Tulossa pian: Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 2018

kosmetiikkabloggaajien_joulukalenteri_11_2018

Lauantaina kääntyy esiin vuosiallakan viimeinen sivu ja jouluhässäkkä saa minunkin puolestani alkaa. Yhden kauneusbloggaajan hössötys on luonnollista kanavoida joukkoistettuun hössötykseen, joten tänä vuonna hyppäsin ilolla mukaan kosmetiikkabloggaajien yhteiseen joulukalenteriin.

Erilaisia sisältöjä tarjoava luukku aukeaa joka päivä eri blogissa ja odotan innolla kekseliäiden kollegoiden tuotoksia. Luvassa on ennakkotietojen mukaan ainakin arvontoja, tuote-esittelyjä, meikki-inspiraatiota ja joululahjaideoita, mutta oikeastaan mitä tahansa jouluista saattaa kätkeytyä luukkujen taa.

Voit hypätä hössötysjunan kyytiin heti ensimmäiseltä pysäkiltä ja seurata sieltä linkkejä eteenpäin tai kurkkia luukkuja vaikkapa koko joulukuun ajan alla olevasta listasta. (Tai kuvakaapata listan puhelimeen ja googlettaa blogit joka päivä erikseen, kuten itse varmaan tekisin.) Käykää ihmeessä kierroksella kaikissa blogeissa, ehkä löydätte uutta seurattavaa jo nyt. Pian kuullaan!

Purkkisirkus
Glitz&Glam
Hannajulia
Henna V
Ihastukset
Miss Aria
Viilankantolupa
Maria Glow
Strokes of Color
Diary of a Shopaholic
Huulipunamania
Keyword Love
Better Nail Day
Wasting Lifestyle
Ria G.
In This Light
Elämää smykkinä
Beauty Highlights
Elina K.
Blingershimmer
Hannamaria
Dioriina
Charming Nails

Yhteinen banneri on Hannamarian käsialaa.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.