Keltainen tuoksu

Teemaviikon kolmas päivä, osa Nenä: Lush Gorilla Perfume SUN. Ihanasti hajuaistinsa viemä Salla kirjoitti tästä pullotetusta auringosta kuukausi sitten niin elävästi, että suunnistin taannoisella Lush-reissulla suoraan kohti tuoksunurkkaa. Sitruunaa ja mandariinia söpössä pikkupullossa, tänne!

Salla oli sitä mieltä, että tuoksu ei ole kirpeä vaan makea, mutta itse taas yhdistän tämän aistimuksen suoraan niihin happamiin sokeripäällysteisiin irtokarkkeihin, joiden pelkkä ajatteleminenkin saa neutralointiveden nousemaan kielelle. Kirpakka, äkeä ja vastustamaton, kerrassaan ihana! Täydellinen vastakohta sille puoliksi omimalleni äijätuoksulle, mutta omassa sarjassaan ihan kuningatar.

Ihollani on tapana pehmentää kaikki sitruksinen pliisun kukkaiseksi, mutta nyt uskon löytäneeni kiukku-pH:lle arvoisensa vastuksen. Nyt on meinaan kirpeää! Tuoksu katoaa iholta nopeasti, mutta lunastamaani pikkupulloa ei ole vaiva kanniskella mukana. Uusi annos on helppo tirskauttaa ranteille kun entinen elämys on haihtunut.

Pikkupullo maksoi 12,95e ja se pakattiin huolellisesti turvaan näyttävien paperi- ja pahvikääreiden syleilyyn. Jos asuisin yhtään lähempänä asematunnelia, kävisin tuoksuostoksilla useamminkin.

Mikä tuoksu on sinun keltaisesi?

——

Keltaisen teemaviikon edelliset osat:

Keltasilmä viinihuuli sekä Kultaluomi ja teemaviikko – kenen muun mieleen nämä otsikot tuovat rivin häiriintyneitä aikuisten satuja?

16 Comments Lisää omasi

 1. Sissi sanoo:

  Kiinnostuin! Kirpeälle tuoksulle olisi eittämättä tarvetta joten yritän seuraavalla Hgin reissulla käydä nuuhkaisemassa ja poimia mukaani, jos tykkään.

  1. Nuuhkaise! Mutta muista suunnata määrätietoisin askelin kassan ja tuoksujen suuntaan, ettei huomio pääse herpaantumaan. ;)

   1. Sissi sanoo:

    Näin sitä myydään meille blogien avulla vaikka mitä…availen tässä juuri ihastuneena pakkausta:)
    Nimim. mainoksen uhri

    1. Hiii…! Joko sait iholle, eiköoleihana? :D

     1. Sissi sanoo:

      Aika erikoinen tuoksu kyllä. Se muuttuu tosi paljon oltuaan jonkun aikaa iholla ja vielä vähän aikaa niin sitä ei enää haista ollenkaan:) Tykkään kyllä tuoksusta ja onneksi pikkuinen pullo on helppo ottaa mukaan lisäilyä varten:)

 2. Salla sanoo:

  Jännä kuulla tuo kirpeä hedelmäkarkki -vertaus! Itse en saa sellaista fiilistä, vaikka miten yritän haistella :) Mutta yhtä kaikki ihana tuoksu!

  1. No on! Mä vaan julmasti kävelin sun arvion yli ja kirjoitin oman. :)

 3. Satu sanoo:

  Sun <3 Kyllä mä sen vielä joskus haen itelle :) Tähän mennessä yksi Helsinkireissujen kohokohta on ollut päästä tuoksuttelemaan Lushille.

  1. Sama. Meillä vaan tuoksuttelun kesto riippuu vähän matkaseurasta. Ihan kaikki eivät jaksa seisoskella siinä oven ulkopuolella kovin kauaa. ;)

 4. Tipi sanoo:

  Ostin heräteostoksena Lushin Prince Charming suihkugeeliä ison putelin. Lushin myymälähän suorastaan kutsuu luokseen tuoksullaan! Tämä suihkugeeli on kuin hattaraa haistelisi, aivan ihana!
  En ole Lushin hajuvesiin tutustunutkaan, pitänee tsekata sekin tarjota. Niinkuin hajuvesiä ei muutenkin kaapit jo pursuisi… :)

  1. Hihhi, hajuvedet ovat tunneostoksia ja siksi taipuvaisia kertymään. :) Mutta kurkkaa ihmeessä, tiedä mitä sieltä vielä menee ohi ranteiden!

 5. Fanni sanoo:

  Ah, Lush. Tähän tyttöön vetoaa isosti kaikki se värikkyys ja tuoksukakofonia. Oma suosikkini on Karma-hajuvesi, jonka hankkimista olen pallotellut jo jonkun tovin.

  Minulle keltainen tuoksu on ehdottomasti Kenzon (jo lakkautettu, nyyh) Summer by Kenzo. Se oli ihana, kunnes se härskiintyi. Jo pullo on keltainen, ja täynnä sitruksia joka kerroksessa. Ah. Nyt sitä ei saa, ainakaan Suomesta. Suosittelen silti nuuhkaisemaan, jos jossain siihen törmäät.

  1. Apua, voi eiii, lopetetun lempparin syndrooma! :( Ei auta kuin etsiä jotain muuta ihanaa tilalle, ehkä se on Karman tahto? :)

 6. Nova sanoo:

  No onpas magee purkki! Siihen vaan kiinnitin heti huomiota! :) Sun blogi on upea! Nyt vasta pääsin tänne kurkkimaan ja täytyy kyl tulla ajan kanssa uudestaan. En saanut susta ja sun miehestä sitten kuitenkaan muuta kuin melko tärähtäneitä kuvia, mutta lähetän sulle niistä parhaimman kunhan saan sen kaivettua kamerasta. Liian kiire koko ajan!!! Mutta, oli hauska tutustua siellä Aussiessa!! :)

  1. Oli mahtava nähdä! Odotan innolla taltiointejasi. :)

   Ja kiva kun tulit, tervetuloa matalaan kauneusmajaani, jossa kaikki on vähän liian värikästä ja liioiteltua – kuin sirkuksessa. :)

   Sunin ulkomuoto itsessään on jo valtavan pirteä, saatika se ihana tuoksu, joka korkin alta leijailee – ah!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.