Testisatsi: Vartalovoiteet

Jos niitä käytetään vain leuan alapuoliselle maastolle, nehän eivät ole käypää huttua Testinaama-sarjaan? Nykäistään siis hihansuusta vielä yksi saman sarjan kategoria ja ruoditaan sen ensimmäisessä osassa vartalovoiteita.

Victoria’s Secret on pysynyt tutkan ulkopuolella aina taannoiseen laivareissuun saakka. Hätäännyin valinnanvaikeuden ja siipan laatiman aikataulun ristivedossa ja koppasin rutistusotteeseen tuoksun nimeltä Pure Daydream. Nomen est omen. Valloittava tuoksu on täysin synkassa tuotteen sensuellin imagon kanssa. Tuoksutin tätä seuraelämässään vilkasliikkeiselle miespuoliselle ystävälle ja sain tosissaan painia tuubin takaisin itselleni. Tuntumassa ei mitään erityistä, mutta tuoksu, se on tämän tyypin ykköspiirre!

Samalta laivareissulta ostin myös Puhas Loodus -merkin Kuivapoolsele nahale tarkoitetun Niisutav ja pehmendav kehakreem -voiteen Kibuvits-tuoksussa. Vierassanoja kerrakseen! Käännöshetki paljastaa, että kyseessä on ruusuntuoksuinen pehmentävä ja kosteuttava vartalovoide. Viron kielessä on jotain hirmu sööttiä ja hymy venyy helposti korviin näitä sukulaissanoja pyöritellessä. Inci on kosteuttavia ainesosia täynnä ja hintakin oli muistaakseni neljän euron huitteilla. Ruusu ei ole tuoksuista se, jonka pariin ensimmäisenä hakeudun, mutta tässä tuotteessa se ei häiritse. Koostumus vaatii pientä pehmittelyä iholla, mutta imeydyttyään ei jää tahmaisen tuntuiseksi.

ACOn Orange Blossom & Cocoa Butter* -vartalovoide on nelikosta lähinnä ns. tavallista vartalovoidetta. Kukkainen tuoksu on melko voimakas ja voisin kuvitella että se jakaa mielipiteitä. Notkea voide levittyy iholle puolikkaan ajatuksen voimin eli incilistan alkupään dimethicone tekee tehtävänsä. Apteekkisarjan juhlavuosiuutuus.

Mádaran Daily Defence Body Butter* on odotettu jatkopala ihanalle pihlajalle. Tuoksu on justiinsa yhtä herkullinen kuin alkuperäisessäkin, mutta tuntumassa on eroa. Voide jäykistyy iholle suht vikkelästi, eli kroppa kannattaa käydä läpi pienissä osioissa. Tykkään tuoksusta ja tykkään tuntumasta, mutta ahdistun aavistuksenomaisesti pohjaan präntätystä kehotuksesta käyttää tuote loppuun neljässä kuukaudessa. Niille joilla on vain yksi vartalovoide kerrallaan auki, se ei varmasti ole kriisin paikka, mutta että tämän valintojen meren keskelläkö olisi keskityttävä vain yhteen tuotteseen neljäksi kuukaudeksi? Iiks. Jos tykkäsitte alkuperäisestä pihlajasta, käykää ehdottomasti kurkkaamassa myös tämä.

Sytyttikö joku näistä neljästä tarjokkaasta mielenkiinnon väräjävän liekin? Kuka ja kuivarte?

*saatu/gifted*

* * * * *

Four new body lotions to help the skin survive through the northern winter. Anyone you knew? Someone to get acquainted with?

8 Comments Lisää omasi

 1. Tipi sanoo:

  Tyrskähdin nauruun tuossa Victorias Secretin kohdalla. Piti oikein painia, saadakseen miespuoleiselta henkilöltä putelin takaisin. :D
  Olen laivalla katsonut samoja puteleita. Valikoimaa on niin paljon, että en ole kertakaikkiaan jaksanut edes alkaa niitä tuoksuttelemaan. Nuoriso näyttää pyörivän ständin ympärillä innokkaana.
  Itsellä on eri hajuvesiin liittyviä vartalovoiteita Chanelista alkaen. Niitä harvoin raaskii käyttää! Älytöntä ostaa/ostattaa niitä…
  Eli yleensä on käytössä Body Shopin vartalovoit (jättävät kyllä ihon vähän turhan tahmaiseksi) ja sitten Dermosilin tuotteita myös on ahkerassa käytössä.
  Hyvää viikonloppua! :)

  1. Kyllä kyllä, hauskaltahan se kuulostaa mutta hikeen asti sai vääntää! :D

   Mitäs jos sekoitat puolet halvempaa ja puolet tuoksullista? Tai käytät tuoksuvaa vaan käsiin ja yläkroppaan? :)

 2. Salla sanoo:

  Pihlaja tietty! Paljonko tuossa purkissa on tavaraa? Mä rasvaan liian harvoin ja käytän liian montaa eri tuotetta vuorotellen, joten neljä kuukautta, hmm… ;) Mulla on muuten yksi VS:n tuollainen käsi- ja vartalovoide, joka on koostumukseltaan niin paljon parempi (lue: paksumpi) kuin merkin tavallinen vartalovoide. Mun mielestä siis :) Noissa tuoksuissa on kyllä jotain maagista, kun jopa mä jaksan rasvata niiden kanssa hieman normaalia useammin :)

  1. Siinä on 180ml, joten koon puolesta pitäisi olla ihan saavutettavissa se neljän kuukauden käyttöikä. Kaikki kilpistyy siis keskittymiskyvyn puutteeseen.. :D

   Onko se siis jokin erillinen laatu vai vaan yksi yksittäinen tuoksu, jossa on paksumpi koostumus? Rautalankaa pöytään, kits. :)

   1. Salla sanoo:

    Erillinen laatu, juuri tuo tuubissa oleva, mikä sullakin on. Hand and body cream = hyvä. Body lotion = ei hyvä. :D

    1. Ach so! Jotain mitä odottaa seuraavalta laivareissulta! :)

   2. Myy sanoo:

    180ml eli noin 2-3 viikkoa ja purkki tyhjä! :D No voi mennä vähän pidempään, koska yleensä on auki yksi kevyempi ja yksi tuhdimpi.

    1. Tuota..okei? :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.