Kylkiäismyyrä

Rakkauteni kaupanpäällisiin ei varmaan ole jäänyt pidempiaikaisilta lukijoilta noteeraamatta. Olen asiakkaana hyvin helposti huijattavissa hiukan aiottua suurempiin ostoksiin, jos horisontissa häämöttää palkinto. Helmikuiseen ostosbudjettiin tuli pieni niekku heti tässä alkupuolella, kun Lumenella oli käynnissä ihan pöyristyttävät hulinat. En ole merkin superkuluttaja, mutta muutamat luottotuotteet olen vuosien varrella löytänyt ja nyt kun niitä jaeltiin tavaratalossa hintaan joka on joko uhkarohkea tai epätoivoinen – en millään voinut vastustaa kiusausta.

Niin, hinnan lisäksi se kylkiäinen. Muutaman kympin ostosta tupattiin mukaan täysikokoinen vartalovoide ja suihkugeeli uudesta tupasvillasarjasta, jota olen salaa käynyt hyllyjen välissä nuuskimassa. Vältin jopa joulun lahjapakkaustyrkyt, mutta nyt oli mieleni heikko ja palkkani juuri saapunut, joten olen iloisen Lumenekassin pöllähtänyt omistaja. Niin ja ilmainen rajaustussi, sekin vielä.

Ryppään tuotteista ennestään tuttuja ovat ainoastaan taustalla piilotteleva kaksiosainen tehohoito ja etualan puhdistusvesi. Kaikki muu valittiin ostoskoriin kiireisessä summamutikassa ja kokemuksia niistä kuulette mahdollisesti myöhemmin.

Kirkkaat huulipunat ja purkkiarmeijan kartuttaminen, siinä ne meikäläisen flunssantorjuntavinkit. Muita haksahtaneita?

PS. Keksiikö joku, mistä ilmauksesta otsikko on johdettu?

Taustalla soi: Ginuwine

9 Comments Lisää omasi

 1. Sari sanoo:

  Kylkimyyryä? Meillä on siitä johdettu ”kylkimyyryläinen”, jonka saan kainalooni joka yö <3

  1. Bingo! En ollut varma termin murteisuudesta, mutta hyvin se sieltä näköjään paistoi. :)

 2. netta sanoo:

  Onkohan liian kaukaa haettu, jos pohdin otsikon johtamista sanasta ”tarjoushaukka”?:D

  Kylkiäiset on kyllä oiva tapa herättää ostoaikeet. Itselläni sama toimii nettikaupoissa kun silmät löytävät sanat ”ilmaiset postikulut”. Se ja sama, vaikka ilmaisiin postareihin täytyisi ostaa enemmän kuin aiottu tuote postikuluineen alun perin maksoi.;)

  1. Alkuperäinen ilmaus on ylläoleva ”kylkimyyryä”, joka jaksoi naurattaa joskus kovastikin, mutta tuo tarjoushaukkakaan ei ole kyllä kaukaa haettu. :)

   Mulla viimeksi Benefitin tilauksen kanssa kävi niin, että jouduin vähän lisäilemään täytettä ostoskoriin, jotta vältyin postikuluilta. Jenkeistä ne olisivat olleet aaaaevan liian korkeat johonkin pikkutilaukseen. :)

 3. pömppä sanoo:

  Kylkiäiset on parhautta! :)

  1. Niinpä! :)

 4. Tiina sanoo:

  Joko on tupasvillat testattu?
  Lumene on luottomerkki, ja mulle saa myytyä melkein mitä vain (oli se sitten kosmetiikkaa tai ruokaa) kun yhdistää tuotteeseen jotain luonnosta: marjat, uutteet, kasvit yms. Tämänpä takia Lumenen on helppo myydä mulle melkein mitä vain. Nuo Arctic Spa -sarjan putelit ovat vieläpä kovin kauniita.

  1. Tupasvillat on osittain koeajettu ja ainakin vartalovoide tuntui tosi kivalta. Helppo levittää ja imeytyi kivasti. :)

   Pakkaussuunnittelusta olen samaa mieltä, tosi raikkaan näköinen! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.