Revontulet kynsillä

Arvuuttelin teiltä pari viikkoa sitten ensimmäistä valintaani CND:n uudesta Aurora-kokoelmasta ja tuskin se kenellekään kovin kummoinen yllätys oli, että valitsin ensimmäiseksi sen kaikkein kimmeltävimmän vaihtoehdon. Violettia taustaa vasten tuikkivat moniväriset hippulat ovat melkoisen viehättävä ilmestys. Nyt ollaan ensimmäistä kertaa tosi lähellä sitä tilannetta, että pitäisin saman värin kynsillä vielä toiset kaksi viikkoa putkeen.

Tämä yksittäinen kuva ei edes hipaise koko lakan upeutta, mutta toivotan kaikki uteliaat tervemenneeksi kurkkaamaan Instagramista, miltä tämä kaunotar näyttää liikkeessä. Oikeasti olin jo yökkärit päällä menossa nukkumaan, kun sain idean kuvata pikaisen videon kimmellyksestä (ihan vaan nopsaa tästä kato) ja keppas kappanaa kun siinä järkkärin ja leikkuuohjelman kanssa vierähtikin hermoja vinguttava kiroiluntäyteinen tovi, jonka jälkeen kaivoin kiltisti esille kännykän ja gorillapodin ja kuvasin koko roskan suoraan julki. Mutta siellä se on ja kimmeltää, samaan tapaan kuin silmäni huomenna aamulla kun herätyskello soi. Edellisestä vapaapäivästä on messuineen kaikkineen vierähtänyt miehekkäästi jo 11 päivää ja ounastelen että huomenna kun se tiluttelu lattianrajasta alkaa, kyynelet silmäkulmassani kimaltavat kynsieni lailla kaikissa sateenkaaren väreissä. Mutta kimallus kuin kimallus, onneksi harakkuuteni ei ole nuukaa sorttia.

Mitäs diggaatte? Puhutteleeko yötaivaan kimmellys?

* * * * *

CND Shellac in Nordic Lights, not nearly as pretty in a still frame as it is in a video. Go see one in my Instagram.

3 Comments Lisää omasi

  1. Emma sanoo:

    Tämä on kyllä aivan mahdottoman kaunis lakka! Vinkin arvoinen niille, jotka eivät halua metsästää kissojen ja koirien kanssa OPI:n Merry Midnightia ja maksaa siitä satoja dollareita :P tuskin ne ihan dupeja ovat, mutta Merry Midnight mulla ensimmäisenä tuli mieleen.

    1. Ahaaa, mä en tiennyt tällaisesta yhteydestä ollenkaan! Hyvä, kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.