Vihreät foliohuulet

 

Okei, nää on taas näitä. Tänään ei ole kyse hätäisestä paniikkilähdöstä, vaan liian pitkään neljän seinän sisällä istuneen leikittelijän päähänpistosta.

Olen ylistänyt MACin Pearlglide-kajalia jo pitkään ja lellikkilapsekseni on kiilannut turkoosi Undercurrent. Sillä on ääreest’ nasta tehdä kaikenlaisia rajauksia ja sutustuksia silmiin, eikä se ihan pöllö ole huulipunanakaan. Vai.

Sarjassamme: Kun nyt vaan piti kokeilla. Voisin suoltaa tähän pitkät pätkät kellertävän tukan sisarellisesta hengestä ja sattuman kaupalla luomille aamulla osuneesta kullasta, mutta mitäpä sitä perustelemaan. Tykkään leikkiä. Leikkikää tekin.

18 Comments Lisää omasi

 1. ZaZa sanoo:

  Hiano! Mä en kyllä käsitä, miten kaiken järjen mukaan selkeästi nou-nou voikin näyttää noin hyvältä. Ja nyt olen kyllä niin monta kertaa ihastellut sun postauksissa tota kynää, että eikö olekin ihan perusteltua hankkia se itsellekin. Että ei mikään heräteostos, kun kuitenkin piiiitkän aikaa ollut harkinnassa. Ja en ole aikoihin ostanut mitään meikkejä. Ja edellinen samahkon (sana?) värinen kynä on juuripiakkoin loppumassa. Ja on näköjään monipuolinenkin, kun voi silmien lisäksi käyttää huulillakin (ja sä saisit sen satavarmasti toimimaan poskillakin…). Ja-ja-ja…

  1. No ei missään nimessä ole enää heräteostos! Puollan hankintaa vahvasti.

 2. Liisa sanoo:

  Kannatti leikkiä! :)

  1. No hyvä! :)

 3. Liina sanoo:

  Se just näissä on niin hauskaa, näissä sun vinkeissä huulimeikeissä, että ne on tosissaan leikkiä. Ja sellaista meikkaamisen musta pitäiskin olla. Hauskaa! Leikkiä! Ei ryppyotsaisia soidinmenoja.

  Ja siis näyttääkin sikahyvältä.

  1. ”Ryppyotsaisia soidinmenoja” – niijustii! AIvan! Kyllä! Osoitit tässä oikeaoppisesti sormella sitä konseptia, jonka vuoksi teippaan kuvaani tähän julkiseen ilmoitustauluun kerta toisensa jälkeen. :)

 4. Ilona sanoo:

  Ooo! Jännät! Ihanat!

  1. Jännät, joo. Ihanat, mmmm…? :D

 5. Mohn sanoo:

  Toi eka kuva on aivan mahtava! Jotenkin vainajamainen mutta ei ollenkaan negatiivisella tavalla vaan justiinsa coolilla lailla død. :-)

  Yllättävän hyvännäköistä jälkeä tekee muuten huulillakin tuo kynä, kappas vaan!

  1. Coolisti død, nice. Arvostan. Nää kaikkein erikoisimmat hörhöilyt kaapii esiin myös kaikkein erikoisimmat kommentit. Olen haltioissani. :)

   Ja on kuule nyt sanottava, että tämä oli yksi miellyttävimmistä huulten maalauskerroista koskaan. Jumantsuikka, että se on pehmeä kynä! Kiillon se ehkä olisi työpäiväksi kaivannut päälle, jäi inan liian tahmeaksi kuivuttuaan. Mutta tänään kyseessä ei ollutkaan työlook. :)

 6. Tipi sanoo:

  Upea! Mikähän siinä on, että orjallisesti huuliin laitetaan aina jotain punaisen sävyjä, mutta koskaan ei mitään muuta? Niinkuin se olisi jotenkin kiellettyä.
  Pitäisi rohkeasti vaan meikata myös huulet eri väreillä, muuttuuhan se silmämeikin värikin. :)

  1. Niin, onhan tämä sellainen identiteettileikki. Kun en osaa ilmaista itseäni vaatteilla, huvittelen kokeilemalla erilaisia meikkaustapoja. Meikki, ihan niin kuin vaatteetkin, on helppo riisua illalla ja kokeilla seuraavana päivänä taas jotain muuta. Kepeä keissi, ei ollenkaan vakavaa. :)

 7. Satu sanoo:

  Seuraavaksi ne keltaset huulet? ;)

  1. Kyllä! :)

 8. Nova sanoo:

  Ihan kreisit huulet. Jostain syystä kuitenkin sun naamassa kaikki nää villit meikit näyttää hyvältä. Olet vallan loistava kanvaasi! =)

  1. Hih, kiitos! Sen se tekee, kun on niin väritön, kaikki mätsää. :) Sama homma toimii tosi tummilla piirteillä, niidenkin suojassa on tilaa leikitellä väreillä.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.