#luottomeikki

Hei hei heiiiii, mitäs sanotte jos tempaistaan tästä äkkihätään pystyyn tällainen pienimuotoinen instahaaste? Jokaisella meistä on varmasti jokin tietty sävy-yhdistelmä tai tuotekombinaatio, joka toimii täydellisen varmasti joka ikinen kerta. Tiedättekö ne aamut kun herätyskello pettää, kuivasampoo on loppu ja deodorantti leviää syliin? Se meikki, jonka huiskaiset kasvoille silloin kun kaikki muu on epävarmaa? Tahdon nähdä!

Merkkaa kuva instassa tunnisteella #luottomeikki ja jaa salaisuutesi. Palan halusta nähdä sekä vahvoja että hillittyjä kokonaisuuksia ja kuulla tähtituotteista niiden takana. Jos olet liian ujo instaamaan, kuiskuttele salaisuutesi kommenttiboksiin, jookoskookos?

Allekirjoittaneen luottomeikkiin kuuluu mattaruskea silmämeikki jota on pikkuisen hipaistu kullalla sekä kirkkaanpunaiset huulet. Tätä meikkiä huomaan toistavani silloin kun ideoista tai ajasta on pulaa ja lopputulos näyttää aina kivalta. Ei erityisen innovatiivista, mutta muuten niin varmajalkaista ettei mielikuvituksettomuus haittaa.

Teidän vuoronne!

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eyeshadow Folie + Blanc Type
MAC Fluidline Eye Pencil Atomic Ore
Avon Big&Daring Volume Mascara*

Kasvot/Face:
MAC Blush Peachykeen

Huulet/Lips:
MAC Prep+Prime Lip Base
MAC Lady Danger

*saatu/gifted*

* * * * *

I want to see your go-to makeup! You know the one look you choose when everything else goes wrong? Show me! Tag it with #luottomeikki in Instagram and don’t forget to share the products behind it!

27 vastausta artikkeliin “#luottomeikki

 1. Mulla on sellanen lämmin harmaa luomiväri, joka jotenkin sopii iholle – kaikki harmaa ei todellakaan sovi. Sitä sudin useimmiten vaikeina aamuina. Lisäksi epätaidokas pohjustus ja kulmasysteemi. Mielellään myös ripsiväri, mutta siitä toisaalta näkee, miten vaikea aamu oli. Että muistinko.

  En kehtaa instata, ihohuokoset näkyy.

    1. No mitä noi nyt, jotka näyttää joskus ihan kauheilta :D Taitamaton pohjustus, sanoinhan :D

     1. En. Paitsi nyt kun huolestuin asiasta, katsoin sun postauskuvia ja ihailin niiden siloisaa ihoa :D

     2. No sitäpä, mun ihohuokoset kun eivät luonnossa ole mitenkään huomaamattomat ja jos edes ne eivät erotu tästä A5-kokoisesta kuvasta, niin en lähtisi mitään instaräpsyä pelkäämään. :)

 2. Urban Decayn kultainen Half Baked + joku random mattaruskea tai -harmaa varjostukseen, ripsari, kulmat ja reippaasti poskipunaa. Kiireessä huulet saavat tyytyä pelkkään rasvaan :)

 3. Upea meikki! Mä voisin lähteä tähän mukaan, kestää kyllä varmaan muutama pvä, mutta vinkkaan sitten. Mun varma meikkihän on se, että skippaan suosiolla luomivärin, mitäs sitä sen kanssa tappelemaan. :D Onneksi on huulipuna. <3

 4. Jee, tässä vois olla mukana! Huomisen meikki on jo suunniteltuna osilteen, mutta osallistun sit kun kiireinen päivä iskee. Ja ps. muista #meikkihaaste ! ;)

  1. Eikun, #meikkilupaus :D Meenkin tästä nukkumaan seuraavaksi, aivot brakaa jo.

 5. Hooo. Juuri tänä aamuna suihkussa mietin, että pitäs vetästä joku tuto mun luottokiiremeikistä, kun en enää edes muista milloin oisin aamulla ehtinyt tehdä mitään muuta. Challenge accepted.

 6. Haasteeseen vastattu Instassa. Olipas kivaa, tosin nyt aloin epäillä, pitäisikö mun vähän tuulettaa tuota rutiinia.

  Ehkä huomenna. Tai sitten ei ;)

  1. No mutta, siihen tuulettamiseenkin taisi justiinsa tulla näppärä vinkki! :) Kiva kun osallistuit!

 7. MIKSI mä en ole kommentoinut tähän vielä? Tämä on ihana! Multa tulee iiiiihan just oma luottomeikkipostaus!

 8. Haasteeseen vastattu instan puolelle! Mulle luottona toimii aina joku lumenen tai macin meikkivoide, lumenen kulmakynä ja macin fluidline, luomille joku urban decayn nakedeista. Valinnanvaikeus iskee aina joskus, kun omistaa kaikki paletit :D

  1. Haha, joo niitäkin on vissiin jo aika monta. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.