Suklaanruskea polkkatukka

 

 

Uusi tukka <3

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Mineralize Blush Petal Power
MAC Fluidline Dipdown
MAC In Extreme Dimension Lash

Kulmat/Brows:
MAC Eyebrows Fling + Lingering + Stud

Kasvot/Face:
MAC Mineralize Skinfinish Jolly Good
MAC Powder Blush Duo Hibiscus Kiss
MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping

Huulet/Lips:
MAC Huggable Lipcolour Touché

* * * * *

New hair <3

42 vastausta artikkeliin “Suklaanruskea polkkatukka

 1. Syötävän herkullinen ja onnistunut sävy! Välillä ruskea tuntuu niin iisiltä ja tylsältä, mutta tuo ei ehdottomastikaan ole sitä. Se on hienostunut, leikkisä ja rock samaan aikaan.

 2. Äh, nyt tekee mieli itsekin varata kampaaja-aika, näin kuuden vuoden tauon jälkeen! :D

 3. Hmm… Pitäisköhän sesongin kunniaksi siirtyä blondista suklaaseen. Joskus mulla on ruskea tukka ollutki, eikä se ollut paha ollenkaan :) Tää sun on upea!

 4. Hieno on! Ihailin sitä sun punaista tukkaa, mutta tämäkin sopii sulle tosi hyvin :)

 5. Yksi sana: ihana! Ihan mua! Taas tekis mieli alkaa kasvattaa, mut kun kyllä tää lyhyt on ihan mua, ainakin vielä.

  1. Kiitos! Mä luulen että näissä nykyisissä mitoissa lähennellään sitä kultaista keskitietä. Se yksi vähän lyhyempi malli ei ehkä ollut ihan mua, mutta paljon tästä pidempikään ei välttämättä enää olisi. :)

 6. oijoijoijoijoi! Ihana, syvä ja mehevä väri! Todella kaunis! Yllätin itseni tänään pohdiskelemalla hiusten tummennusta. Tää on oikeestaan kyllä tuttu sykli, talvea vasten sorrun tummaan (Lumikki-look ju nou…) ja kesää kohti punaisuuden määrä vaan lisääntyy. Viime talven menin liekkitukalla ja tämän kesän kultakuparilla, täytyyhän syksyksi sitten taas jotain uutta saada…:P

   1. Haha :D En ikinä muista mitä käytin edellisellä kerralla ja raivostuttaa kun nuo tekstikentät aina tyhjenee :D koitan nyt pysyä tässä. Kirjoitan muistiin.

 7. Tosi hieno on! Niin hieno, että pitää itsekin yltyä kehumaan, vaikka edessä on jo kova jono kehujia!

 8. Kaunis väri, mutta niin oli edellinenkin.
  Parasta on kuitenkin tuo polkkatukka! Joka päivä vertaan nykyisiä hiuksiasi tuossa sivupalkissa olevaan pisempään malliin. Olet kuin eri ihminen. Tämä nykyinen polkkatukka tuo niin hyvin esiin kauniit kasvosi, ettei voi kuin ihmetellä, mitä hiusmalli vaikuttaa kokonaisvaikutelmaan. Kuinka moni kaunotar jääkään piiloon väärään hiusmalliin?

  1. Oho, niinkö? Jännä kuulla! Olen samaa mieltä siinä, että mittamuutoksen olisi voinut tehdä jo aiemmin, roikutin pitkää tukkaa velvollisuudentunnosta liian pitkään. :)

 9. Tosi hyvänvärinen ja hyvä malli! Hassua kyllä että sattumalta myös itse värjäsin viime lauantaina tukan suklaanruskeaksi :D

  1. Kiitos! Oi niinkö, missä kuvat? Olin myös näkevinäni yhden entisen nutturapäisen bloggaajan ruskeaverikkönä, tästäkö syksyn uusi purkkimafia-villitys? :D

 10. Kerrassaan upea tukka ja koko leidi! Mäkin kävin tänään kampaajalla, mutta pysyin tylsästi samassa mallissa. Siirryin kotivärjäämiseen ja nyt tukka on myös entisen värinen, eli mustanruskea, kuten se oli melkein 15 vuotta ennen viime kesää. :)

  1. Kiitos, Päivi! Musta ei olisi kotivärjääjäksi, ei sitten millään. Hyvältä sun tukka on ennenkin näyttänyt, että kaipa vissiin se on vaan opettelukysymys. :)

 11. Oih. Mä oon rakastunu. Mä rakastan tota väriä. Oon haaveillu ruskeista hiuksista jo monta vuotta mutta en oo väripurkkiin koskenut. Nyt on ehkä pakko. :D

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.