Loppukoonti 2014: pulinat

Jaksatteko selata vielä kolmannen osan tähän yhden vuoden historiikkiin? Ajattelin että viimeisenä olisi kiva nostaa jalustalle jokaiselta kuukaudelta joku höpötys. Siis niin kuin näin.

Tammikuussa toteutin pitkäaikaisen haaveen ja ostin itselleni puuterihelmet. Tarinoin niistä lumoutuneena, mutten liian imelästi. Tarpeeton luksus sai myös kommenttiosiossa kiitettävästi ymmärrystä.


Helmikuun teksteistä nostan esiin artikkelin, jossa kirjaan neuvoja meikkivoideostoksille. Teksti on pitkä kuin viimeinen viikko ennen kesälomaa, mutta siinä on monta huomionarvoista pykälää hyödynnettäväksi. Joskus täälläkin puidaan asiaa, eikä vaan ilveillä.


Maaliskuun arkistossa olisi ollut yksi hyvä huulipunajuttu, mutta koska siihen on viitattu jo niin monessa yhteydessä, valitsin valokeilaan oodin yhden miehen taustatiimistä. On se huippu.

Huhtikuulta poimin esiin höpöjutun nimeltä kynsilakan ohentaminen, joka kuvaa hyvin luonnettani bloggaajana. En ota tätä turhan vakavasti. Joskus satuilu on mukavampaa kuin ryppyotsainen tiedottaminen.

Toukokuussa leikin keikkameikkaajaa ja kirosin tietotekniset valmiuteni alimpaan kivenkoloon, mutta niiden yli nostan silti tämän rujon päivityksen, jossa näette yhä edelleenkin ajankohtaisia kulmakarvakuulumisia. Kasvattelu jatkuu edelleen, tsemppiä meille!

Kesäkuulta poimin teille palan meikkipöytäkierrosta. Artikkelin loppulauselma tiivistää materialistin mielenliikkeet.


Heinäkuussa uin vierailla vesillä ja julkaisin ammattilaiskuvaajan otoksia meikäläisestä sademetsässä, mutta nostoon päätyi kuitenkin toisenlainen tilinteko: Kosmetiikkaa, jota en ostanut. Harvemmin näistä ihan listaksi saakka on jakaa, mutta kun kertaalleen riitti, niin julistetaan se ilo nyt tässä kaikelle kansalle.

Elokuun helmi oli päänavaus nimeltä Mistä tunnet sä diletantin. Sattuvia juttuja – ja tosia.

Syyskuun linkkivinkki on hyvä esimerkki älynväläyksestä, joka ei oikeastaan johda mihinkään. Kolmen puuterin nainen tekee tiliä siitä, miten hassua elämä kosmetiikan keskellä oikeastaan on. Hassua on edelleen.

Lokakuussa irvailin keräilytaipumuksilleni otsikolla Hamsterin tunnustuksia. Olisi ollut tarjolla myös kynsilakkaruno, mutta ujottaa. Leukaillaan mielummin.

Marraskuussa tarjoilin teille autenttisen kuvauksen aamustani otsikolla Tulipalojen sammuttelua. Puistattaa jopa jälkikäteen, muistan kyllä miten otsasuoni tykytti kun tartuin meikkivoidesiveltimeen kolmatta kertaa. Ja tuo mustekalaposeeraus on kyllä ihan omaa luokkaansa, luoja.

Joulukuun tarjonnasta poimin toisen kuvauksen kulisseista, joskin tässä syntilistassa on hiukka edellistä pistävämpi sävy. Tilanne on osittain päällä edelleen, mutta olen jo saanut raivattua aikaa nukkumiselle. Kysykää tilanteen kuulumisia viikon sisään, kun seuraava deadline hengittää hammaskivenkatkuista tunnustuoksuaan niskaan. Saattaa hyvinkin olla, että nukkuminen on taas väliaikaisesti korvattu kofeiinilla.

Semmottos! Mitäs tuumaatte näistä valinnoista? Joko on vuosi ansiokkaasti paketoitu vai tuleeko vielä mieleen joku listausaihe? Listasitko itse?

* * * * *

The twelve best stories of my blog year 2014.

2 Comments Lisää omasi

  1. Päivi sanoo:

    Moni noista postauksistasi on jäänyt minunkin mieleeni erityisesti. Itse en ole saanut vielä aikaan minkäänlaisia koonteja, ja joululahjatkin ovat esittelemättä. Puuh.

    Kiitos mahtavasta blogista, Petra! <3

    1. Kiitos <3

      Tee koonnit, jos siltä tuntuu. Jos työläys lamaannuttaa, jätä väliin tai kerää kasaan vaikka juhannukseksi. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.