Pusunkestävä huulimeikki – Clarins Water Lip Stain

linkit

Kahden huulipunasuuntautuneen kosmetiikkaintoilijan ei koskaan pitäisi lähteä kosmetiikkaosastolle pyörimään yhdessä. Viikonlopun Nurme-reissulla kulutimme aikaa Mustaa Kajalia -blogin Heidin kanssa laivan myymälässä ja muistaakseni molemmat suunnilleen samalla askelella pysähdyimme tämän geelimäisen huuliveden äärelle ihmettelemään. Ostopäätös oli noin 15 sekunnin päästä tehty ja kiikutin kotiin jälleen yhtä uutta huulituotetta, jota en luultavasti koskaan ehdi käyttää loppuun.

clarins_water_lip_stain

Clarins Water Lip Stain on valmistajan suomennoksen mukaan geelimäinen huulikiilto, joka kuivuu mattapintaiseksi. Ristiriidasta huolimatta tämä pitää melko hyvin paikkaansa. Kun kirjoitin mielessäni tätä juttua, olin aikonut kuvailla tuotetta paksuhkoksi huulivedeksi, mutta tuo geelimäinen saattaa tosiaan olla sujuvampi sanamuoto, vaikka huulikiilloksi en tätä kyllä kutsuisi.

pusunkestava_huulipuna

Reippaan purkkapinkki neste levitetään huulille sivellinaplikaattorilla ja se kuivuu huulille melko huomaamattoman tuntuiseksi sävyksi, mikä on tunnusomaista näille stain-nimellä kulkeville huulituotteille. Sävy ei näytä huulilla erityisen mattaiselta sellaisena kuin itse mattaisuuden miellän, mutta se ei myöskään kiillä eikä helmeile, eli sikäli termi täsmää. Sävyn voimakkuus muuttuu annostelun mukaan ja testailujeni myötä olen saanut aikaan kaikkea läpikuultavasta melko peittävään. Näissä kuvissa huulilla on kaksi kerrosta tuotetta, mutta alahuuleni pisama paistaa silti pinkin pinnan läpi.

clarins_water_lip_stain_pink

Kuivuttuaan tuote ei tunnu huulilla juuri miltään ja pakkauksen kuvaus fresh & light texture kuvailee tuntumaa täydellisesti. Onpa virkistävää, että myyntipuheet pitävät kerrankin täydellisesti paikkaansa.

pusun_kestava_huulipuna

Lupaus, jota en ole vielä ehtinyt testaamaan, väittää että sävy kestää huulilla jopa 300 pusua – tämän ovat 22 vapaaehtoista kliinisissä testeissä näyttäneet toteen. Erittäin sympaattinen ja höpsö yksityiskohta muuten niin asiapitoista linjaa noudattavan Clarinsin markkinoinnissa. Nyt tiedän, mitä suosittelisin morsiamelle, joka etsii pusunkestävää huulipunaa.

clarins_rose_water_lip

Pitkäkestoinen sävy kuluu huulilta kauniin tasaisesti, enkä ole kokenut tarvetta lisätä uutta kerrosta päivän aikana. Ainoa miinus tämän tuotteen käytettävyydessä liittyy omaan tapaani käyttää huulipunaa. Vesimäisellä ja läpinäkyvällä tuotteella on todella keskityttävä tuotteen levittämiseen, mikäli huulten ääriviivoista haluaa tarkat. Koska väri kehittyy ja tummenee huulilla jälkikäteen, levitys on syytä tehdä joko pääasiassa huulten omien reunojen mukaan tai sitten sinne tänne ohuesti taputellen. Epäsymmetrian korjaamiseen tarvittaisiin tämän tuotteen kaveriksi erillinen rajauskynä.

clarins_lip_stain_

Erittäin hauska tuote, joka varmasti päätyy käyttöön useamminkin. Vaikka morsianhommia ei olekaan enää luvassa, tässä on todella helppo vaihtoehto myös esimerkiksi runsaasti syömistä ja juomista sisältäviin juhliin.

clarins_water_lip_stain_suomi

Sävyjä on saatavilla neljä ja omani on näistä pinkein, eli 01 Rose Water. Muut sävyt olivat oranssi, punainen ja violetti ja näistä nyt vähän kaihertaa vielä tuo punainen, jonka ehkä joudun ostamaan pinkille kaveriksi. Tämänhetkisten tietojeni mukaan kyseessä on kausituote, eli mikäli speksit täsmäävät omiin huulimeikkimieltymyksiin, kannattaa kotiuttaa testikappale pikapuoliin, esim °eleven.fi.

Tässä meikissä tuputtelin huulivettä myös poskille, jossa sen vesimäinen koostumus luo ohuen meikkipohjan päällä ihanan läpikuultavan hehkun.

lip_stain_on_cheeks

Oletteko kokeilleet vastaavia huulituotteita? Ja kuka muka jaksaa pussata 300 kertaa putkeen? Vai onko mun teiniajoista vaan niin kauan, etten enää muista?

4 Comments Lisää omasi

  1. Emma/WL sanoo:

    Mulla on oranssi ja punainen ja tämä postaus muistuttikin mua siitä, että postauksen teko tästä aiheesta on karusti unohtunut :D tykkään sävyistä ja kestävyydestä, mutta koen siveltimellä levittämisen tosi vaikeaksi, kun sivellin on aika kova, tuote vesimäinen ja huulet ohuet. Sormella töpöttelemällä saa kivat mehujäähuulet, mutta rajat jää tietty sitten epätasaisiksi. Kynämallinen huopa-applikaattori ois paljon helpompi! Muuten ihana tuote kyllä :)

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Ai, no höh! Liian paljon on hyviä tuotteita julistettavaksi, jotain jää aina väkisin pimentoon. Mun sivellin ei kyllä tunnu mitenkään erityisen kovalta, mutta olen samaa mieltä siinä, että aplikaattori on tämän tuotteen ainoa heikkous.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.