Vahinkopinkki

Ostin eilen kroonisen rahapulan nostattaman tappiomielialan lieventämiseksi huulipunan. Ostin siis huulipunan, koska olen p.a. Ja kyllä, siinä on logiikka. Huulipunasta tulee parempi mieli ja halpa maitorahka maistuu paremmalta, jos lusikan reunassa on kaunis punaleima. Piste.

Ainoa asia, joka meni pieleen, on se että sävy on täysin väärä. Ensimmäistä kertaa menin todella pahasti metsään tavaratalovalojen loisteessa, sillä voisin melkein jopa väittää, että sävy EI ole sama kuin kaupassa. Ei siis sillä ”en mä tällaista tilannut, yäk” -tavalla, vaan että olen erehdyksessä maksanut väärästä tuotteesta. Onko virhe tapahtunut valintavaiheessa vai hyllystäpoimimisvaiheessa – ma ei ollenkaan tieta, mutta varmaa on, että sävy jota havittelin oli keskitumma neonpinkki. Tämä tässä on ällövaalea hattarapinkki. Koppaan  siis tänään ostokseni mukaan ja selvitän mikä on asian laita. Olen käärmeissäni, älkää antako hymyn hämätä.

(Koska olin tosi fiksu, kokeilin huulipunaa vaikka sävy näytti jo alunperin väärältä. Tarkoittaa siis sitä, että en taatusti voi ainakaan palauttaa hankintaani. Ainoa asia, joka tänään vahinkopinkin tiimoilta todennäköisesti tapahtuu, on että menen kauppaan toteamaan itseni tyhmäksi. Pienet sille.)

Huokaus. Maanantai, mä kostan tämän.

Taustalla soi: Darin

15 Comments Lisää omasi

 1. hiikka sanoo:

  Tottakai uusi huulipuna kuuluu ostaa ollessa pa, jo Leonard Lauder (kyllä kuuluu juuri SEN kosmetiikka Lauderin hallitukseen) tiesi sen huulipunaindeksi nimikkeen keksiessään (teoriassahan halpaa luxusta ostetaan talouden painuessa syvälle, mielummin kuin kalliita kenkiä tai laukkuja) Minä ressukka tyydyin tämän päiväisellä reissulla vain jäätelöön, kun en oikeaa kynsilakkaa löytänyt viidestä eri liikkeestä ;)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No niinpä muuten, olin unohtanut koko huulipunaindeksin! Hah, ihan turhaan podin huonoa omatuntoa! Onneksi sä olet täällä. :)

 2. Liisa sanoo:

  Ihan hauska tuo väri on, mutta se ei tosiaan ihan nappi ole :) Mullekin on joskus käynyt niin, tosin puuterin kanssa. Piti ottaa number uno, niin tulikin joku kolmonen. Joka tietenkin oli ihan liian tumma. Huoh. Tais silloinkin olla maanantai…

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Saitko vaihdettua? Tämä tarina onneksi päättyi onnellisesti, jatkoa seuraa huomenna. :)

 3. Korundi sanoo:

  Huomioni kiinnittyi kuvia katsoessa kauniisti laitettuihin kulmakarvoihisi, mistä tuli mieleen postaustoive! Itselle kulmat ovat jatkuva murheenkryyni lähinnä sen takia, etten oikein tiedä miten niitä laittaa. Toki nyppiminen hoituu, mutta siinä pitkälti se. Kulmakynä on kaapissa ja geelikin, mutta niitä tulee käytettyä arastellen, joten olisi kiva saada vinkkejä kulmavärin käyttöön ja muodon tuomiseen, symmetrian saamiseen ja sen sellaiseen.

  Kulmat ovat kuitenkin kasvojen kehys, joten parhaimmillaan ne tuovat katseeseenkin mielettömästi syvyyttä, joten olisi mahtavaa oppia vähän vaihtoehtoja, että mitä niille voisi tehdä ja mitä tuotteita käyttää! Vai oletko jo kirjoitellut aiheesta? Ainakaan näin nopealla silmäilyllä en löytänyt :)

  Ps. Ihana pinkki, tykkään!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hei apua, multa on ennenkin kyselty kulmakarvajuttuja, enkä ole saanut aikaiseksi tehdä. Nyt alkaa ryhmäpaine jo tuntua niskassa, yritän pistää asiaan vauhtia. Tosi monella tavalla voi justeerata silmänylyskarvoja, mutta yritän kasata jonkinlaisen selkosanaisen tietopaketin. Nokitan vastakysymyksellä: Mitenkäs se laadukkaiden kenkien ostopostaus etenee? ;)

   PS. Sain vaihdettua vielä ihanampaan! :)

   1. Korundi sanoo:

    Hehe,se on ”työnalla”, eli on kyllä muistissa ja mielessä, ja esimerkkikengätkin jo esiin kaivettu, mutten vain ole saanut vielä kirjaimia ruudulle ;)

    Kiva jos ehdit joku kerta kirjoitella vinkkejä! :)

 4. Henna sanoo:

  No pyh ja pah :D nyt pinkki tutuksi! Heti ensimmäisenä ennen kuin aloin edes tekstiä lukemaan katsoin jo että ootpas nyt keksinyt ihoasi todella kauniisti kosiskelevan huulipunan ^^

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Vai kosiskelevan, huhhah! Pitänee tarkistaa näitä värisäätöjä, joko sun tai mun näytöllä. ;) Ei vaan, se oli oikeasti kyllä vähän liian imelä. Mutta sain siis tosiaan sen oikean sävyn tilalle – se keikkuu näytillä heti huomenissa. :)

 5. Salla sanoo:

  Höpö höpö, tuo huulipuna on ihana! Tosin siitä heräsi uteliaisuus, että kuinkahan ihana tarkoittamasi sävy olisi… ;)

  PS ISO JEE, commet followup -täppä on ilmestynyt!!!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No kato tässä synttärien kynnyksellä pitää reerata kaikki roikkumassa olleet pikkuasiat kuntoon. :) Toivottavasti toimii.

   Ja lupaan että se toinen on vielä ihanampi, paljon uniikimpi sävy. Tämä kuvissa näkyvä puna muistutti aivan liikaa Pink Noveauta, joka hyllystä jo löytyy – ei tarvetta kahdelle niin samanlaiselle vaikka hamsteri olenkin. Plus että siinä oikeassa on Potkua! Näet huomenna. ;)

 6. N sanoo:

  Kohtalotoveri ilmoittautuu :D Lääkkeeksi jokakuiseen palkkapäivää edeltävien päivien masennukseen suuntasin kulkuni huulipunaostoksille. Salaa toivoin löytäväni sinut sieltä, mutta sinun puuttuessasi minua palveli mukava blondi työkaverisi :D Ihastuin erääseen ihanaan punaan, joka jopa sopi minulle, mutta pitkän harkinnan jälkeen jouduin toteamaan, ettei pokka riitä niin vahvaan kontrastiin :( Varsinkin kun työssäni pitäisi oikeasti edes näyttää korrektilta ja osaavalta vaikkei sitä olisi :D Onneksi kuitenkin eräästä huulipunakatastrofista (mac, a perfect day) viisastuneena päätin kävellä työkaverisi punaamilla huulilla kotiin miettimään ja kriittisesti tutkailin itseäni kotipeilistä. Suuntaan siis takaisin tiskillenne huomenna ennen työvuoroa etsimään sitä oikeaa pa-fiiliksen karkoittavaa huulipunaa :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joskus pieni tuumaustauko tekee hyvää. :) Itse olen vähän liikaa hetken lapsi ja teen hätäisiä päätöksiä, mutta en missään nimessä suosittele tätä ratkaisumallia kenellekään. :)

   P.a.-punan metsästys jatkukoon. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.