Loppuneet kosmetiikkatuotteet | kevät 2021

*Saatu ilmaistuote
°Sisältää mainoslinkkejä

Pikaesittelyssä hirmusatsi loppunutta kosmetiikkaa, jota on kertynyt nurkkiin melco pitcältä aialta. Yritän esittää asiani lyhyesti, mutta on myös mahdollista että se ei onnistu – joten eteenpäin!

(Edelliset loppuneet ovat peräisin keväältä 2020, joten onko todella mahdollista, että nämä purkit ovat pyörineet työhuoneessani vuoden? Aijai!)

loppuneet kosmetiikkatuotteet blogi

Mitä on ”loppuneet kosmetiikkatuotteet”?

Loppuneet kosmetiikkatuotteet on kosmetiikkablogeissa vuosia sitten kehitetty konsepti, jossa loppuun saakka kulutetut tuotteet saavat vielä viimeisen hetken valokeilassa. Kosmetiikkaintoilijalla tuotteita kuluu usein tiuhempaa tahtia kuin blogiin asti päätyy ja kun tarjontaa on paljon, kaikki tuotteet eivät jää itselle käyttöön. Tällainen koonti antaa palstatilaa myös niille tuotteille, jotka ovat jääneet käyttöön, mutta eivät muissa postauksissa ole nousseet esiin.

Lisään tuotteiden yhteyteen linkkejä laajempiin artikkeleihin sekä mainoslinkkejä, joiden kautta voit ostaa esiteltyjä tuotteita helposti. Jos teet ostoksen mainoslinkin kautta, saan muutaman prosentin provision ostoksen loppusummasta. Provisio ei vaikuta tuotteen ostohintaan.

loppuneet kosmetiikkatuotteet kasvojen hoito

Kasvojen puhdistus

Comfort Zone Essential Toner on kaikille ihotyypeille sopiva kasvovesi, josta tykkään hullun tavalla. Niasiiniamidia sisältävä kirkastava kasvovesi on luottotuote, josta en hevillä luovu. C-vitamiini ei sovi omalle iholleni ollenkaan, mutta niasiiniamidi on pienissä pitoisuuksissa juuri sopivasti aktivoiva. Niasiiniamidi eli B3-vitamiini osaltaan hillitsee myös otsalla olevia pigmenttilaikkuja ja auttaa hillitsemään niiden tummumista kesällä – yhdessä tuhdin aurinkosuojan kanssa toki.

Comfort Zone Essential Cleanser on vaahtoava puhdistusaine kaikille ihotyypeille. Omalle kuivalle iholleni tämä oli aavistuksen liian pesevä ja siirsin siipan käyttöön.

Comfort Zone Micellar Water on hellävarainen misellivesi, johon olen puolivakavasti koukuttunut. Olen laiskistunut aamupesujen kanssa ja huomaan usein skippaavani kaksoispuhdistuksen aamuisin ja pyyhkiväni ihon vain huolellisesti misellivedellä ja vanulapulla. Parempi kuin ei mitään! Monet misellivedet kirvelevät ja ärsyttävät, mutta tästä olen löytänyt herkälle hepuli-iholle kaverin.

Comfort Zone -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Ole Henriksen Uncover The Truth 3-in-1 Melting Cleanser on öljymäinen puhdistusbalmi, joka irrottaa iholta meikin, lian ja aurinkosuojan. Hunajaisen valuva ja herkullisen tuoksuinen putsari palveli pitkän komennuksensa loppuun kylppärissä ykkösvaiheen putsarina. Levitin ja hieroin kuivalle iholle, avasin suihkun, hieroin silmämeikin ja huuhtelin. Iho jää pehmoiseksi, mutta nyt jälkikäteen arvioisin, ettei tämä ehkä huuhtoudu ihan niin täydellisesti pelkällä vedellä, kuin haluaisin. Muistelen, että tätä sain myös lapsen käyttämään kesällä aurinkosuojan poistamiseen kasvoilta!

Kattavampi artikkeli Ole Henriksen Melting Cleanser -puhdistusvoiteesta täällä. Artikkelissa myös tarkemmat kuvat, mikäli jäitte miettimään mitä tuo hunajainen koostumus tarkoittaa.

Löwengrip Facial Cleanser on vaahtoava puhdistusaine, jonka sain entisen työpaikan kautta. Jo pakkaukseen painetut sanat ”deep cleansing” ovat vähän pahaenteisiä kuivalle iholle ja myös tämän siirsin siipalle, joka iho ei ota nokkiinsa tujummistakaan putsareista.

Löwengrip-tuotteita myy °Eleven ja °Bangerhead.

Holika Holika Seed Blossom on meikin poistava puhdistusöljy, jossa on täyteläisen paksu koostumus ja hyvin toimiva pumppupullo. Edullinen hinta, iso pakkauskoko ja huuhtoutuu helposti pois pelkällä vedellä – olen jo ostanut lisää. (Kuvasin vahingossa vartalotuotteiden yhteydessä, kurkkaa pullon ulkonäkö sieltä!)

Holika Holika -tuotteita myy °Eleven.

loppuneet kosmetiikkatuotteet kasvojen ihon hoito

Kasvojen kosteutus, kuorinta ja kasvoseerumit

Nurme Lavender Water on aitoa laventelia sisältävä suihkutettava kasvovesi, joka opetti minulle ensimmäistä kertaa, miltä oikea laventeli tuoksuu. Ennen tämän suihkeen testaamista olen inhonnut kaikkea laventelialkuista syvästi, sillä synteettinen laventeli tuoksuu todella erilaiselta kuin aito laventeli. Kiva, kosteuttava tuote, jota suihkuttelin kasvoille päivän mittaan kun muistin. Voisi toimia auringossa kärsineelle kesäiholle jääkaapissa viilennettynä!

Muita kokemuksia Nurme-kosmetiikasta? Kurkkaa postaus PR-reissusta Nurmen sympaattiselle ”tehtaalle” Viroon.

Comfort Zone Skin Resonance Peeling on jo vuosia sitten lopetettu entsymaattinen kuorintavoide herkälle iholle, jota vähän hävettää edes näyttää enää – mutta vitsi miten kiva kuorinta tämä oli! (Ja on ehkä edelleen vielä yhden jemmatun tuubin ajan – luulen että se on sitten jo viimeinen!) Ei tästä sen enempää, mutta kuin että Comfort Zone -tuotteilla on kyllä syvään paalutettu paikka mun sydämessä!

Comfort Zone -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

*REN Evercalm Global Protection Day Cream on herkän ihon päivävoide, jonka sain osana PR-yhteistyötä. Tuhti, apteekkimainen ja jopa vähän vaikeasti imeytyvä tuote sai ihan uutta potkua, kun aloin sekoittaa sen joukkoon kosteuttavaa öljyä, joka myös joudutti voiteen imeytymistä iholle. Tähän toimi oivallisesti Lumenen Hydra Oil-Cocktail, joka taas yksinään oli inan liian raskas öljy kasvovoiteen alle.

REN-tuotteita myy °Bangerhead.

Lue esittely REN-tuotteista tästä artikkelista.

Lumene Nordic Hydra Oil-Cocktail on tehokosteuttava ja rauhoittava öljyseerumi herkälle iholle. Kaksifaasinen koostumus sekoittuu ravistamalla vaaleansiniseksi öljyksi, joka tuoksuu tuoreilta herneiltä. Tuntuu iholla tosi kivalta. Itse käytin tätä kasvovoiteen joukkoon sekoitettuna, niin sain mukaan hiukan lisää imeytyvyyttä. Yökäytössä loistava!

Lumene-tuotteita myy mm. °Eleven ja °Bangerhead (edullisempi).

Lue laajempi arvostelu Lumene Hydra Oil Cocktail -öljystä täältä.

The Ordinary Buffet on monipuolinen tehoseerumi kaikille ihotyypeille. Omalla ihollani tällä on ennenkaikkea punoitusta hillitsevä vaikutus. Tykkään pölönä. Edullinen riittoisa – yksi tippa riittää koko kasvoille.

The Ordinary -tuotteita myy mm. °Eleven sekä °Bangerhead.

Lue lisää: Kuivan ihon The Ordinary -vinkit.

*Patyka Hydra-Booster on ohut kosteuttava seerumi, joka tuoksuu karkilta. Olen käyttänyt Patykaa tosi vähän, mutta saan kiinni siitä, miksi tämä ranskalaisen luonnonkosmetiikan herttuatar on niin suosittu. Ei edullisimmasta päästä, mutta elämyksellinen. Kuivalla iholla kirveli hetken.

Patykaa myyvät °Biodelly ja °Jolie.

*Skin Regimen Tulsi Booster on rauhoittava kasvoöljy kaikille ihotyypeille. Skin Regimen on Comfort Zonen sisaruslinja ja suunnattu kiireisille milleniaaleille, joiden iholla hektiset elämäntavat ja kaupunkiympäristö aiheuttavat ennenaikaista ikääntymistä. Ei siis oikeastaan vielä anti-age, mutta vähän samaa ajatusta. Tulsi Booster -öljyssä on tuhti ja iholle selkeän öljymäisen pinnan jättävä koostumus ja se sopii täyteläisyydessään loistavasti Gua Sha -käsittelyyn. Olen huomannut että Gua Sha -hieronnassa iholla saa olla erityisen pitkään liukuva öljy tai voide, sillä liian kevyt kasvoöljy katoaa kiven alta minuuteissa.

Lue lisää Skin Regimen -tuotteista täältä ja Skin Regimen -kasvohoidosta täältä.

Skin Regimen -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Egyptian Magic on täyteläisen ravitseva öljymäinen yleisvoide kaikkeen mahdolliseen. Itse käytän Egyptian Magic -voidetta yövoiteena. Olen kehunut sen blogissa useaan otteeseen ja tämä simppeli purnukka on loppuneissa tuotteissa vakiovieras.

Agyptian Magic -voidetta myyvät °Biodelly, °Eleven sekä °Bangerhead.

Lue lisää Egyptian Magic -kokemuksia täältä.

Drunk Elephant Protini Polypeptide Cream on suojaava ja kosteuttava kasvovoide, johon ihastuin enemmän kuin olisin halunnut. Drunk Elephant tunnetaan keskivertoa kalliimmista hinnoista, mutta hinnan taustalla on toki monia perusteltavia syitä. Protini Cream -voide tuntui iholla silkkisen pehmeältä ja ainutlaatuisinta siinä oli yhdistelmä pitkään kestävää kosteutettua tunnetta ja melko mattaista pintaa, joka sopi täydellisesti meikin alle. Yhdistelmä, johon en ole aiemmin törmännyt. Voisin hinnasta huolimatta ostaa lisää!

Augustinus Bader The Rich Cream on täyteläinen, liki öljymäinen voide kuivalle iholle. Olen nähnyt ja kuullut monia voiteita kuvailtavan täyteläisiksi, mutta tämä peittosi kyllä öljyisyydessään – ehkä voisi rasvaisuudessaan – kaiken aiemmin kokeilemani. Pikkuriikkinen herne riitti koko kasvoille ja istui ihon pinnalla yhtälailla rasvaisen tuntuisena pitkään. Mutta selkeä ero sellaisiin valkoisiksi heittäytyviin perusvoiteisiin se, että tämä siis tarttui kyllä ihoon, mutta ei haihtunut kuten vesipohjaiset voiteet. The Rich Cream -voiteen päälle meikkaaminen ei ollut kovin palkitsevaa, mutta jos iho on oikeasti pulassa, eikä mikään määrä kosteusvoidetta tai öljyä tunnu riittävän, tämä tuote saattaisi vastata tarpeeseen. Ökykallis näyte tuli muistaakseni Cult Beautyn goodiebagista.

Augustinus Bader -tuotteita myy °Bangerhead.

loppuneet kosmetiikkatuotteet hiusten hoito

Hiusten hoito

Batiste-kuivashampoo on yksinkertaisuudessaan parasta bestiä ja vaikka monesti kokeilen välissä kalliimpia ja hienompia kuivashampoita, palaan näihin. Totuus on, että jos kuivashampoota käyttää viitenä päivänä viikossa ja tukkaa on paljon ja paksusti, on iso kynnys sijoittaa kuivashampooseen yli kuusi euroa, koska kulutus on niin suurta. Rakkain näistä on keskimmäinen, eli Cherry, mutta myös muut versiot toimivat tarpeen tullen. Reunimmaiset Volume-versiot tekevät tukasta kunnolla tönkön, mikä ei ehkä tällaisen reuhkan kanssa toimi ihan edukseen.

Batiste-tuotteita myy °Eleven.

Davines Minu Shampoo on värjätyille hiuksille suunnattu hellävarainen shampoo, joka pitää pitkät hiukset pehmeinä ja kiiltävinä. Jos olen ihonhoitopuolella menettänyt sydämeni Comfort Zonelle, samaa voi hiustuotteissa sanoa Davinesista. Sama talo valmistaa molempia brändejä. Vannon, että jonain päivänä vielä myyn molempia, haha!

Kiinnostaako Davines? Lue täältä unelmanpehmeästä Oi-hiusöljystä.

Davines-tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

*Gorgeous London Intensive Hair Mask on korjaava hiusnaamio, joka teki tukasta todella pehmeän! Ikuisuus sitten PR-näytteenä saatu tuote on niin vanha, etten tiedä uskallanko edes googlata myydäänkö sitä enää, mutta teki kyllä vaikutuksen.

loppuneet kosmetiikkatuotteet vartalon hoito

Vartalon hoito

*Ziaja Baltic Home Spa Shower Gel & Shampoo on ihanasti mangolta tuoksuva 3-in-1 suihkugeeli, joka käytettiin meillä käsisaippuana. Olen huomannut, että elämyksellinen tuoksu kasvattaa merkittävästi perheen pienimmän käsienpesutiheyttä ja -intensiteettiä. Edullinen ja kiva.

Ziaja Orange Butter Shower Scrub on vartalokuorinta, joka tuoksuu appelsiinilta. Öljymäinen pohja ja hienojakoiset sokerikiteet ovat kiva yhdistelmä. Hintaansa nähden tosi kiva tuote. Ei ylellinen, mutta tuo piristystä arkeen.

The Body Shop Ginger Shower Gel & Hand Soap aurasivat tiensä sydämeeni tuoksullaan. Tuttu, toimiva TBS-koostumus molemmissa.

The Body Shop -tuotteita voit ostaa brändin omasta verkkokaupasta °täältä.

Lue tarkempi esittely The Body Shop Ginger -tuotteista täällä.

Naturally European Ginger & Lime Hand Wash on niin ikään tuoksullaan hurmannut käsisaippua, jota poimin kivan aleprosentin kannustamana muutaman. Kirpakka inkiväärin tuoksu.

Biotherm Relaxing Blend Berry Scrub on vartalokuorinta, jonka hankin heräteostoksena joitain vuosia sitte. Rakeet olivat makuuni liian harvassa ja tuoksu vähän keinotekoinen, joten ei jatkoon.

Comfort Zone Sacred Nature Body Butter on tehokkaasti pehmentävä ja ravitseva vartalovoide, jonka valmistus on valitettavasti tällaisenaan lopetettu. Koko Sacred Nature -linja on uudistunut, ja siihen voi tutustua tarkemmin esimerkiksi Inspiration Beauty -blogissa täällä.

Comfort Zone Body Strategist Thermo Cream on ihon pintaa silottava ja kiinteyttävä paikallisesti käytettävä vartalovoide, joka polttelee iholla koukuttavasti. Tuotetta markkinoidaan rasvanpolttoa kiihdyttävänä selluliittivoiteena ja se on vuosien varrella vaan jotenkin jäänyt käyttöön. Pelkällä voiteella ei toki häädetä sitkeässä istuvia paikallisia rasvakertymiä, mutta koen, että ihon pinta tosiaan tuntuu sileämmältä säännöllisellä käytöllä.

Comfort Zone Body Strategist Gel on viilentävä jalkavoide, joka virkistää ihanasti jalkoja pitkän seisomisen jälkeen. Tuntuu iholla ihan kylmägeeliltä, eikä kannata siksi levittää juuri sääriä ylemmäs, mutta yhdessä tuon kuumottavan Thermo Cream -voiteen kanssa näistä saa hauskan kuuma–kylmä-elämyksen, joka palkitsee pitkän päivän jälkeen.

Comfort Zone -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

*The Body Shop Candy Apple Body Cream on ikivanha kausituote, jonka pyörittelin iholle jossain vaiheessa. Bodarin vartalovoiteista on lähtökohtaisesti pelkkää hyvää sanottavaa, jos tuoksut osuvat kohdalleen.

The Body Shop -tuotteita voit ostaa brändin omasta verkkokaupasta °täältä.

Dr Bronner’s Magic Soap Citrus Orange on monitoimisaippua, jota käytän sivellinten pesuun. En pesisi tällä valmistajan suosituksen mukaan lattiaa, koiran turkkia tai omia hampaita, mutta sivellinten kanssa ääreest’ riittoisa ja kiva.

Dr.Bronner’s -tuotteita myyvät °Biodelly, °Eleven ja °Bangerhead.

loppuneet kosmetiikkatuotteet meikit

Meikit

Sephora Retractable Brow Pencil -kulmakynä on Viilankantolupa-blogin kenties suositelluin tuote, sillä tämän mainitsen aina kun tilaisuus tulee. Vedenkestävä kulmakynä, joka tekee tarkkaa jälkeä ja josta on saatavilla tumma, neutraali ruskea joka ei taita milliäkään punaiseen tai keltaiseen. Täydellinen! Ostan näitä aina nyrkillisen kerralla ja iloisin kosmetiikkauutinen pieneen ikuisuuteen on, että Ruotsin Sephora toimittaa Suomeen.

Lue lisää: Sephora toimittaa nyt Suomeen.

Bobbi Brown Long-Wear Brow Pencil on kulmakynä, josta olisin halunnut pitää, mutta joka osoittautui omalla ihollani aivan liian lämpimäksi ja sai ylleen ällön harmaan kalvon tosi nopeasti. Käyttämättä jäi.

Bobbi Brown -tuotteita myy °Bangerhead.

MAC Extended Play Perm Me Up on taivuttava ripsiväri, joka lähtee lämpimällä vedellä. Tämä tekee ripsistä tosi kivan näköiset ja lähtee ihanan helposti lämpimällä vedellä, mutta kaipaisin ehkä vielä parempaa pitoa. Omat ripseni ovat pitkät, painavat ja suorat, eivätkä niihin valitettavasti tehoa kovin heppoiset ripsarit. Lash Lift -kestotaivutuksen kanssa voisi olla nappiyhdistelmä!

Tämä MAC-tuote myynnissä °Bangerheadilla.

MAC Up For Everything Lash on supervedenkestävä ripsiväri, joka tekee ripsistä näyttävän tuuheat, mutta jonka poistamisessa lähtee pala järkeä joka kerta. Olen käyttänyt kaksi, mutta nyt en enää ostanut lisää, koska löysin paremman tilalle.

Tämä MAC-tuote myynnissä °Elevenillä.

Tarkempi esittely MAC Up For Everything Lash -ripsiväristä täällä.

By Terry Mascara Terrybly on hennon luonnollista jälkeä tekevä ripsiväri, joka ei vastannut tarpeitani. Kaipaan ripsarilta muutakin kuin mustan sävyn ripsiin.

By Terry -tuotteita myy °Eleven.

Muista By Terry -tuotteista pikavilautuksia joulukalenteripostauksissa täällä ja täällä.

MAC Studio Eye Gloss on kiiltävä tahma, joka on kehitetty käytettäväksi silmäluomissa. Ostin kiinnostuksesta (koska elämäni on pelkkää haute corea ja high fashionia ja tahmaisen kiiltävät luomet todella miellyttävän tuntuinen asuste) ja heitän nyt pois koska en kertakaikkiaan keksinyt tälle käyttöä vaikka halusin. Sääli, mutta opin läksyni.

 

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.