Punamusta polkkatukka

Hii, päivitettyjä tukkakuulumisia! Jokainen uusi punainen sävytys ei ole syy juhlaan ja julkistukseen, mutta nyt sai tukka sen verran uutta puhtia, että halusin jakaa muutaman takaräpsyn.

Olin eilen ihkauuden kampaajan käsittelyssä ja pienen alkuruotimisen jälkeen sovimme, että tyven saa tummentaa mikäli pituuksiin jää riittävästi punaista. Kompromissiratkaisu näyttävyyden ja pitkän värjäysvälin välillä – joka ei lopulta ollut kompromissi ollenkaan!

Tumma tyvi pehmentää laiskan (ja pihin) värjääjän tulevaa tyvikasvua ja punainen on tässä päässä väreistä kotoisin. Tummaa väriä pensselöitiin tyven lisäksi myös osaan alimmista kerroksista ja VAU, mitä se tekee värin syvyydelle! Sain napsittua kuvat pehmeässä iltavalossa, mutta en malta odottaa kunnon päivänvalon aikaansaamaa leiskuntaa!

Pieni takalyhennys skarppasi mallia ja sanoinko jo, että väri on luonnossa upea? Tukkarakkautta puhtaimmillaan.

Otsikosta huolimatta tyven väri on oikeasti tummanruskea, mutta mediaseksikkyyden nimissä pidätän itselläni oikeuden nimittää väriyhdistelmää punamustaksi. Mustaa ja punaista – mmmh.

30 vastausta artikkeliin “Punamusta polkkatukka

 1. Onpas kaunis ja ryhdikäs malli. Katselen kateellisena ja en edes viitsi ajatella omaa harakanpesääni. Olo ei muutenkaan ole niin hehkeä. Innostuin lukemaan yhden kirjan illan aikana ja sitten kävinkin niin kierroksilla, että jäi vain muutama tunti yöunta. Naamakin on retusoitu minimiin, jotta sain siirrettyä ylösnousua vartilla. Näitä päiviä…

 2. Eikä, niin mun tukka! Joskus kun vielä kasvatan tän reuhkan taas pidemmäksi, niin, anteeksi jo etukäteen, meinaan marssia tän postauksen kanssa kampaajalle. Huutaa Heidiä! Kaikkea mun päässä on ollut, mutta punainen on se, mikä herättää jatkuvaa kaipuuta. Lompakko ei tosin välttämättä tykkää tästä vaaleetakin vaaleemmasta tyvestä… Ihanat hiukset siis:D

 3. Samaa mieltä, väri on aivan upea! Toisilla jaksan ihailla punaisia hiuksia, ne on aivan ihania. Tästä johtuen aina säännöllisin väliajoin himoitsen hetken aikaa itsellekin punaisia hiuksia. Aina viime hetkellä kuitenkin jänistän, kun muistelen, miten tiukasti viime kerralla punapigmentti jämähti hiuksiini. Se maantienoranssi kasvatusvaihe oli jotain ikimuistoista… :D

  1. Hahaa, been there too! Onneksi sen sai jossain vaiheessa taitettua ruskeaan ja piilotettua raidoilla. Jos pitäisi joskus kokonaan luopua värjäämisestä, en tiedä miten selviäisin. :)

 4. Tykkään sun uudesta tukasta, mutta tykkään ihan hirveästi myös blogin uudesta ulkoasusta. Niin raikas ja sievä ja moderni.

  1. Käynti kampaajalla tekee ihmeitä arkiharmauteen, mutta jotenkin sitä tulee liiaksi aina lykättyä. Ensi kerralla lupasin pistäytyä visiitillä jo vähän pikaisemmin. :)

 5. Oikein upea leikkaus. Olet varsinainen tukkaidoli, sillä osoitat rohkeasti, että pitkän tukan pätkäiseminen voi olla todella mahtava päätös!

 6. iik kääk <3 sopii sulle paremmin kuin hyvin! ihan selvä spotlight-tukka, oot siis kuuminta hottia, trendien aallonharjalla ratsastaja ;)

 7. Jopas on upea sävy-yhdistelmä! Ehdottomasti pidän. Edelliseen väriin verrattuna tämä on jotenkin, hmm. Virkeä? Hah.
  Itsellä samaa tyyliä, tosin pitkänä. Oma kuparinruskea väri päällä ja alla mustaa.

  1. Virkeämpi? Ehdottomasti! Tumman tyven lisäksi punaistakin väriä kirkastettiin asteen verran edellisestä. Jännä nähdä miten tyvikasvun todellisuus kohtaa teorian. :)

 8. Hei. Nyt on niin hieno punainen, että oli pakko komentoida ja kysyä mikä väriä tuo. Siis esim. Red passion, vai mikä? Ihana on kyllä !!!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.