Luumujuttu

Tsau! Syksy. Viininpunainen, luumu, ruskean eri sävyt..turha tässä on taistella vastaan. Huolimatta siitä, että lämpömittari näyttää parahillaan kakkosella alkavia pyöreitä, teki tänään mieli luumumeikkiä. Ja kun himo iskee, määrässä ei säästellä.

Luumuinen smokey on toteutettu kolmella MACin luomivärillä: Koko luomen pohjavärinä pehmeäksi häivytetty Sketch (kuvassa keskellä), ripsirajan ulommaiseen nurkkaan paineltu mustaa (Carbon) sekä ripsirajan sisänurkkapuolelle tilpaistua hohtavaa Star Violetia. Pehmeällä puhtaalla siveltimellä häivytellään luumurakkaudesta rajatonta.

Poskille sopivaa luumua ei varastoista löytynyt, joten sekoitin vähän sinne päin olevan sävyn ruskeasta (MAC Sweet As Cocoa) ja lilasta (MAC Prom Princess). Ruskeaa levitin hyvin kevyellä kädellä vähän suuremmalle alueelle ja sen päälle ihan keskelle poskipäätä töpsäytin pikkuisen täplän lilaa luomaan illuusiota luumuisuudesta.

Huulituotteet nekin kaikki MACilta (joko te kyllästytte valikoimani yksipuolisuuteen?). Pohjalle luottolila Magenta, päälle Viva Glam -hyväntekeväisyyspuna Nicki 2, reunoille ja ulkonurkkiin tummennukseksi Vino ja koko hässäkkä viimeistellään Dazzleglass-kimallekiillolla sävyssä Like Venus.

Hillitymminkin olisi voinut annostella, mutta koska sisälläni asuu pieni dragharakka, olen tyytyväinen tähän työmeikkiin. Kuuleeko joku muu jo tummien värien kutsun?

Taustalla soi: Franz Fredinand

12 Comments Lisää omasi

 1. ulrikah sanoo:

  Upean näköistä. Sopii sulle Petra todella hyvin tuon värinen meikki. Tykkään!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos, kiva kuulla! :)

   1. Riikka - Hunajaista sanoo:

    Mäkin olin että Wau!

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     No hih, kiitosta vaan! :)

 2. Tipi sanoo:

  Vaikka tässä postauksessa olikin kyse meikistä, pakko kehaista, että kyllä on hemmetin hienot hiukset! Uuden hiustyylin ansioista olet kuin puhjennut kukkaan. :)
  En kalastele mitään näillä kehuilla, minusta positiivistakin palautetta pitää antaa.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   ”Puhjennut kukkaan”, voihan valtava! :’) No tottahan on se, että lyhyen tukan kanssa en ehkä stressaa niin paljon sitä laittamattomuutta, kun potentiaaliakaan ei ole niin paljon. Pitkän laittamattoman tukan kanssa tunsin ehkä itseni vähän nukkavieruksi.
   Kiitos kauniista sanoista, Tipi! :)

 3. Mira sanoo:

  mä myös tykkään sekä meikistä että HIUKSISTA! ihanat! ja jaksan vieläkin toitottaa, että se tummanpunainen olis niin sun juttu ;) syksy on parasta aikaa <3 ihana keli ja löytää kaikki parhaat vaatteet aina syksyisin! :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitosta kiitosta, tummanpunaisuus on työn alla.. :)

 4. Päivi sanoo:

  Upea meikki ja hiukset! Sävyt minun makuuni :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos! Hiiteen aurinko ja ”viimeiset kesäpäivät”, tahtoo jo leikitellä syksyn dramatiikalla..! :)

 5. Mohn sanoo:

  Hyvältä näyttää! Vielä ei minua tummat värit ihan hirmuisesti houkuttele, mutta kaippa nekin sieltä jostain kimppuun hyökkää, kunhan illat tuosta aikaistaa pimenemistään.

  En muista joko olen sanonut (vai olenko hokenut), mutta sulla on valtavan nätin väriset silmät!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos, kauniisti sanottu. :) Mä olen mieliteoiltani sen verran tuuliviiri, että saattaa hyvin olla että huomenna kutsuvat taas pastellit..Mutta syy kauniille meikille löytyy aina. ;)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.