Vuosijuhlakisa

Noniin, arvon ystävät. On aika palkita teitä kultaisia lukijoita ajastanne Viilankantoluvan vieraana. Kollasin läpi aarrekaappeja ja kyhäsin muutaman nyssäkän. Mutta mitäs sanotte, jos pidetäänkin palkinnot salassa? Kerron teille kilpailun säännöt ja voittaja saa palkintovaihtoehtojen sisällöstä vihjeen. Vihjeen perusteella tulee sokkona valkata se oma pikku paketti, jonka minä täältä sitten pehmustan ja pistän postiin.

Toimiiko?

Tässä osallistumisvaihtoehdot:

1. Jätä tämän postauksen alle kommentti, jossa kerrot mikä on ollut mielestäsi Viilankantoluvan paras/antoisin/pysäyttävin/hykerryttävin artikkeli. Ilman kunnollisia argumentteja ei ole asiaa nuohota tällä vaihtoehdolla läpi, joten perustele vastauksesi – pelkkiä postausotsikoita ei lasketa vastauksiksi. Voittaja arvotaan random.orgissa.

2. Ansiomerkkitehtävä Sudenpentujen malliin eli minkälaisista ansioista myönnetään mitali nimeltä V.I.I.L.A.N.K.A.N.T.O.L.U.P.A ? Nämä vastaukset vaadin selkeyden vuoksi sähköpostiin, viilankantolupa ( a ) bellablogit.fi . Allekirjoittanut valitsee voittajan mielivaltaisesti. Kjeh kjeh.

3. Yhden palkinnon saa valita onnekas 2000. kommentoija.

Nuin, mitäs pidätte? Yleisen yhteishengen nimissä sovittakoon, että yhden henkilön on mahdollista saada vain yksi palkinto. Jos siis se 2000. kommentti sattuu juuri sinulle, jätän huomiotta mahdollisen ansiomerkkivastauksesi sekä ensimmäisen kohdan mahdollisesti napsahtaessa sinun kommenttiisi (senkin mokoma tuuripulu), arvon random.orgilla uuden voittajan. Osallistua saatte ilomielin kahteen ensimmäiseen kohtaan molempiin ja tuo kolmas tulee sitten siinä sivussa kelle tahansa blogin kommentoijalle. Voittajat saavat valita palkintonsa tuossa samassa järjestyksessä, eli ykköskohdan voittaja aloittaa.

Osallistumisaikaa olkoon su 25.8 klo 22.00 asti, sillä nopealiikkeisyys on hyve.  Ansiomerkkitehtävän laadintaan saa mielellään käyttää aikaa ja vaivaa, odotan vastauksia nokka sikkuralla. Blogin paras juttu -kommenttikisa antaa minulle linjausviitteitä, joten olkaa mahdollisimman runsassanaisia jos suinkin viitsitte.

Onko tehtävänanto ymmärretty? Antaa palaa!

————— KILPAILU ON PÄÄTTYNYT —————

44 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Nyt mun on pakko vastata, että kirjoituksesi Kiehl`s UFT:sta :D Mä luulen, että me ollaan puitu tätä UFT-asiaa jo sen verran, että mun ei tarvitse perustella sen tarkemmin? (mulla on ihme virnistys päällä täällä, ihan tiedoksi) Mutta enivei postaus oli ensimmäinen, jota blogissasi kommentoin, ja jäin heti Viilankantolupa-koukkuun :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Haha, vai niin. Puitu ja setvitty, agreed. :)

 2. Johkis sanoo:

  Onnellisuuslakka! Ihana otsikko, loistava (ja edullinen) vinkki hilefanille, joka kävi postauksen innoittamana tyhjäämässä Seppälän hyllyt. En varmaan ollut ainoa, voisivat laittaa sulle palkkioksi parit lakat tulemaan. Toinen suosikkini on Parisuhdetesti by graffitilakkaus ihan vain sen takia, että harvemmin nauran ääneen niin paljon blogipostauksia lukiessani. Tuli olo, että aika voisi olla taas kypsä parisuhteelle – varpaankynteni meinaan voisivat kaivata jotain uutta :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hih, hauska kuulla. :)

 3. Riprap sanoo:

  Eniten on ehdottomasti mieleen jäänyt se kynsiöveri juttu http://viilankantolupa.bellablogit.fi/2012/11/26/kynsioverit/
  Koskaan aiemmin en ollut tajunnut että jokin asia voi näyttää niin paljon tulevaisuudesta (mahdollisesti alien rodulta) tulleelta, jalokivin koristellulta aseelta ja olla silti kiinnitetty nykyihmiseen.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hahaa, niin hyvä! :D Ne oli ihan mun lempparikynnet, mutta joutuivat väistämään käytännöllisyyden tieltä. :) Ehkä jonain päivänä uudelleen.

 4. Tiia sanoo:

  Meikkiangsti juttu hykerrytti, nauratti ja toi helpotusta, että muitakin tälläisiä ”fiilarin menettäjiä” on kuin minä. Pinkki huulipuna aiheuttaa minussakin sydämen läpättävää ahdistusta erään suomalaisen blondin esiintyjän vuoksi. Koralli vielä menettelee, jos olotila kovin ruskettunut.

  Lisäksi saan helposti ahdistuksia ja näppylöitä monenmoisesta vastaavasta. Jos olen jollain muuten kauhua herättävällä nähnyt esim.turkoosit kynnet, muistijälki niin vahva, etten itselleni kyseistä sävyä voi ja tohdi laittaa. Eritoten tämä ”friikkiallergia” koskee vaatteita, mutta hyvin tuhovoimainen on myös kosmetiikkaan. Kun fiilarit menee niin menee.

  Sain jutustasi siis henkistä sielunsiskoterapiaa, että muitakin hassutteja täällä pyörii. :)

  Lisäksi värikäs rikas tekstisi joka ei pyöri pelkän asiallisuuden ja mainostajia varten kosiskelun tiimoilla lämmittää. Luottamus testauksiin ja arvioihin näin pysyy korkealla, tulee kertakaikkisen rehellinen fiilis.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Erittäin kiva kuulla, kiitos! :)

 5. hiikka sanoo:

  Postaus kuvien takaa 14.06.2013. Ja vain siksi, etten ole pöytäni kanssa yksin. Tosin minun pöydällä on tehosekoittimen kulho (osat sisällä) 3 purkkia meikki siveltimiä, kamera tietokone, pari laatikkoa kosmetiikkaa ja paperit (jep työpaperit) pari purkkia kyniä, teippiä, kontaktimuovia ja kahvikuppi (aina). Tosin tunnustan omaavani 6 hengen jatketun pöydän tälle ”naapurisovulle” -tässä kohtaa häpeää pää riipuksissa….

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Höh ja pöh, luovuus vaatii vähän kaaosta ympärilleen. ;)

 6. pömppä sanoo:

  Mysteeri paketti -postaus toi hymyn huulille. Ei voi muuta kuin samaistua! Mä rakastan nettikauppojen tarjouksia ja ilmaisia näytteitä. Hykertelen onnellisena, jos tilaamani tuotteen mukaan on pakattu joku kosmetiikkalahjus. Ja jos tällaista kylkiäistä oikein mainostetaan, niin tilaushan on pakko tehdä!

  Toinen osittain samaan linjaan kuuluva postaus oli se, missä esittelit ekan kerran Tayn. Kiitos tämän sain pakkomielteen Cult Beauty -nettikauppaan, ihan sen sun mainostaman kylkiäisen takia… :D Että näin täällä, ei helppo vaan varma.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Oih, voi Cult! Juur eilen pyörin palkkapäivän kunniaksi siellä parituntisen miettimässä että minkä vuoksi tällä kertaa kituutan seuraavat kaksi viikkoa maitorahkalla.. :D

 7. Juille sanoo:

  Mulle on jäänyt erityisesti mieleen postaus mineraalimeikeistä, ja etenkin kommenttiboksissa syntynyt keskustelu. Kyseisestä postauksesta tuli sellainen ’Hei, tällä tytöllä on oikeasti sanottavaa’ -fiilis, eli siis luotan arvioihisi kuin kallioon, uskallat sanoa myös jos suhtaudut varauksella johonkin tuotteeseen tai asiaan. Ymmärtääkö tästä nyt yhtään mitä yritän sanoa? :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ymmärtää kyllä. Mukava kuulla, että kommenttiosiotkin sykähdyttävät, niissä on välillä huippujuttuja! :)

 8. ulppis sanoo:

  olen ollut blogisi lukija vasta muutaman kuukauden, mutta tykkään tyylistäsi ja monipuolisesta blogistasi. tässä kuussa on ollut kaksi postausta, jotka erityisesti jäi mieleen myönteisesti. toinen kertoi kynitymmästä polkkatukasta ja toinen pirteistä töpökynsistä. syynä myönteiseen huomiooni on se, että yleinen mielipide edelleen yhdistää naisellisuuteen pitkät hiukset ja pitkät kynnet. postaukset osoittivat kuitenkin rohkeasti, että lyhyemmät hiukset ja töpökynnetkin ovat naisellisia, söpöjä ja kauniita, ja ne voi myös laittaa monella tavalla. ihanaa! jatka samaan malliin :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ihanaa kuulla! Mun täytyy sanoa että mä olen itsekin ennen ollut sellainen ”kaikki pitkänä” -tyyppi, mutta tää polkkatukka ja nysäkynnet -linja tuntuu tällä hetkellä pirun hyvältä. :) Jatketaan!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos sinulle. :) Ja kurkkaapa sinne sähköpostiisi, niin saadaan palkinto matkaan. ;)

 9. Päivi sanoo:

  Tykkäsin hirmuisesti siitä postauksesta, jossa esittelit meikkipöytäsi ja muutenkin säilytysratkaisujasi. Olen todella utelias näkemään toisten kosmefriikkien meikkiarsenaaleja. Mieleen jäi myös hauska idea puisesta huulipunatelineestä. Niin turvallinen asumus osoitti todellista rakkautta ja hellyyttä huulipunia kohtaan! ;)

  Blogissasi on inspiroivien meikkikuvien lisäksi aina hauskoja ja kekseliäitä vinkkejä, joita tekee heti mieli kokeilla. Voisin luetella pitkän listan tuotteista, joita olen ostanut blogisi innoittamana. Blogisi ansaitsee siis meriitin myös tilini köyhdyttämisestä. Bongaan täältä mm. ihanat MAC-uutuudet, köh…

  Loppuun kiitos siitä, että kirjoitat blogiasi. Sivistän itseäni aamuisin kahvikupin ääressä tällä, kun olen liian pihi tilaamaan Turun Sanomia.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hei nyt tuli paineita..! Eipä taideta ihan turkkarin tasolla kuitenkaan olla.. :D Mutta kiitos palautteesta. Olet varmasti huomannut, että homma toimii molempiin suuntiin. :)

 10. Päivi sanoo:

  Tekstisi ylipäätään ovat hauskoja, ja yhtä postausta on vaikea nostaa ylitse muiden. Pidin kuitenkin erityisesti ammattilaismerkkipostauksesta (mikä lasketaan ammattilaismerkiksi) ja niistä postauksista, joissa paljastit hamstraavasi kauniita meikkejä ihan vain katseltavaksi.:D Se ja keskustelu, olivat hupaisia. Tuntuu niin hassulta ostaa jotain kaunista ja kallista kosmetiikkaa vain säilöäkseen sen hyvinpakattuna hyllylle ihailua varten.:’D Toisaalta ymmärrän, koska samaa vikaa on itsessänikin, vaikka olenkin tsempannut itseäni käyttämään niitä arjenluksuksena (ja ihan vain siksi, että se hetki, kun huomaa jonkin kauniin ja ihanan meikin menneen pilalle käyttämättömänä, on oikeasti ravisuttava). Meikkikäyttäytymistä käsitelleiden postausten lisäksi nautin myös niiden kommenttiboksien lukemisesta.:)

  Ylipäätään blogissasi on ihana tunnelma: tekstit ovat hauskoja ja postaukset laadukkaita. Näkee, että käytät aikaa ja vaivaa. Kannattaa, koska lopputulos on sen arvoinen.

  T. vakkarilukija, joka on niin arka kommentoimaan :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos, Päivi. Musta on mukavaa kuulla huomioita teiltäkin, jotka ette usein käy kommentoimassa, sillä silloin lukijakunta jotenkin konkretisoituu tiiviimmäksi. Kiva kun viihdyt. :)

 11. petra sanoo:

  Sinkkivoiteen käyttö vinkki. säilytysratkaisuistakin on ihana lukea. Ja kynsistä(lakoista, koristeista) tietenkin :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Aa, sinkkivinkki – hyvä juttu. :)

 12. ipox sanoo:

  Tykkäsin ”Kauneusbudjetin priorisointi” artikkelista. Oli kiva päästä vertaamaan omia ostotottumuksia niin sinun kuin muiden kommentoijienkin vastaaviin. Ja oli mielenkiintoista lukea syitä siihen, miksi jotkut satsaavat sellaiseen kosmetiikkaan, josta itse pihistelen ja päinvastoin.

  Ylipäänsä oli hyödyllistä edes pysähtyä miettimään sitä, mihin kosmetiikassa kannattaa satsata.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mainiota, artikkeli keskusteluineen saavutti siis juuri sen mihin sillä pyrinkin. Vaikkei mitään omissa tottumuksissaan muuttaisikaan, ainakin pienen pohdiskelun jälkeen tiedostaa valintansa. :)

 13. TanjaP sanoo:

  Vaikea oli kaikista hyvistä postauksista poimia vain muutama esille. :)
  Kynsiöverit oli ensimmäisiä päivityksiä mitä luin,näytön tällä puolella postaus aiheutti WOW huudahduksia..Ikinä en ollut osannut kuvitella mitä kaikkea kynsiin voi laittaa mutta onneksi tiedän nyt tämänkin asian sinun ansiosta. :)

  Surullinen sivellinvahinko,se tunne kun epähuomiossa unohtaa rutiinit ja aivoihin iskee oikosulku,verkkokalvoille on piirtynyt ikuisiksi ajoiksi kuva huonon onnen siveltimistä.
  Hienoa oli kun julkaisit valtavasta sivellinkokoelmasta kuvan.

  Jatka samaan malliin. :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ah, pitkät stiletit.. <3 ..ja surulliset siveltimet.. </3 Vaikuttaa siltä, että elät mukana sekä myötä- että vastoinkäymisissä.. :)

 14. bubbs sanoo:

  Koska muistini rajoittuu lähimenneisyyteen, sanoisin nyt vaikkapa, että suosikkini oli kosmetiikka-antipatioita koonnut postaus. Ja sitten toisaalta se turkoosi silmämeikkipostaus. Ensimmäinen tuntojenpurkusyistä, ja siksi, että muiden näkemykset asiaan ovat tosi kiinnostava aihe. Toinen siksi, että olisin hyvin voinut listata negalistaani (listasinkohan?) värilliset ripsivärit ja rajaukset, jo erikseen, saati yhdistettynä. Ja häkeltymykseni määrä, kuinka väärässä turkoosipostauksen myötä ymmärsin olevanikaan! Joskus tosi harvoin on tosi mahtavaa olla väärässä!

  Ylipäänsä tykkään sun blogista ihan superpaljon. Olet tosi fiksu ja hauska, kirjoitat kaunista suomea, aiheesi ovat kiinnostavia aikalailla aina. Tykkään myös sun bloggaustapasi vuorovaikutteisuudesta, blogisi kommenttiosastokin on kaikessa keskustelullisuudessaan yleensä varsin kiinnostavaa luettavaa. Toivottavasti jaksat jatkossakin kirjoittaa ihanasti ja paljon, onnea ekasynttäreinä!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Lämmin kiitos sanoistasi. Yritän säilyttää sopivasti mauttoman linjan jatkossakin. :)

 15. Heidi sanoo:

  Luen blogiasi lähes päivittäin ja mieleeni on jäänyt varsinkin tämä postaus: http://viilankantolupa.bellablogit.fi/2013/06/22/parisuhdetesti-graffitilakkaus/ Tykkään tavastasi kirjoittaa pilke silmäkulmassa ja huomaan usein hymyileväni postaustesi teksteille, oli aihe mikä tahansa. Grafittilakkaus-postauksessa hilpeyttä aiheutti yksityiskohtainen tilannekuvaus ja (tottakai) miehesi lausahdukset. Huolellinen kirjoitusasu on myös plussaa ja osoittaa arvostusta lukijoita kohtaan. Kiitos!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos! Siippa on otettu saamastaan huomiosta ja kyseli jo nokka pitkällä että mistäs seuraavaksi blogataan. No itseasiassa, yksi hiuksiin liittyvä juttu saattaa ehkä olla tulossa.. :) Ja kirjoitusasun eteen tehdään hartiavoimin töitä, mukavaa että sen huomaa. :)

 16. ZaZa sanoo:

  Olen tykännyt vanhojenlehtienkommentointipostauksista, itsekin kun olen mummun ikivanhoja Kotiliesiä lueskellut ja hämmästellyt silloista maailmanmenoa :-) Ylipäätään tykkään sun tavasta kirjoittaa, joten postauksen aiheella ei niinkään ole väliä, eli voit kirjoittaa vaikka aidanseipäistä, mutta kun se on tehty oivaltavasti ja sujuvasti luettavalla kielellä, sitä on nautinto lukea. Meikkipostauksista mieluisin oli se, minkä jälkeen ymmärsin, etten voi elää ilman turkooseja hämähäkkiripsiä ;)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Jälleen ääni turkooseille ripsille, nyt huom huom Maybelline – täällä promotaan! :D Vanhoja lehtiä on vielä muutama jäljellä, mutta niiden työstämiseen tarvitaan yksi kokonainen vapaapäivä, joten hetkisen aikaa tarvitsee malttaa jatkoa odotellessa. :)

 17. Eiko sanoo:

  Meikkijutuista mieleen on jäänyt Kevätuhma, jota tämän lukihäiriöisen piti saada jopa apinoida. Hykertelin myös Haastelu-kirjoituksellesi, sillä siinä oli sopivassa suhteessa niin täysin hömppää huttua kuina true story-pohdintaa omasta minästä. Vanhojen lehtien läpipuimiset aiheuttivat sen, että kysäisin miltei 7-kymppiseltä isältäni mikä on Numeronkylvettäjä. Daddy ei tiennyt, mutta sukupuinnissa (kuulemassa oli myös äiti ja kaksi sisarta) tuli arvio siitä, että numeronkylvettävä voisi jollakin tavalla liittyä painokonemaailmaan.

  Tyylissäsi kirjoittaa on joka kerta jotain aseista riisuvaa. Tätä kirjoitusta lukiessani hihittelin ”senkin mokoma tuuripulu” -heitollesi. On monia paikkoja joihin hihittely ei sovi ollenkaan. Onneksi blogisi lukeminen ei ole yksi niistä.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   :’) (Se numeronkylvettäjä pitää vielä selvittää.)

 18. N sanoo:

  Se aivan ensimmäinen runo! Ja perustelua ei tarvitse sekuntiakaan miettiä! Sen ruono vuoksi mielenkiintoni tähän blogiin heräsi, sen ansiosta minusta tuli lukija :D

  Toisaalta myös postauksesi työhaastismeikistä oli hyvä. Sattui omalle kohdalleni hyvään aikaan. Pitäydyin neuvoissasi ja säästyin meikkikatastrofilta haastisaamuna :)

  Pakko kompata ZaZaa. Kirjoitat nerokkaasti. Voisit todella kirjoittaa vaikka aidanseipäästä ja silti lukisin innolla :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Apua, shhh, ei puhuta siitä värssystä! :D Kävin lukemassa sen tuossa viime viikolla kun yhdenmukaistin asiasanalinjauksia ja aikkkauhia – melkoinen aloitus. No, mutta jäipähän mieleen. :)

 19. Janita sanoo:

  ”Köyhän naisen Naked” postaus oli todella mielenkiintoinen sillä minua on jo pitkään kiinnostanut hankkia hyvä paletti ja olenkin pohtinut Naked paketin ostoa. Kirjoituksesi takia taidan kuitenkin päätyä Kryolanin palettiin sillä matta värit ovat todella paljon mieleeni ja opiskelijana sopii paremmin budjettiin :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No hyvä juttu! Mä olen pitänyt siitä kovasti, toivottavasti siitä on sinulle yhtä paljon iloa. :)

 20. Niina sanoo:

  Parhain juttusarja on ollut ”Vanhojen lehtien havinaa”, joka jatkui muutamaan otteeseen. Kirjoitustyyli on hyvää ja tekstit asiallisia – pääsipä kurkkaamaan samalla lähihistoriaankin. Tykkään :D

  Näin yleisesti voisin antaa palautetta tässä samalla, koska luen blogiasi pääsääntöisesti vain puhelimella enkä koskaan jaksa kirjautua yms. Joten tässä: Blogisi on hyvin kirjoitettu ja turhasta mainostamisesta vapaa. Toivottavasti pidätkin tämän sellaisena! Juttu toive: Miten ihmeessä kotiäiti ehtii meikata aamulla, jos tissi-takiainen roikkuu kiinni lähes 24/7!!?? Ihan turha kuvitella, että sellaisia lapsia ei ole, kyllä on. Suoritan parhaillani empiiristä tutkimusta asiasta ;)

  Niina

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos, sarjalle on tulossa vielä jatkoa. :) Takiaisongelma siirretään täten hautomoon.

 21. Sonia sanoo:

  Siis blogisi paras hetki minulle oli se, kun löysin sen. Mielestäni löysin sen sitä kautta, että liityit FB-ryhmään. Mä olin järkyttynyt siitä, kuinka näin ammattimainen blogi oli jäänyt multa ihan näkemättä. Siihen meni sen työpäivän tarmo, rupesin selaamaan juttujasi loppupäivän. :P Huomasin myös saman tien nuo postausten loppujen biisit, niin harmittavaa etten voi pölliä ideaa kopioimatta sinua törkeästi. :D Niitä oli aikanaan Livejournalissa, ihana, että perinne elää vielä jossain.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Onko sopivaa kysyä, mikä on Livejournal? :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.