Pinkimpi korallimeikki

Heinäkuun alussa lanseerattu MACin Tropical Taboo -kokoelma koostuu heleän hohtavista mineraalipohjaisista meikkiherkuista, joista useat näyttivät lomani aikana jo myyneen loppuun. Testailin muutamaa jäljellä ollutta juttua ja sain aikaiseksi tällaisen vähän naapurintyttöhenkisen pinkillä päivitetyn korallimeikin.

Silmissä kimaltelevan pinkki Caribbean, poskilla marmori-ihanuus Simmer ja reilusti hohtopuuteria sävyssä Soft & Gentle sekä huulilla hiljalleen nudesuosikikseni hiipinyt Luxe Naturale – kaikki Mineralize-tuoteperheestä. Ruskea geelirajaus, reilusti ripsiväriä ja hiukan liioittelun puolelle lipsahtanut valkoinen sisärajaus. Kevyttä, söpöä ja yksinkertaista.

Innostuuko joku muu korallisesta luomiväristä, vai olenko ainoa hurahtanut?

Taustalla soi: liikenteen aamuinen kohina

2 Comments Lisää omasi

  1. Ihana look! Koralli on aivan ihana sävy. Saitko hyvin pigmenttiä irti Caribbeanista? Käytitkö sitä kuivana vai kosteana?

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Se toimi yllättävän kivasti ollakseen niin hileinen. Tääpläsin sitä ensin sormipelillä kuivana suoraan kiinni Paint Potiin ja sen jälkeen painelin päälle uuden kerroksen Fix+:lla kostutettuna sellaisella silikonisella applikaattorilla. Laittovaiheessa varisi hiukan, mutta päivän aikana ei lainkaan. Tykästyin! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.