Lyhyet juhlakynnet

Maanantaita! Koska vasemman käden kynsien tilanne on edelleen hyvin keltainen (kuusi viikkoa täynnä!), käytän tilanteen hyväksi ja koristan teille oikean käden nysät yksinkertaiseen juhla-asuun. Lyhyistä töpökynsistä saa pienellä vaivalla näyttävät ja itse tykkään, että mitä tummempi lakka, sitä paremmalta se näyttää lyhyissä kynsissä. Allekirjoittaneen ’lyhyet’ muuten tarkoittaa tällä hetkellä ihan nahkapituutta kaikissa muissa paitsi peukalossa, kviik! Eiliset yksiväriset lyriikkakynnet saivat ylleen ripauksen kimallusta ja hyyyvin helppo juhlalakkaus on sillä valmis.

Kimallekuorrutteen voisi töpöttää kynnelle myös suoraan lakkapullon omalla sudilla, mutta itse koen helpommaksi käyttää hileet vanhan cd-levyn kautta ja asetella ne paikoilleen erillisellä siveltimellä. Tällä kertaa kokeilin ns. sivuranskista, joka näyttää viehkeästi erilaiselta.

Värivaihtoehdoissa vain taivas on rajana ja koska olen jo oppinut että perin erinomaisia ideoita tuppaa tulvimaan myös kommenttiboksin kautta, kysellään niitä nyt tähänkin väliin. Jos saisit yhdistää tulevan juhlakauden kynsille yhtä mattaa ja yhtä kimaltavaa lakkaa, mitkä kaksi valitsisit?

Kynsillä Lumenen Gel Effect -sävyt #37 Starry Nights / Tähtiyöt sekä #39 Sparkling Sand /Kimallus hiekassa, molemmat lakat valmistajalta saatu.

* * * * *

The easiest way to pimp up your festive nails is to place the glitter in a new way. A thin ”sideway french” looks good even in the shortest set of nails.

7 Comments Lisää omasi

 1. Liisa sanoo:

  Tuo Lumenen lakka on kyllä tosi kaunis ja jotenkin ilkikurinen. Söpö.

  1. Kaikkia kolmea! <3

 2. Lyhyisiin kynsiin käy mustakin, jota mattaus pehmentäis aika paljon. Siihen käykin sitten mikä tahansa glitteri. Kepeämpään fiilikseen nappaisin korallin ja kullan. Tai nude ja hopea. Tai tällä hetkellä ah-niin-trendikäs maitosuklaanruskea ja kulta. Tai… :D

  1. Tai…! :D Mattainen mutaruskea ja sen kanssa joku säpäkkä kimallus? Pinkki?

   1. sähäkkä fuksia! joo!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.