Köyhän naisen Naked

Huomentapäivää! Tänään kaivoin lähestyvän syksyn kunniaksi esiin blogin alkuaikoina uutterasti vilahdelleen luomiväripaletin, joka oli sittemmin surullisesti hautautunut laatikon pohjalle. Kryolanin 18 mattavärin paletti oli ensimmäinen hankkimani kunnollinen meikkipaletti ja joka sentin väärti. Tuumin maksaneeni tästä jotakin kolmenkympin päälle, mutta pikahaku netistä näytti hinnaksi viisikymppiä ja risat. Hmm, ehkä muistelen opiskelija-alennettua hintaa?

No vaikka vaatisikin viisikymppisen, neutraalien värien ystävälle tästä on iloa pitkäksi aikaa. Paletti sisältää kaikki tavallisimmat ruskean ja harmaan sävyt sekä mustan ja valkoisen. Kryolan on yksi sellainen ammattisarja, johon tavallisenkin kuluttajan kannattaisi tutustua. Pakkaukset ovat pelkistettyjä ja mainontaan ei juurikaan käytetä rahaa, jolloin tuotteen hinta pysyy aisoissa. Tuotevalikoima on pökerryttävän laaja, mutta helpointa tarttumapintaa tavalliselle kotimeikkaajalle on ehkäpä juuri tämä edullinen värikosmetiikka.

Tuotteita on saatavilla vaihtelevasti mm. erilaisissa naamiointiliikkeissä, mutta Google auttaa tarkemmassa paikallistamisessa. Meinasin ensin lyödä teille pelkät palettikuvat, mutta riipaisin sittenkin luomille nopeasti ruskean turvameikin. Kolmen minuutin näyte päiväunilta herätetyille kasvoille, olkaatten hyvät.

Onko joku muu siellä jossain viehtynyt Kryolaniin?

Taustalla soi: Diandra

2 Comments Lisää omasi

  1. En ole vielä ehtinyt testata tuota, mutta tämän postauksen jälkeen on varmaan pakko! :P

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Suosittelen lämpimästi. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.