Dermosil-sivellintyyny

°Sisältää mainoslinkkejä

Nopsa vinkki sivellinpesua karttaville laiskureille! Olen jo aikaa sitten ymmärtänyt, että syyllistämisen sijaan hedelmällisempää on ymmärtää ja mukautua, joten täältä pes- -pyyhkii.

Tein jokin aika sitten tilauksen Dermosilille, kun halusin testata edullista puhdistusöljyä. Samaan ostoskoriin päätyi melko keko muutakin ja kun näin tämän sivellinpuhdistustyynyn, en epäröinyt montaakaan ripsenvilausta.

Puhdistustyyny on huokoista polyuretaania ja se poistaa puuterimaiset meikkijäämät siveltimistä muutamalla pyyhkäisyllä. Varsinaista pesua tämä ei missään nimessä korvaa, mutta mikäli tummaa luomiväriä kerännyt sivellin pitäisi saada nopsasti puhtaahkona käyttöön, puhdistustyyny ajaa asian mainiosti.

Kuten havainnekuvasta näkyy, ihan kaikki väri ei pitkään sutineesta siveltimestä tällä menetelmällä poistu, mutta suurin väripigmentti ja shimmer jäväät kiltisti kiinni huokoiseen puhdistustyynyyn ja sivellin on valmis uusiin seikkailuihin. Koska menetelmä perustuu hankaukseen, kannattaa sivellintä pyyhkiä tyynyä vasten mahdollisimman hellävaraisesti, jotta kitka ei vaurioita luonnonkarvaisen siveltimen karvaa liiaksi. Hankaavan pikapuhdistuksen vastapainoksi suosittelen käyttämään varsinaisen sampoopesun yhteydessä myös hoitoainetta, jotta luonnonkarva pysyy pehmeänä pidempään. Synteettisten sivellinten kanssa ei ole niin nuukaa, mutta nekin kannattaa hygieniasyistä välillä kylvettää kunnon pesuaineella.

Tälle meikkipöydälle siveltimen puhdistustyyny jää ehdottomasti vakiokäyttöön, sillä omaa naamaa sutiessa on monasti päällä kiire ja takuuvarmasti laiskuus, joten tällainen pikaputsaus tulee tarpeeseen. Hinnaltaan puhdistustyyny on alle kolme euroa.

°Nappaa sivellintyyny ja muut Dermosil-tuotteet täältä.

Kiinnostuitko kuvissa näkyvästä siveltimestä? Siitä tarkempaa Viilankantolupa-dadaa täällä.

Onko teillä jo käytössä puhdistussieni vai luonnistuuko perinteinen vesipesu säännöllisesti?

8 Comments Lisää omasi

 1. Mulla on aina meikatessa menossa mukana meikinpoistoliina, sillä pyyhin tuhrut silmien alta ja pyyhkäisen myös siveltimet, ei leviä värejä sivellintaskuun ja sivellin on aina puhdas seuraavan päivän väreille :)

  1. Mullakin on näitä vino pino jossain siellä meikkipöydän sisuksissa, mutta en kyllä ikinä saa aikaiseksi tarttua niihin kesken meikkauksen. Tähän saakka strategia on ollut ostaa aina uusia siveltimiä kun vanhat on sutattu. Toki järin taloudellistahan tää ei oo, että nykyisten olosuhteiden vallitessa hän panee vaan kiltisti pyyhkien. :D

 2. Jonna sanoo:

  Aion ehdottomasti testata tätä, koska tää on niin edullinen verrattuna siihen mikä mulla nyt on käytössä. :D Itse käytän lähinnä tätä vaan siksi, että tykkään usein tehdä samalla siveltimellä asioita samaan silmämeikkiin, niin tällä saa sen kivasti siinä välissä kätevästi putsattua ja näin tulee vähemmän viikon lopuksi sitten sitä pestävää sivellinpyykkiä. ;)

  1. Mä en ole muilta merkeiltä näitä koskaan testannut, mutta tämä oli kyllä erittäin kivan hintainen ja ostokynnys matalalla. Vilkaisin kommenttiketjua heidän sivuillaan ja siellä jo useammat tinkasivat valikoimaan myös vaihtosieniä tuohon metallirasiaan, peukkuja sille että tämäkin vielä järjestyisi! :)

 3. Nannu sanoo:

  Tuleeko ostoskoriin päätyneistä muista tuotteista myös jotain katselmusta/arvostelua? 🤓

  1. Ehkä! 😎

 4. Mulla sama juttu kuin Jonnalla, käytössä on se paljon kalliimpi vastaava tuote (jonka nimi on näemmä pysyvästi kadonnut päästäni) ja käytän sitä värisävyn vaihdoksissa. Vaihtotyynyä mulla ei siihenkään kyllä ole, enkä tietenkään jaksa pestä sitä ainoaa, joten vois kyllä tämän Dermon edullisemman version tilata kaveriksi!

  (Eli siis käytännössä käytän tyynyä puhdistuksessa koska sivellinshampoo on taas aika pitkään saanut rauhassa talvehtia :D)

  1. Mun siveltimet on talvehtineet jo viime kesästä saakka, no worries! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.