Tervehtymisriitti

Jos sinä siellä ruudun toisella puolella olet välttynyt tältä Suomen kahdessa viikossa möyhentäneeltä flunssatsunamilta, niin lämpimät onnittelut. Täällä päässä ei känyt yhtä kivasti ja alan vasta nyt hiljalleen heräilemään eloon ja uskomaan huomiseen. Sairastamisen ja vaikertelun jälkeen on välttämätöntä suorittaa kylpyhuoneriitti, jossa juhlitaan paluuta toimintakuntoon ja arkeen.

[nuottiavain] Tule tule kanssani suihkuun, lotraamaan..!

Tukkapesu suoritetaan tavallista perusteellisemmalla, liki kovakouraisella päähieronnalla. Kunnon kourimisen jälkeen veri kiertää ja ajatus kulkee. Huuhtelun jälkeen puristelen tukan täyteen pehmittävää naamiota* ja siirryn kuontalon alla sijaitsevaan katastrofimaastoon.

Pesen meikittömät kasvot kevyesti kuorivalla tahnalla, huuhtelen ja kuivaan. Laastin leualle ja nenän alueelle tömäkkää savinaamiota, joka imuroi epäpuhtauksia. Koko kasvoille tämä on osoittautunut liian kuivattavaksi, mutta leuka ja nenä kestävät (ja kaipaavatkin) vähän jämerämpää kohtelua. Loppuosan kasvoista kuorrutan kosteuttavalla geelinaamiolla ja huulet silaan kerroksella sokeria.

Vartalo saa niin ikään osansa ruoppaamisesta ja mielihyvästä hykerrellen teen sen tällä huumaavan tuoksuisella luksustuotteella. Olen saanut tämän käsiini puoliksi käytettynä ja voi tyyyyypit miten rääppeistäni nautinkaan. En halua tietää mitä se maksaa, sillä tähän romanssiin minulla ei tasan varmasti ole varaa. Truuttaan, kuovin ja kaavin tuubin puhtaaksi ja suutelen sitä sitten aikanaan hyvästiksi. Snif. Myös vartalo saa osakseen tavallista riuskempia otteita, nyt kun tarkoituksena on raakata esiin se yhteiskuntakelpoinen minä. Hieron, hankaan, pyörittelen, vispaan ja houkuttelen sentti sentiltä esiin hehkeämpää  versiota ihostani. Pikasuihkun jälkeen iho tuntuu niin silkkiseltä että on suorastaan sääli, että olen suihkussa yksin.

Tylsästä pakko-osuudesta tekee pykälän verran miellyttävämpää tämä ihana suihkuvaahto, joka huumaa paitsi tuoksulla, myös patjamaisen pehmeällä vaahdollaan. Luistaa!

Huuhtelen naamiot pois, kietoudun lämpimään pyyhkeeseen ja lataan kasvoille kerroksittain tehokosteutta. Sihistän tukkaan hoitosuihketta ja valelen lopuksi vartalon hoitoöljyllä. Lasillinen virvoketta eteen, kynsihoitopussi kainaloon ja soffalle.

Tule paha maailma, minä olen valmis.

*saatu/gifted

 * * * * *

A thorough scrub, soak and moisture infused pamper jiffy is what one needs after a fortnight of flu. Now hit me, I’m ready!

8 Comments Lisää omasi

 1. Vandaalia sanoo:

  Minäkin olen vielä toistaiseksi flunssalta säästynyt, mutta muistissa on kuitenkin tuo, kuinka ihanaa on palata kauneudenhoidon pariin kun on ensin viettänyt viikon tai useamman sängypohjalla köhien.. Kyllä se siitä! :)

  1. Kyllä kyllä! :)

 2. Liisa sanoo:

  Mä oon säästynyt flunssa-aallolta, mutta nyt alkoi pelottaa. Se iskee muhunkin! Varmasti! Ei! En halua. *kädet puuskassa, Finrexin-pusseja taskussa*

  1. Kyllähän se vahvistaa ihmistä kun viikon tai kaksi muistaa oman kuolevaisuutensa. :)

 3. Kivipuuteri sanoo:

  Kuulostaa ihanalta hemmottelulta, kun ulkona sataa räntää kaatamalla :). Vielä en ole sairastanut syysflunssaa, ehkä vitamiinien syönti on auttanut.

  1. Mä olen viimeaikoina vihkiytynyt syömään (niin kummalliselta kuin se kuulostaakin) jotain hippihiivaa, joka on pari pienempää tautia ajanut tiehensä. Hupsu juttu, mutta toimii. Vitamiinit voisivat toki olla hyvä lisä. :)

 4. Ilona sanoo:

  Tämä on mulla illalla edessä. Tauti alkaa vähitellen helpottaa, joten on aika hinkata koko nainen puhtaaksi. Ah, tätä odotan.

  1. Kunnon puunaamisesta tulee vaan niiiin paljon freesimpi olo. <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.