Sisäkulman lilautus

Huomenia, aamutarinoita taasen. Havahduin käyttämättömiä meikkikuvia selaillessani siihen, että toistan kahden tai kolmen meikin kaavaa. Repertuaariini kuuluvat banaanivarjostus, sumusilmät sekä yhden värin meikki ilman rajausta. Turhauttava huomio, joka toivottavasti puskee tulevina aamuina ideoimaan jotain vähän linjasta poikkeavaa.

Pieni alku, mutta alku kuitenkin oli eilinen välähdys karpalomeikin päivittämisestä laventelilla. Tähän kohtaan normaalisti kirjoittaisin perustelut sille, miksi lilaa ei näy kuvissa lainkaan: huono valo, surkea kuvaaja ja ala-arvoiset kuvankäsittelytaidot – mutta skipataan se tänään ja yritetään yhdessä tihrustaa tarkkaavaisesti sisäkulmaa ja alaluomen ulkonurkkaa. Näkyyhän se vähän? Hentokätisyydelle raippaa ja tänään uusi yritys vahvemmalla toteutuksella.

Sisäkulman valottajana toimii mikä tahansa vaalea tai valoaheijastava sävy ja ajattelin lilan selätettyäni kokeilla seuraavaksi ainakin vaaleanvihreää. Pikku täppä vaan, muistuttamaan kesästä?

Taustalla soi: The Cranberries

2 Comments Lisää omasi

  1. hiikka sanoo:

    Kyllä se näkyy. Kokeile ihmeessä sitä vaalean vihreää rohkeasti, se on hyvä (sanoo hän joka ei muuten vihreää käytä)

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Kokeilen heti huomenna, tulevan juhannuksen kunniaksi. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.