Punatukan paluu

Kävin eilen lyhennyttämässä pitkäksi venahtaneet niskahiukset ja samalla kampaaja taikoi hiukstani sähäkän punaiset. Pyysin lyömään päähän niin punaista kuin hiuksiin ilman vaalennusta saa tarttumaan ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Väri on todella hyvä. Tukka liekehtii lämpimän ja viileän ärhäkkäitä sävyjä ja heijastelee luonnonvalossa niin kauniisti, että on melkein loukkaus vangita värin vivahteet kelmeässä keinovalossa. Mutta kuten ennenkin, halusin ikuistaa ammattilaisen laittaman tukan sellaisenaan, ennen kuin menen itse sörhimään sen koomisiin asentoihin. Tällä kertaa ostin mukaani myös tupeerausharjan, ehkä se nousukiito tukkataiturina tästä vielä lähtee?

Sisäinen punapääni hykertelee tyytyväisenä ja viittaa kintaalla vallitseville luonnollisuustrendeille. Meinasin kysyä, että mitäs te pidätte uudesta väristä, mutta pidätte kai, kun se on näin makea. Hih, jos ei tällä tukalla valloitetaan maailmaa niin ei millään. <3

Taustalla soi: Demi Lovato

18 Comments Lisää omasi

 1. Tipi sanoo:

  Upea väri! Tuollainen voimakas väri tuo, hmm, ryhtiä? Vai miten ammattilaiset sen kuvailisivat.
  Kyllä jotenkin tuollainen terhakka väri kasvojen ympärillä tuo kasvot esiin.
  Ja sopiihan punainen tulevaan jouluunkin. ;)

  1. Kiitos! Aion tehdä parhaani tämän värin ylläpitämiseksi. :)

 2. Päivi sanoo:

  No on kyllä upeat hiukset!

  1. Kiitos! Luonnossa vielä paremmat! :)

 3. N sanoo:

  Voi ei, ei saa kiusata meitä muita sisäisesti punapäitä! Juurikin tuollainen kunnon punainen on nin lähellä omaakin sydäntä. Ainoa miinus – ja siis suuren suuri sellainen – on tyvikasvun kamaluus! Vakkarikampaaja kun asuu 200km päässä, niin tuppaa tuo värjäysväli pitenemään laittoman pitkäksi. Colormaskit ovat oivia värin elossa pitämiseen, muttei niilläkään ihmeitä tyvikasvulle tehdä :( Näin tyvikasvun aiheuttamaan pälvikaljuefektiin kyllästyneenä mennään sitten luonnollisemmalla värillä. Siis vain ja ainoastaan tuon tyvikasvuasian vuoksi! Kerran punapää, aina punapää!!!

  1. Joo tää on vähän sellanen ylläpitositoumus samalla, katsotaan miten pitkään budjetti ja päänahka kestävät jatkuvaa värjäilyä. Mutta onpa ainakin pikkujouluksi koreilutukka. ;)

 4. Mira sanoo:

  JES! sieltä se punapää kuoriutui! oikeassa olin silloin joskus, tuo on NIIN sun väri, nimenomaan tuo tummanpunainen. Mulla taitaa olla täysin samanvärinen tukka tällä hetkellä :DD on tää punainen vaan niin jees! Nättitukka!

  1. Kyllä kyllä! :)

 5. Martina sanoo:

  Todella kaunis! Ja kauniin luonnollisen sähäkän punainen, ei semmoinen keinotekoinen paloautonpunainen :)

  PS. Mikä biisi? Neon Lights? ;)

  1. Kiitos. :) Skyscraper. :)

 6. JonnaH. sanoo:

  Nyt alkoi sitten tekeen punaista tukkaa mieli, johan siihen himotukseen meni kolme vuotta eli se aika, että sain hiukseni takaisin vaaleaksi. :D

  1. Vähän sama kierre kun otsatukalla.. :D

 7. PS sanoo:

  Leikkausmallikin on niin kiva, että tulee ikävä kampaajalle.

  1. Joo, tykkään siitäkin. Seuraavalla kerralla saa vielä vähän enemmän A-linjaa, kun eteen saa jätettyä pidempää siivua. :)

 8. Nannu sanoo:

  Sähäkkä tosiaan. Me likey! ;)

  1. Kiits! :)

 9. Anna sanoo:

  Ihana väri ja hyvin leikattu, kivan pöyhkeä kampaus. Mitä väriä sulla käytettiin?! Mun tummanruskea/musta tukka kaipaa aina välillä paluuta punapääksi…

  1. Mitä väriä, apua..? Jos mä nyt sanon, että kysyn kampaajaltani ja kerron, niin suhtaudu lempeästi siihen aikaan, joka kuluu ennen kuin muistan tulla tänne raportoimaan. :) Yritän muistaa!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.