Vapaapäivän kuulaus

Lauantaitervehdys! Tämänpäiväinen ohjelma koostui neljän tunnin lukurupeamasta kirjastossa, joten meikiltäkään ei vaadittu kummoisia. Vapaapäivänä tykkään kokkailla omia sekoituksia etenkin meikkipohjan kanssa, kun täysi peittävyys ei ole tarpeen. Tänään yhdistin vesimäistä meikkivoidetta hohtotippoihin ja sain aikaan melko kivalla tavalla kuulaan meikkipohjan.

Reseptiin kuului noin 3 osaa MACin Face&Body -meikkivoidetta sävyssä N1 (punapohjainen vaalea) sekä 1 osa MACin Lustre Drops -hohtotippoja sävyssä Pink Rebel (lämmin kullanvaalea). Nesteet lasikupissa sekaisin ja skunkkisiveltimellä pyöritellen kasvoille. Ennen seoksen levitystä peitin vielä poskilta couperosapunoituksen keltapohjaisella peitevoiteella (MAC Pro Longwear Concealer NC20), sillä Face&Body vaatii peittääkseen reilua kerrostamista ja vapaapäivä kun on, mitä nopsemmin tulee valmista, sitä parempi.

Kuultavan pohjan päälle huiskuttelin samalla skunkilla vähän puuteria (MAC Mineralize Skinfinish Natural, sävy Light) ja viimeistelyksi tupsuttelin Benefitin Sugarbomb-poskipunaa.

Luomilla on MACin Paint Pot sävyssä Vintage Selection, luomivaossa ja kulmakarvoissa MACin luomiväriä sävyssä Charcoal Brown ja ripsissä Benefitin No They’re Real. Huulille valitsin turvotuskiilloksi DuWopin Lip Venomia.

Meikattu ja viimeistelty, muttei paklattu. Tosi kiva meikkipohja esimerkiksi juhliin, jos mattalook ei houkuttele. Minkäslaisia kosmetiikkakeitoksia teillä on tapana kokkailla?

Taustalla soi: Kim Cesarion

4 Comments Lisää omasi

 1. Eiko sanoo:

  Olen tosi laiska kosmetiikkakokkaaja. Mulle voi myydä melkein mitä tahansa jos myyntipuheeseen kuulu termit ”heti valmis” tai ”monikäyttöinen” tai ”kaikille soveltuva sävy”.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Haha, pistetään korvan taa. ;)

 2. JonnaH. sanoo:

  Tosi kaunis kuulas meikki. :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.