Viva Glam Rihanna

 

Omistan lukuisia punaisia huulipunia, mutta eilen lisäsin kokoelmaani yhden, jolle on erityisen painava syy. Viva Glam Rihanna on ulkoiluttamisen arvoinen paitsi sävynsä, myös arvomaailmansa vuoksi. Tämä punainen komeus on MACin hyväntekeväisyysrahaston keulakuva. Jokainen sentti jokaisesta Viva Glam -tuotteesta kilahtaa vähävaraisten avuksi. Koko summa, hukkaamatta lanttiakaan valmistus-, kuljetus tai mihinkäänkuluihin.

Kymmenvuotias MAC AIDS Fund on tähän päivään mennessä kerännyt huulipunia ja huulikiiltoja myymällä yli 315 miljoonaa dollaria. Varat ohjataan HIV:n ja AIDS:n kanssa elävien ihmisten avuksi arkipäiväisiin menoihin. Yhdellä kahdenkympin huulipunalla saa esimerkiksi viikon ruuat kahdelle, yhden kenkäparin AIDS:n orpouttamalle lapselle koulunkäyntiä varten tai kuukauden bussikortin, jolla vähävarainen pääsee lääkäriin. Koko pitkän listan ja muita taustoja pääset lukemaan täältä.

Huulipunan ostaminen saattaa kuulostaa vähäpätöiseltä maailmanpelastustoimelta, mutta yhdenkin Viva Glam -tuotteen hankkiminen on konkreettinen teko niille, jotka sairauden vaikutuspiirissä elävät.  VG-perheeseen kuuluu monia muitakin tuotteita, mutta koska tiedän, että rihannanpunainen on syksystä saakka ollut erityisen haluttu väri ja moni on jäänyt ilman kuuluisaa RiRi Woo -pötkylää, halusin tuoda esille vaihtoehdon, jolla on painava eettinen sanoma.

Sävy ei ole ihan yksiin RiRi Woon kanssa ja VG Rihannan laatukin on pehmeämpi ja kosteampi kuin mattaisen esisiskonsa, mutta kyseessä on siksi ehkä jopa helppokäyttöisempi puna. Metallisuus tuo väriin kauniin lisän ja sanottava on, että mattapunainen hylsy on kaunein näkemäni MAC-kuori. Betty ja Veronica, olen pahoillani.


Tänään yhdistin punahuulet kultaruskeaan silmämeikkiin, mutta klassinen punainen käy miltei minkä meikin kanssa tahansa. Tummat pokat ja punaiset huulet, vahva smokey ja punaiset huulet, pelkkä musta rajaus ja punaiset huulet, kokonaan ilman silmämeikkiä ja punaiset huulet – hyvää tekevää sanomaa on lapsellisen helppo julistaa.

20 Comments Lisää omasi

 1. Ilona sanoo:

  Tuo hylsy on ihan jumalaisen kaunis! Oon yrittänyt mennä MAC-osaston ohi silmät kiinni etten sortuisi tähän, mutta luettelit liian monta liian hyvää syytä. Kevään aikana hankin tän-jos ei muuten niin Riri Woon korvikkeeksi.

  1. Jos ei muuta, niin hyvä työn tehdäksesi. :) Nätti kuin mikä, sekä hylsy että väri. <3

 2. HeidiB sanoo:

  On kyllä ihan todella upea puna! Pitää ehkä hankkia :) MACin punia mulla on varsin paljon, mutta ainut Viva Glam, jonka omista on Viva Glam Gaga 2, se on yksi ehdottomia nudesuosikkeja.

  1. Ah, mä en ole kumpaakaan Gagaa koskaan edes nähnyt, pitääpä googlata. Kaikkia VG-keulahahmoja tuntuu yhdistävän räväkkyys ja anteeksipyytelemättömyys – sopii hyvin agendaan. :)

 3. Päivi sanoo:

  Viva Glam on kyllä hieno juttu. Edes joskus meikki-addiktiosta on oikeasti hyötyä. Olisin mieluusti ostanut tämän RiRi Woon sijasta, mutta silloin en vielä tiennyt tästä. Sopii sulle hienosti!

  1. Sun täytyy jättää harkintatilaa sille huulikiillolle, sekin on tosi kiva. Sellainen ihana vesimelonisävy. :)

 4. TIpi sanoo:

  Hienostihan tuo sinulle sopii! :)
  Oikeasti ihan kadehdin ihmisiä, joille punainen sopii. Itselle ei ikimaailmassa. Mutta onhan sitten toki itselleni taas omat värit.

  1. Tä, höpöhöpö – kaikille sopii punainen! Kun oikea sävy ja koostumus osuu kohdalle, niin punainen istuu ihan jokaiselle. Annat vaan silmälle aikaa tottua. :)

 5. Liisa sanoo:

  Voe jehna miten ihana puna! Sopii sulle todella hyvin! :) Köh, mun mielestä tuo hylsy on jotenkin… Vähän pervo? :D Vai olenko se vain minä? ;D

  1. Yööök, no kyllä se oot vaan sinä! :D

   1. Liisa sanoo:

    Niinhän mä pelkäsinkin ;D

 6. JonnaH. sanoo:

  Ihan mielettömän upea puna!

  1. Niin on! Frost-laadulle epätyypillisen liukas ja pehmeä, sydämeni on menetetty. :)

 7. Piia Pai sanoo:

  Morjens tota tukkaa! Ihan sairaan hieno, niin se vaan on. Brunettena olen mennyt viime kuut, mutta sydän palaa saada tulitikku taas.

  1. Piia Pai sanoo:

   Tulitukka…..

   1. Hihi, sinä ja sun ennustava tekstinsyöttö! :’D Voisin olla myös tulitikku, en pahoita mieltäni! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.