Liukuvärjätty huulipuna

Muutama kuva juhannushuulista, joihin kokeilin liukuväritekniikkaa. Reunoille tummaa, keskelle vaaleaa tai värikästä ja liu’utetaan siveltimellä sekaisin. Kylmät ja lämpimät värit sulautuvat toisiinsa kauniisti, joten mitään rajoituksia ei ole. Mielikuvitus käyttöön! Liukuvärillä saa huijattua huulista vähän todellista pulleammat, joten tämä tekniikka käyttöön etenkin silloin, kun pusuttimista pitää saada mahdollisimman muhkeat. Värit olisivat voineet olla vähän kesäisemmät ja naama ajankohtaan nähden hiukan enemmän hymyssä, mutta tulipa nyt valittua nämä. Kokeillaan sillä kesäisemmällä tunnelmalla joskus myöhemmin uudelleen.

Leppoisaa mittumaaria!

Taustalla soi: Timati & La La Land

8 vastausta artikkeliin “Liukuvärjätty huulipuna

  1. Aivan ihana! Hauska kontrasti, kun muusta meikistä tulee mieleen sellainen hauras nukke, ja huulissa on aavistus goottimeininkiä :)

    1. Ai nukkemeikki, mä näen tuossa toisessa kuvassa nuken sijaan ennemmin sellaisen Walking Dead -hahmon.. :D Mutta tottahan tuo, kontrastissa on voimaa. :)

    1. Kiitos, huippua! Parasta näissä huulissa on se, että liukuväri on oikeasti helpompi tehdä kuin tavallinen yksivärinen punainen huulimeikki, sillä lopputulos saa olla vähän huolettoman näköinen. :)

    1. Kiitos! Seuraavaksi ajattelin kokeilla lilalla skaalalla, tiedän jo ihan täydellisen vaalean laventelisen punan joka saa loistaa keskipisteenä. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.