Pari voittajaa

 

Tervehdys! Livahdin parin päivän blogilomalle sähköttömään saareen, mutta tehän ette oikeastaan edes ehtineet huomata? Arvasin.

Valtavan iso kiitos kaikille vastanneille, erittäin mielenkiintoista lukea niin erilaisista mieltymyksistä ja mieleenpainumisista. Myönnän pariin otteeseen vähän punastuneeni kauniista sanoistanne, mutta vertaus Turun Sanomiin – ettei se nyt olisi jo ollut vähän liikaa? :D Kiitos teille ihan jokaiselle ihanalle lukijalle.

Kello löi äsken kymmenen ja kaksi ensimmäistä vuosijuhlakisan voittajaa on nyt selvillä.

Ensimmäiseksi kommenttiboksin onnekas, joka oli Lanttuleikkuri! Jee, taputaputapu! Random.org arpoi kauniisti numeron 9, mutta kun yritin tallentaa näyttöä kuvankaappauksella, jotain tapahtui ja kaikki selainikkunat sulkeutuivat. Jos yhtä asiaa kaipaan pc-koneista, se on Print scrn -nappula.

Se toinen kilpailu oli viime hetkiin saakka erittäin tiukka ja oli hyvin lähellä etten joutunut arpomaan voittajaa. Korkeimmalle pallille nousi ihan kynnenkärjen mitalla tyylipuhtaasti vastannut N, jonka ehdotus kuului seuraavasti:

”V.I.I.L.A.N.K.A.N.T.O.L.U.P.A -ansiomerkki tulee myöntää ehdokkaan täytettyä alla eritellyt erikoisedellytykset:

Virtuoosimainen ja Innovatiivinen Illusionisti, Lahjakas ja Ainaisesti Nokkela Kielenkäyttäjä-Amiraali sekä Nerokkaan Timanttinen Ostopakon Luoja, Unohtumaton ja Pesunkestävä Artisti.”

Loistavaa! Akkarit on selvästi luettu ja ansiomerkin kaikki olennaiset piirteet oli sisällytetty vastaukseen. Kielenkäyttäjä-Amiraali, snif!

Lanttuleikkuri ja N, saatte sähköpostia pikapuoliin. Nyt kahden päivän saunomisesta ja hämähäkkien pakoilusta väsähtänyt mökkeilijä laskee kivistävän pään pehmeälle tyynylle ja palaa huomenna tavalliseen arkeen tavallisin kujein.

PS. Se 2000. kommentti ei muuten ole vielä tipahtanut, joten palataan siihen kolmanteen palkintoon sitten kun niin käy. Olkaa valppaina!

Taustalla soi: Janne Hurme

16 Comments Lisää omasi

 1. Mä en voi uskoa tätä !!!
  En oikeesti voita ikinä mitään.
  Kerran töissä oli äänestyskilpailu ja nakitin kaikki ystävät äänestää mua. Sain eniten ääniä kollegani kanssa ja meidän kesken arvottiin 2 hengen Euroopan lentoliput !!! Vaatimaton palkinto,,, khöm not. Ja arpaonnea ei ollut, silläkään kertaan. Palkinnosta viis, pääasia on että olen voittanut.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ehkä sun karma on nyt tasaantunut? :)

 2. N sanoo:

  Vitsit mä voitin :D Tällä kertaa palkinto osuu varmasti lähemmäs omia kiinnostuksenkohteita kuin edellinen voittoni :D Olin silloin 9-vuotias ja voitin myyjäisissä Eila Pienimäen cd-levyn… Oli varmaan tosi arvokas palkinto, kun cd:t olivat jotain aivan uutta – mut hei mä olin 8v!!!!

  1. N sanoo:

   typo *9-v :D Ei saisi kirjoitella kommentteja näin nukkumaanmenoaikaan :D

   Mut kuinka mä maltan nukkua, kun kerrankin voitin jotain :D

   1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

    Saat sähköpostia heti kun tuo arvottu voittaja (köh, Lanttu, köh) on valinnut palkinnoista omansa. :)

  2. Onnea meille !

   Olemme onnekkaita

 3. hiikka sanoo:

  Mikä ihme on sähkötön saari??? Herrequu, aurinkopanelit ja tuulimyllyt on keksitty, meidänkin saaressa on sähköverkosta tulevaa sähköä ;)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Se oli kaverin mökkisaari ja itseasiassa aika idyllinen paikka ilman sähköa ja vettä, lyhyen soutumatkan päässä. Eipä tarvinnut nyrpistää naamaa kännykänräplääjille, kun kaikkien hienoista älypuhelimista loppuivat akut jo ensimmäisenä iltana. :)

   1. hiikka sanoo:

    Ilman vettä? Krhöm mikä sitä ympäröi ;) Meillä on kuuluvuus ongelma (ts. känny ei toimi kuin ulkona) Isännällä on kielto lässyttää kännyyn, pakenee laiturille. Ressu luulee ettei kukaan näe, tosin minun ”heräteostoksen” myyriä varten jälkeen on kännykkä pysynyt enemmän hyllyssä ;)
    Mutta rehellisesti ottaen, meillä on sähköt ja juokseva vesi kesäisin (poistuukin viemäriin) tämän takia voin olla pidempäänkin, muuten en menisi kuin päiväksi :D

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     No ympäröi ympäröi, mutta ei siitä juotavaksi ole. :) Mä jossain kohtaa keksin, että entäs sitten kun tulee joku hätä ja kaikilla on akut kuivana, mutta onneks eräs vastuuntuntoinen oli ottanut mukaan ekstrapuhelimen. Turvallisuusalan porukassa on siitä mukavaa reissata autiolle saarelle, kun tietää että vaikkei itse olisikaan skarppina, niin joku muu on aina.. :)

 4. Tiia sanoo:

  Ai hitsi, unohdin tuon Villankantolupakilpailun. Mutta eipä mitään, en olisi millää noin hyvää ehdotusta keksinyt, kuin kyseinen voittaja. Hauska kilpailu muutenkin.

  Aurinkoa päivään!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ensi kerralla valppaampana. :) Lupaan keksiä näitä aivonystyrätehtäviä lisää tulevaisuudessa. :)

 5. Tiia sanoo:

  Anteeksi, prilit ei pääkkösessä ja kahviakaan ei vielä ryystetty. Viilankantolupa. :) Voi mua… :(

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mulle tulee Villankantoluvasta mieleen lammasfarmari, joka varmoin ottein kiikuttaa hätääntynyttä määkijää kerittäväksi.. :’D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.