Testissä Lumene Nordic Hydra Oil-Cocktail -tehohoito

linkit

Lumene julkaisi hiljattain kaksi uutta tehohoitoa kaveriksi sille punakeltaiselle öljylle, jonka varmaan suurin osa suomalaisista tunnistaa. Punakeltainen heleyttävä Lumene-tehohoito on tullut tutuksi lakkaa ja karpaloa sisältävänä vitamiinipommina ja monen suomalaisen luottotuotteena, joten kun näin sen rinnalla rivissä kaksi uutta kaksifaasista tehohoitoa, tartuin oitis syöttiin.

lumene_tehohoito_prebiootti_kokemuksia

Lumene Lähde Nordic Hydra Moisturizing Prebiotic Oil-Cocktail on kaksiosainen öljyä sisältävä tehohoito, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa. Öljymäinen tehohoito yhdistää Lumenelle tuttuun tapaan ihonhoidossa juuri nyt trendaavia ainesosia ja teknologioita ja prebioottinen ksylitoli on kieltämättä kiehtova toteutus. Ksylitolin lisäksi ihoa hoitavat Lumenelle tuttu koivunmahla ja suojaavista ominaisuuksistaan tunnetut marjansiemenöljyt kuten mustikka, variksenmarja ja mustaherukka.

Mukana on myös kosteutta sitovia ainesosia kuten glyseriiniä, skvalaania sekä ravitsevaa jojobaöljyä ja rauhoittavaa pantenolia. Ihana yhdistelmä kaikkea, mistä kosmetiikassa pidän!

lumene_nordic_hydra_oil_cocktail_kokemuksia

Prebioottinen Lumene-tehohoito on suunnattu kuivalle iholle ja se on monista käyttämistäni öljyistä selkeästi sieltä kevyemmästä päästä. Ei vesimäisen ohut, mutta imeytyy nopeasti ja tarkalla annostelulla voisin kuvitella käyttäväni tätä talvella jopa meikin alla. Loistotuote kuivalle iholle yöksi, kunhan alla on annos vesimäistä kosteutta myös.

Lumene Nordic Hydra Prebiotic Oil-Cocktail tuoksuu hurmaavasti vasta-avatulle herneenpalolle ja vain hetkeä myöhemmin etäisesti sellaiselle Issey Miyake -tyyppiselle vesimäiselle hajuvedelle. Tuoksu on mieto eikä jää iholle yhtään, mistä iso lisäplussa. En välttele hajusteita kosmetiikassa, mutta olen tarkka siitä, etteivät tuoksut ole liian hallitsevia tai viipyileviä. Kosmetiikka kosmetiikkana ja hajuvedet hajuvesinä, eikös?

lumene_tehohoito_kokemuksia

Iho jää prebioottiöljyn jäljiltä pehmeäksi, mutta ei tunnu rasvaiselta tai öljyiseltä. Olen käyttänyt kosteuttavaa tehohoitoa iltaisin nyt muutaman viikon ja kokeillut sitä päiväkäytössä vähän geelimäisempään kasvovoiteeseen sekoitettuna ja erinomaisen kiva tämä on myös gua sha -lastalla tehdyn hieronnan alla. Itse saan gua sha:lla aina iholle levitetyt tuotteet pääosin katoamaan, mutta tämän tehohoitoöljyn kanssa iho ei tunnu kuivaksi sivellyltä edes gua sha -käsittelyn jälkeen.

Näen vahvaa potentiaalia myös talven ja käsidesin kuivattamien kämmenselkien elvyttämisessä, joten laittakaa nimi mieleen syksyä varten!

lumene_nordic_hydra_moisturizing_prebiotic_oil_

Lumene Nordic Hydra Prebiotic Oil-Cocktail -tehohoitoa myy päivittäistavarakauppojen lisäksi mm. °Kicks.fi. Muut Lumene-tehohoidot löydät Kicksiltä °täältä.

Käytätkö öljyjä ihonhoidossa? Kuulutko Lumenen punakeltaisen fanijoukkoon? Kuulutko kuivaihoisten kohderyhmään?

 

9 Comments Lisää omasi

 1. Punakeltaisesta tykkäsin mutta siinäkin jäi lopulta pelkkä keltainen osa jäljelle ;D Lumeneen hurahdin uudistuksen aikaan mutta nyt se on laantunut. Pidän enemmän luonnonkosmetiikasta ja K-Beautyn sarjoista. Paitsi turvenaamio Lumenelta on klassikko jota pitää oikeastaan aina olla kaapissa! Nämä uutuuden ovat nättejä ja näyte tuli naistenlehden välissä, täytyyhän se toki testata ;)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ai, voi ei! 😅 Turvenaamio on aina ollut mun iholle vähän tyly, mutta tiedän että se on tosi kovassa suosiossa. Muistelen, että Lumene oli piakkoin luopumassa turpeen käytöstä, joten hamstraa ajoissa! ❤️

 2. Mimosa sanoo:

  Semmonen kutina, että ihan kuin joskus olisi ollut se puna-keltainen. Ehkä jostain alelaareista ostettuna vieläpä, ei kyllä muita muistikuvia ole. Se Lähde -seerumi aiheutti epäpuhtauksia miun iholle, enkä sen jälkeen ole Lumenen ihonhoitotuotteisiin tarttunut, suihkugeeliin kyllä.

  Nämä on kyllä nätin näköisiä!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mulla on kans joidenkin Lumenen ihonhoitotuotteiden kanssa vähän ollut ongelmia, mutta tää on toistaiseksi sopinut moitteettomasti. Ja vartalotuotteissa on monta hyvää kyllä, oon samaa mieltä!

 3. Sissi sanoo:

  Nää molemmat uutuudet kiinnostaa ihan tosissaan. Heti kun on tulee tarvetta tälle tuoteryhmälle, niin ostan kyllä testiin:)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiva kuulla! 🙂 Tarpeen odottaminen on ehdottoman järkevää. ❤️

 4. Nina sanoo:

  Tämä kiinnostelee kovasti ja on ostoslistalla jossain vaiheessa. Lienee kuitenkin riittävän kevyt koostumukseltaan, että sopii normaali-ihoiselle. Täytyy kokeilla kaupassa tuotetuntumaa. Mossan öljycocktail oli liian öljyinen makuuni, vaikka olisin niin halunnut pitää.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, pienellä annostuksella vois toimia! Ja toki just jonkun geelimäisemmän voiteen seassa myös.

   Mossan tuotteet valitettavasti ei sovi mun iholle yhtään, saan niistä aina hepuli-ihon – tosi harmi sillä brändi kiinnostaa kovasti! 😕

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.