By Terry -joulukalenterin sisältö, osa 2

By Terry -joulukalenterin sisältö on jatkanut ruusuntuoksuista linjaa ja seuraavaksi näytillä luukut 8-17. Mukaan mahtui ilahduttavia huulituotteita, mutta myös tarpeeton siveltimentapainen sekä kaksi pussinäytettä.

Katso luukkujen 1-7 sisältö tästä postauksesta.

By Terry -joulukalenterin sisältö

By Terry -joulukalenteri – luukut 8-17

By Terry Lip-Expert Matte -huulipuna sävyssä 10 My Red. Ihastuttava superpunainen mattahuulipuna, joka ei kuivu täysin puuteripintaiseksi tai tahraamattomaksi, mutta vastineeksi tuntuu huulilla kevyeltä. Sievä sävy, joka toimii myös kevyesti sormella taputeltuna häivähdyksenä, mikäli haluat näyttävän huulimeikin sijaan kevyemmän lopputuloksen.

By Terry Compact Expert Dual-Powder -aurinkopuuteri sävyssä 7 Sun Desire. Pikkiriikkinen, sievä puuterirasia yhdistää lämpimän mattapintaisen aurinkopuuterin (isompi ympyrä) ja hennosti persikkaan taittavan shampanjaisen hohtopuuterin (keskiympyrä). Hohtopuuterin koostumus tuntuu unelmanpehmeältä ja hienojakoiselta, mutta aurinkopuuterin sävy on rahtusen turhan lämmin näin vaalealle iholle. Voisi toimia myös isommalla siveltimellä pyöräytettynä, jos kasvojen pohjasävy olisi vähän tummempi tai päivettyneempi. Testaan silmämeikissä!

By Terry Baume De Rose All-Over Oil -öljy. Hyvin reippaasti ruusulta tuoksuva pehmoinen hoitoöljy tuo lisätehoja ihon kosteuttamiseen. Kuivaöljymäinen koostumus on kevyt ja ohut. Jos haluaisin kylpeä ruusun terälehdissä, tykkäisin varmasti myös tämän levittämisestä iholle.

Sekä kuivaöljyssä että edellisessä satsissa esitellyssä misellivedessä oli muuten erinäppärä tulppa tukkimassa pullonsuun annosteluaukkoa. Nämä toimisivat varmasti myös reissatessa, kun tiiviyttä tuplavarmistaa tuo tulppa. Pieni seikka, joka lisää merkittävästi käyttöiloa.

By Terry Hyaluronic Hydra-primer -pohjustusvoide. Jäykkä ja paksuhko, jopa vaahtomainen, pohjustusvoide lupaa tasoittaa ihoa ja parantaa meikin kiinnittyvyyttä. Tuhdin silikoninen koostumus vaikuttaa kyllä silottavalta ja tuoksuu virkistävästi ruusun sijaan vanhalle mummolle, mutta en valitettavasti ole silottavien primereiden tai puuterimummojen kohderyhmää. En vakuuttunut ensikokeilulla, mutta pidätän oikeuden syödä sanani myöhemmin, mikäli tämä osoittautuu ensivaikutelmasta huolimatta erinomaiseksi.

By Terry Baume De Rose Hand Creme -käsivoide. Paksu, koostumukseltaan jopa puolijäykkää balmia muistuttava käsivoide sulaa iholle levitettäessä pehmeäksi ja tuoksuu voimakkaasti ruusulta. Tässä tuotteessa sarjan ranskalaisuus tulee jotenkin poikkeuksellisen vahvasti esille. Koostumus on ihan kiva, mutta ruusuisuus valitettavasti liian tymäkkää mulle.

By Terry Baume De Rose Face Cream -kasvovoiteen pussinäyte. En jaksa innostua kasvovoiteen pussinäytteestä yhtään, lähinnä ärsyttää. Kertakäyttöisessä tuotteessa kuten kasvonaamiossa tai jossain erikoiskuorinnassa vielä jotenkin ymmärrän, mutta joulukalenterin luukkuna en kahden gramman kasvovoidetta jaksa ymmärtää.

By Terry -minisivellin. Litteä minisivellin saattaa ilahduttaa vastaanottajaa, joka ei puolivakavissaan keräile meikkisiveltimiä, mutta omalla kohdallani en keksinyt tälle oikein mitään käyttöä. Litteä muoto sopisi esimerkiksi hohtopuuterin levitykseen poskipäille, mutta tiedän jo, että litteä lääpäre hukkuu varsisiveltimien sekaan alle vuorokaudessa. Pehmeä on, mutta eniten näen tällä hyötysuhdetta lasten leikeissä.

By Terry Hydra-Care Setting Powder -irtopuuteri. Hämäävästä nimestä huolimatta luulen, että kyseessä on tämä kenties By Terryn suosituin tuote eli Hyaluronic Hydra-Powder. Ainakaan en löytänyt brändin sivuilta kahta väritöntä puuteria. Lempparipuuterini, jonka viereltä olen yksitellen käännyttänyt kaikki muut kokeilijat. Tekee ihosta mattapintaisen ja silotetun näköisen, mutta ei tunnu kuivattavalta. Käsi pystyyn, jos olet joskus vetänyt puuteriöverit? Tällä en ole koskaan annostellut liikaa, vaikka aikamoisia kiiltokriisejä olenkin pelastanut. Heittämällä paras puuteri kuivaihoiselle!

By Terry Baume De Rose Glowing Rose Mask -kasvonaamion näytepussi. Niinni vaikka tuossa ylempänä sanoinkin, että jollain tasolla ehkä ymmärtäisin tällaisen erikoistuotteen pussinäytteenä, niin ärsyttäähän se silti. AHA-happoja, ruusunmarjaa ja useita ruusu-uutteita sisältävä heleyttävä kasvonaamio lupailee kirkkautta ja puhtautta kolmen minuutin vaikutusajalla.

By Terry Lip-Expert Shine -huulilakka sävyssä 12 Gypsy Chic. Lupailee nestemäisen huulipunan ominaisuuksia, mutta vaikuttaa puolipeittävältä ja niin kiiltävältä, että lukisin itse ennemmin huulilakaksi tai peittäväksi huulikiilloksi. Viehko sävy!

Kivat huulituotteet ja matkakoko maailman parhaasta puuterista, mutta pitkä ja syvä huokaus pussinäytteille. Seuraavat kaksi luukkua paljastivat jo ihan eri tavalla kiinnostavia juttuja, mutta palataan niihin viimeisessä koonnissa!

By Terry -tuotteita myyvät mm. °Eleven (jossa nyt 20% ale yli 29€ tilauksista), °Kicks ja °Bangerhead.

5 Comments Lisää omasi

 1. Vandaalia sanoo:

  Oon IG:n puolella seurannut tän kalenterin availua (, joka on toisinaan näyttänyt aikamoiselta tahtojen taistelulta :’D), ja petyin kyllä sun puolesta noihin pussinäytteisiin :( Mulla on ollut itsellä Kiehlsin joulukaltsu ja vaikka sieltäkin on tullut ihan onnettoman pikkuriikkisiä 3ml näytteitä, niin oon ollu tyytyväinen, että ovat aina purkeissa/tuubeissa/pipettipulloissa. Mutta onhan tuohon By Terryyn kivojakin juttuja tosiaan mahtunut! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hahhahha, joo on mennyt vähän anger managementiksi välillä, MYÖNNÄN, mutta nyt oon ottanut apuvälineen kauniiseen käteen ja lupaan, että loppuluukut aukeaa ilman lyömistä! :D :D

   Ja ihan totta, hirveä merkitys sillä että onko se 3 ml pullossa vai pussissa – vaikka ymmärrän, että pussi on satavarmasti vähemmän tuotantoresursseja vaativa juttu, mutta toisaalta en tiedä onko sillä tämäntyyppisen kalenterin tuotannossa sitten painoarvoa suuntaan tai toiseen.

   Pidän peukkuja, että loppuluukut ovat pelkkää timanttista tykitystä!

 2. Charming Nails sanoo:

  Mulle nuo By Terryn tuotteet on tuntemattomia mutta hyviltä vaikuttavat ( paitsi pussit ja lelusivellin ). Voisko tuota aurinkopuuteria käyttää poskipunana? Luulin sitä nimittäin sävyjen puolesta poskipunaksi. Olen ollut omiin kalentereihin tyytyväinen mutta joku olisi voinut olla meikkikalenteri. Ja joku luksusbrändin meikkikalenteri olis just ihana kuten YSL tms.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Siis nyt on tämän postauksen julkaisun jälkeen tullut monta tosi kivaa tuotetta, joten mun usko brändiin alkaa taas hiljalleen palautua. Pussinäytteet on kai vaan sit kalenterien pakollisena pahana nieltävä, jos ei halua kaivaa kättä syvemmälle taskuun. :/

   Ja hei varmaan voisi käyttää poskipunana, jos tykkäisi rusehtavista poskipunista! Mä oon aina ollut pinkkien ja persikan ystävä, mutta ehkä kokeilen seuraavaksi tätä – ei pidä urautua liikaa. :) Silmämeikissä toimi tosi kivasti myös, sellaisena pehmeänä utuna vaan.

   YSL oli vakavassa harkinnassa tänä vuonna, mutta kun en diggaa niiden hajuvesistä niin en pystynyt sijoittamaan siihen.

   Kivaa joulua!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.