Oil slick nails – öljyä asvaltilla

Pitkän pimeyden jälkeen keväinen auringonpaiste tuntuu mielettömän hyvältä. Värit hiipivät asukuvastoihin, kevään meikkiuutuudet tanssahtelevat esiin ja huulille eksyy kuin vahingossa se kirkaampi huulipuna. Sepelin peittämä asvaltti rahisee jaloissa ja aurinko lämmittää ensimmäistä kertaa tuulitakin läpi. Märässä maassa erottuu ensimmäinen öljyläikkä.

Kynnet:
CND SHELLAC Dark Lava
Mosaic Foil

 

2 Comments Lisää omasi

  1. Nena Sofia – Lappeenranta
    Nena Sofia sanoo:

    Tulipa keväinen fiilis tästä postauksesta, ihanasti kirjoitettu. Mä niin tykkään sun kuvailutyylistä ❤️ ja nää kynnethän on superkauniit, mutta sen pitäis olla sanomattakin selvää! ;)

    1. Petra / Viilankantolupa – Kuriton kauneusblogi, jonka vakioaiheita ovat pitkäkestoinen huulipuna, kuivan ihon hoito, kauniit kynnet sekä värikkäät #sunsethair-hiukset. Kauneusalan ammattilaisen luovalla otteella kirjoittama harrasteblogi, jossa jaetaan kokemuksia tuotteista ja fiilistellään tuntuja ja tuoksuja.
      Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Kiitos, ihanaa että tuli! <3 Seuraavissa kynsissä onkin sitten viileää vaaleanlilaa ja mustia pääkalloja – sitä analogiaa saakin taas työstää hetken pidempään. :D

Ilahduta kommentilla!Peruuta vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.