita tuotteita sarjoista, joihin minulla ei ollut lainkaan ennakkotuntumaa. Yritin myös pitää silmällä erityisesti pukinkonttiin sopivia juttuja, sillä se kausi on väistämättä jo päällänsä – toivottavasti tykkäätte poiminnoista. Kaikki artikkelin tuotteet on saatu maksutta, tuotelinkeistä tai niiden kautta tehdyistä ostoista en saa korvausta.

CosMeryan valikoimista löysin raikkaan limentuoksuisen setin Laveraa. Joidenkin korvaan voi kuulostaa hassulta, että kokeilen tätä asemansa vakiinnuttanutta saksalaista luonnonkosmetiikkasarjaa ensimmäistä kertaa, mutta niin vaan se on tähän saakka ollut mielenkiintoni ulottumattomissa. Ette varmaan ylläty, kun kerron että kelkka kääntyi laakista? Limen tuoksu on näissä tuotteissa niin huumaava, että tuntuu kuin joku olisi halkaissut ja mehustanut tuoreen hedelmän aivan nenäni edessä. Käsittämätöntä, että tällainen aromi saadaan säilöttyä kosmetiikkaan. Vartalovoide on paksun rasvaista ja omimmillaan yötä vasten levitettynä saadessaan imeytyä rauhassa – lisäbonuksena makkari saa samalla kirpakan tuoksuhunnun. Tykkään tuhdin rasvaisesta tunteesta, joka viipyilee ihossa vielä aamullakin. Settiin kuuluneessa jalkavoiteessa oli kivan raikas tuoksu ja se jätti jalkoihin hiukan vilpoisan tunteen – ehdottomasti parhaimmillaan pitkän päivän jälkeen. Äärettömän kiva lahjussetti melkein kenelle vain, universaali tuoksu ja päivittäiskäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Ainoastaan tuoksuyliherkälle henkilölle keksisin jotain muuta.

Toporiinan tiluksilta bongasin Dr.Schellerin puhdistusmaidon, joka sekin osoittautui ilmiömäisen hyväksi sokkovalinnaksi. Laverasta olin sentään kuullut aikaisemmin, mutta tämä herkku löysi tiensä ostoskoriin pelkän granaattiomenuuden voimin. Tämäkin on saksalaista luonnonkosmetiikkaa (tyypeillä vaikuttaisi olevan suht ehtymätön aarreaitta) ja valloittaa tuoksullaan. Olen sujauttanut putsarin iltarutiinini kakkosvaiheeseen öljypuhdistuksen jälkeen ja tuntu iholla on oikein miellyttävä. Koostumus on mielestäni enemmän kallellaan voidemaiseen kuin maitomaiseen, mutta se on nähdäkseni pelkkä etu. Liian vetiset emulsiot katoavat herkästi sormien lävitse päätymättä koskaan kasvoille. Tässä on riittävästi massaa, jota pyöritellä, muttei missään nimessä liian jäykkä koostumus. Aavikkoihoinen antaa kiristämättömyydestä täydet kaksi peukkua. Suositan lämpimästi kaikille luonnonkosmetiikkaan viehtyneille ja/tai kuivaihoisille lahjottaville.

Greenlipsin tarjonnasta kotiutin Atélier des Délicesin puhdistusveden, joka on allekirjoittaneelle konseptina suhteellisen uusi tuttavuus. En ole ollut puhdistusvesien käyttäjänä mikään edelläkävijä, mutta yhden hyvän tuotteen löydettyäni olen kiinnostunut testaamaan muitakin. Pätevällä linjalla jatketaan ja puhdistusvesi hoiti hommansa mallikelpoisesti. Sarjan ulkoasu on hempeän tyylikkäästi viimeistelty ja löysin valikoimasta muutaman muunkin mielenkiintoisen tuotteen korvantaukselle talletettavaksi. Hieno lahjaidea kiireiselle kosmetiikkavierastajalle tai vaikkapa intohimoiselle sporttaajalle treenikassiin.

Gitte’sillä on myynnissä niin posketon määrä erilaisia saippuoita, että on varmasti parempi kun käytte toteamassa runsaudenpulan itse. Pyysin testattavaksi satsumapalaa ja noudin postista täytenä yllätyksenä vinon pinon muitakin maistiaisia. Availin muovipusseja kuin pikkulapsi joulupaketteja ja hihkuin ääneen. Piparminttua, mansikkaa, hunajaa, avokadoa, tuulahdus valtamerta sekä tuplasatsi satsumaa. Nam! Tuoksut leijailevat nenään vahvana, enkä pistä vahvaa aromia ollenkaan pahitteeksi. Osa kimpaleista on kaakaovoipohjaisia sokerilla ryyditettyjä kuorintapaloja ja osa pehmeästi peseviä saippuoita. Testiajoin innoissani jo muutaman, mutta kiihkomieliset testailut jatkuvat toivottavasti vielä päiviä. Saippuapalat ovat yhtälailla yleispätevä lahja kelle tahansa, joka joskus hipiäänsä huuhtoo. Tuoksun valinnassa sen sijaan saattaa mennä sormi suuhun, milläs näin valtavasta vaihtoehtomerestä valkkaat.

Ja kiihkomielisestä testailusta päästäänkin tuotepaketin viimeiseen osaan, jonka voisi kai katsoa olevan kosmetiikkablogin villi kortti. Ei sillä, ettenkö olisi löytänyt ihan ihonhoitopuoleltakin vielä uutta tutkailtavaa, mutta viimeiseksi nappasin kuitenkin virtuaalikoriini yhden todellisen mielenterveyttä hoitavan kulutushyödykkeen – ja sovitaanko ettei nosteta tästä nyt mitään keskustelupalstamekkalaa. OrganicYou:lla on valikoimissaan luomusertifioituja Yes-liukuvoiteita ja ihan silkasta mielenkiinnosta otin koeajettavaksi tutustumispakkauksen näitä. Pakkauksessa on näytekoot sekä vesi- että öljypohjaisesta liukkarista. Aivan yhtä yksityiskohtaista analyysiä ette saa liukkareista kuin vartalovoiteista, noin niinkuin tyylikkyyssyistä. Mutta että tiedoksenne, näitäkin löytyy viherversioina eivätkä häviä täyssynteettisille kilpailijoilleen yhtään. Arvaatte varmaan, kenen lahjomiseen nämä sopivat?

Kertauksena vielä siis että tänään ja vain tänään 4.12 Bellapuodin kaikki toimitukset lähtevät liikkeelle ilman postikuluja. Miten pieniä tai suuria löytöjä teettekään, saatte ne perille toimituskuluitta. Älkääkä sivuuttako Puodin muitakaan osastoja, vaikka tämän kirjoituksen huomio keskittyikin kosmetiikkapuoleen. Kauppiaita ja tuoteryhmiä on hengästyttävä määrä, joten yläpalkin hakutoiminto kannattaa ottaa kahlaamisen avuksi, jos hakusessa on jotain erityistä. Kosmetiikkaosastoa pääsee näppärästi selaamaan sivun alareunan valikosta klikkaamalla.

*Tuotteet on saatu artikkelissa mainituilta kauppiailta yhteistyön kautta*

Taustalla soi: Pixie Lott

12 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Eiei en kestä, Atelierilta on tullut puhdistusvesi! Enkä mä ole tiennyt asiasta. Pakko saada! Ps Tutustu ihmeessä merkin muihinkin tuotteisiin, ne on ihan parhautta! :)

  1. Pahoin pelkään, että tästä aukesi ihan uusi ura ihonhoidon parissa.. :) Löytöretkeily on huisin kivaa, mutta huono puoli on, että vanhoja ei enää malta käyttää pois alta. :)

 2. JohannaW sanoo:

  Luomuliukkari! :D Pitääpäs laittaa korvan taakse. ;)

  Nuo Laveran Lime-tuotteet ovat tuoksultaan jotain aivan taivaallista, tosin minulle riittää suihkugeeli limeannokseksi.

  1. Suihkugeelikin on tosi kiva, mutta kun se tuoksu ei jää yhtä vahvana iholle..! :D Onneksi on olemassa molemmat. :)

 3. JonnaH. sanoo:

  Laveran suihkugeelit ja vartaloemulsiot on ehdottomia omia lemppareita!

  1. Joo! Tuli ihan höpsö olo, kun en ole aiemmin tehnyt tuttavuutta. Mutta, parempi myöhään kuin.. ;)

 4. Johis sanoo:

  Saippuoita lähti pari tilaukseen, itselle yksi ja kaverille yksi lahjaksi. Toivottavasti tuoksuvat yhtä hyviltä ku näyttävät. Tosin sillon saattaa tehdä mieli syödä ne saippuat :D Tilasin karpaloa ja omenaa. Kiitos vinkistä!

  1. Olen varma, että tuoksut ovat taivaallisia. :)
   Mansikkapalan kanssa joutui oikein käymään kamppailua, etteivät hampaat olisi kalahtaneet kiinni nurkkaan. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.