Budjettilöytö: kasvovesi

Puhdistan aamuisin kasvoni pelkällä kasvovedellä. Rutikuiva ihoni vaatii aina pesun jälkeen tuhdin kosteusvoiteen ja sellaisen imeyttämiseen ei aamuisin tahdo löytyä aikaa. Muutenkin uskon ihon suojautumiseen omalla kevyellä rasvakerroksella, kun kaikki meikki on kuitenkin jo illalla pesty pois.

Käyttelin rauhaksiin pois pullollisen Mádaran pehmentävää kasvovettä, joka kyllä hoiti aamuvuoronsa moitteettomasti, mutta henkinen allergiani ruusutuoksuille pakotti suuntaamaan askeleet kohti tavarataloa.

Olin ensin ajatellut satsata puhdistusveteen, sillä niiden koko kategoria on jäänyt perehtymistä vaille, mutta pyörsin päätökseni vilkaistuani kukkaroon. Kahdenkympin puhdistusvesi vaihtui kuuden euron kasvoveteen. Viiltävän terävä mutuanalyysini arvioi samaan lopputulokseen päästävän kummallakin tuotteella, kun vaatimukset ovat kohtuulliset.

Pyörittelin alahuultani järjettömän laajan valikoiman edessä ja harppasin tarkastelemaan lähemmin tuttua ja turvallista Nivea-lohkoa. Puhdistavaa, rauhoittavaa, kosteuttavaa, ruusuista..blääh. Eikö mit– hetkinen, aloe veraa? Korkki auki, nuuuuhkis, kurkkaus hintalappuun ja kassajonoon.

Päättelyketju eteni jotakuinkin näin:

Nivea: perusvarma putsarivalmistaja –> hintaluokka: edullinen –> aloe vera: jes –> tuoksu: makeanraikas Sprite, nam –> arganöljy: käy sekin –> inci: näyttää järkevältä –> pakkaus: nätin pelkistetty –> hinta: 5,70e

==> Otan tämän.

Käyttöä takana viikko ja olen äärettömän tyytyväinen hankintaani. Tämä kuuden euron aamuvesi porskuttaa matkassani monta kuukautta, eikä pienintäkään moitteen aihetta ole ilmennyt. Tuoksu on erittäin miellyttävä (Sprite on lähin mielikuva, johon yllän – tarkempaa ei tipu), vesi tuntuu iholla mukavalta eikä alkoholista huolimatta kiristytä ja lituskainen purkki on helppo mahduttaa pöydälle tavarapaljouden sekaan. Ja se säästö, ei unohdeta säästöä.

Toisinaan impulsiivikon hetken mielijohteet johtavat petolliseen turmioon, mutta onneksi on olemassa myös näitä uskoa valavia onnistumisia. Arjen tyytyväisyys koostuu lopulta aika pienistä jutuista.

Taustalla soi: Angus & Julia Stone

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.