Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2020, luukku 15: vaaleanpunaisia hetkiä

Banneri: Hannamaria

Joulukuun puoliväli on hiipinyt olan taa ja ihan kuin sen henki tuoksahtaisi jo vähän glögiltä? En tiedä olenko se vain minä, mutta jouluttaminen tuntuu tänä vuonna entistäkin tärkeämmältä, kun vuosi josta sittenkin selvittiin, voidaan kohta kääräistä pakettiin. Saa huokaista.

Joulukuuta vauhdittavat monenlaiset jouluvalmistelut ja tänä vuonna entistäkin tarkemmat suunnitelmat siitä, kuka kokoontuu ja mihin.

Vuosi 2020 on ollut pitkä ja ajoittain synkkäkin, mutta tänään haluan pysäyttää miettimään vuoden varrella välkähdelleitä ilon hetkiä. Niitä vaaleanpunaisia vilauksia ystävyydestä, yhteenkuuluvuudesta, vapaudesta, terveydestä, rakkaudesta, ihastumisesta, onnistumisesta tai rohkeudesta – tai muusta, mistä? Mikä ilahdutti sinua vuonna 2020?

(Jos voitit lotossa, senkin saa jakaa – lupaan pitää salaisuuden!)

Jaa kommentteihin sinua vuonna 2020 erityisesti ilostuttanut hetki ja jätä kommentin yhteydessä toimiva sähköpostiosoite, niin osallistut vaaleanpunaisen yllätyspaketin arvontaan.

Pinkkiin pakettiin on kääritty ruusuisia, hempeitä ja hemmottelevia kosmetiikkahetkiä, joiden siivellä puhallan lisää iloisia välkähdyksiä vuoteen 2021.

Arvontaan voi osallistua 18.12. saakka ja palkinto postitetaan voittajalle  Suomen sisällä. Tarkkailethan sähköpostiasi, sillä mikäli en tavoita voittajaa 27.12. mennessä, arvon palkinnon uudelleen.

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2020

Nappaa iloisia hetkiä pursuavaa kauneusaiheista luettavaa tästä listasta ja käy kurkkaamassa myös joulukalenterin muut kauneusbloggaajat ja luukut.

Kanava / Instagram

24.12. Yhteinen

52 vastausta artikkeliin “Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2020, luukku 15: vaaleanpunaisia hetkiä

 1. Vuoden iloa tuottavin heti oli viime keväänä, kun työmatkat alkoivat peruuntua. Elämä rauhoittui ja omasta hyvinvoinnista oli helpompi pitää huolta kotitoimistossa.

 2. Vuoden paras hetki oli summattuna elokuu:
  – kauan odotettu koiranpentu
  – kauan etsitty, täydellinen uusi koti
  – kauan haettu uusi työ, joka mahdollistaa etätyöt sekä vapauttaa jokaisesta arkipäivästä yli tunnin vapaa-ajalle

  Näiden myötä elämä helpotti ja muuttui todella paljon paremmaksi ❤️

 3. Rakastan kissoja ylikaiken. Sain unelmieni työpaikan elokuun lopussa, kun pääsin töihin eläintalolle. Hoidan ja ruokin kissoja siellä ❤

 4. Hei, unelmani oli saada joulukuusi. Tänä jouluna se toteutui. Sain hankittua oman kotini ensimmäisen joulukuusen! Oli ihanaa koristella se poikaystäväni kanssa. Kyllä se on kaunis!

 5. Kyllä sukulaisten harvat tapaamiset ovat olleet parhaimpia hetkiä kun ei ole voinut nähdä entiseen tapaan. Ja nyt vaan rauhaisaa Joulua perheen kesken odotetaan.

 6. Tämä vuosi on ollut ehkä elämäni paskin vuosi, joten mitään erityistä asiaa ei tästä vuodesta ole mieleen jäänyt.

 7. Unelmieni auton ostaminen on jäänyt erikoisesta poikkeusvuodesta mieleen. Toki ilahduttaa myös se että lähipiiri on pysynyt terveenä <3

 8. Tänä vuonna oon löytänyt kävelylenkit luonnossa, ne tuntuu hieman auttavan ahdistukseen ja masennukseen. Pesukoneen hajottua, kun asuu talossa jossa ei ole pyykkitupaa huomasi miten vaikeaa elämä on kun ei pääse pesemään pyykkiä. Onneksi äiti pelasti ja osti uuden, itsellä työttömänä ei siihen olisi mitenkään ollut varaa. Vuosi on ollut todella raskas, toivottavasti tuleva vuosi olisi edes hitusen parempi.

 9. Tää on kyllä ollu kaikin puolin erikoinen vuosi, enkä välittäis kauheesti muistella sitä, kun tulee vaan lähinnä ne ikävät jutut mieleen. Mut sitten taas, ehkä sen oivaltaminen, että elämä on oikeasti vastoinkäymisiä ja ongelmien ratkomista, se vain, että mihin aikaan ja ympäristöön ne millonkin sijoittuu ja olisko tämän vuoden vaikeudet tuntuneet pienemmiltä jonain toisena vuonna. Muistaisinko kaikkia tänä vuonna sattuneita asioita enää 10vuoden päästä. Tänään olen tyytyväinen siihen, että mulla on ollut työkykyä saada liksa, olen pienellä joulunaluslomalla, palauttelen viimeisiä koulutehtäviä tältä vuodelta ja aion käydä hankkimassa pienet lahjat läheisimmille <3

 10. Parhaimpia hetkiä on ollut tieto, että pääsin hakemaani korkeakouluun sekä kauan etsitty melkein täydellinen vuokrakämppä löytyi. :)

 11. Ainakin se että sain uuden ystävän :)
  Helistiel(at)Gmail.com

 12. Parasta tänä vuonna oli ehdottomasti kesä, kiireetöntä aikaa yhdessä läheisten kanssa:)

 13. Yllättävän monia kivoja asioita mahtuu vuoteen, vaikka paljon huolta on ollut. Muutettiin uuteen ihanaan kotiin, etätyöt ovat helpottaneet unirytmiä ja nukkumista ja loppukesästä ystävien häät onnistuttiin pitämään turvallisesti.

 14. Mitään erikoista tähtihetkeä ei ole tähän vuoteen mahtunut, mutta ei tämä mitenkään huonokaan vuosi ole ollut jos nyt jätetään korona tässä huomioimatta.
  Tasaisesti sujuva arki on minusta yleensäkin parasta :)

  1. Onnea Heli, arpaonni suosi sinua ja vaaleanpunainen, tasaista arkea vielä piirun parantava ylläripaketti lähtee täältä pian matkaan. Laitan meiliä yhteystietoja varten! 💜💗

 15. Aloitin syksyllä opiskelut ja sain siten koronalepoa töistä

 16. Olen erityisen onnellinen siitä, että olen saanut käydä tykkäämässäni työssä muutamasta vastoinkäymisestä huolimatta <3

 17. Muutama kesäinen kotimaan matka ja en ole sairastanut kotimaa.

 18. Rakkaan koiramme olemassaolo (todellinen pikku henkisen hyvänolon lähde) ja se etten asu keskellä kaupunkia tms. vaan ympärillä on tilaa liikkua ja olla rauhassa.

 19. Sen huomaaminen, mikä todella on elämässä tärkeintä – rakkaus.

 20. Vuoden 2020 paras hetki oli silloin, kun sain tietää olevani raskaana <3

 21. Koronan takia puolison työnkuva muuttui hieman mahdollistaen etätyöt ja tämän muutoksen ansiosta pystyimme viettämään normaalia enemmän aikaa yhdessä.

 22. Kaikesta kurjuudesta huolimatta tähän vuoteen on mahtunut paljon myös tosi hyviä hetkiä. Yksi parhaimmista on ehdottomasti ollut se kun ensi kertaa pääsin maailman rakkaimman pienen koirani kanssa metsälenkille sille tehdyn ison leikkausoperaation ja sen toipumisajan jälkeen. <3 Oli ihanaa nähdä se taas kivuttomana ja iloisena omana itsenään sen lääketokkuraisen ja kivuliaan koiran sijaan mitä se oli muutamia päiviä leikkauksen jälkeen.

 23. Ihana hyvän mielen arvonta <3 Itselleni vuoden ilahduttavin hetki oli se, kun sain opinnäytetyön purkkiin. Sellainen kivi vierähti sydämeltä, etten hetkeen muista vastaavaa :D

 24. Paras hetki oli kun pääsin kesällä muuttamaan kuukaudeksi Kreikkaan

 25. Kaikkien tämän vuoden huolien jälkeen läheiset ovat pysyneet kunnossa (varsinkin ne iäkkäimmät). Siitä voi olla onnellinen. Hyvää joulunaikaa!

 26. Kesän purjehdusreissu onnistui täydellisesti, vaikka myrskysi ja pelkäsin reissua etukäteen.
  Mies sai olla töissä ja tytär valmistui ja sai töitä.
  Olemme pysyneet koko suku terveenä.
  Kirjasto on ollut auki koko pitkän pimeän ajan.

 27. Vuosi on ollut kovin surullinen. Kivointa on ollut käydä ystävien kanssa teatterissa ja kesällä päästiin kahdeksi yöksi Tallinnaan. Etätöiden tekokin on ollut useimmiten aika mukavaa.

 28. Terveys on kohentunut sen verran, että alkaa tuntea itsensä jo melkein ihmiseksi :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.