Sunnuntaisiivu

Siitä huolimatta että olen luimistellut kaukana yliopistolta, olen ajanut itseni deadlinesumaan. Tulen räpiköimään tässä hiestyneen näppäimistön yllä todennäköisesti iltaan saakka, joten piipahdin huikkaamaan pikaisen tervehdyksen. Koska uskon ilon ja positiivisuuden energisoivaan voimaan, haluan nostaa esille kaksi minua tänään ilostuttavaa seikkaa.

Seikkaveikka yksi on tämä tuoksupommi, jonka kiikutin kotiin eilen. Olen ladannut rivin purkkeja tähän työpöydälle ja aina ahdistuskohtauksen sattuessa otan sokkona käteen pullon ja nuuhkaisen. Aaaaaaah. Kyllä on kuulkaa ihan turha tulla tähän taloon sanomaan, että ”kaikki suihkugeelit pesevät samalla lailla”. Peseekö joku tuoksuton peruspurtilo muka mielen murheista niin kuin nämä? Hiphaphöp, sanon minä ja hymyilen leveästi arominautintojeni äärellä.

Seikkakeikka kakkonen on näiden höpsöjen kynsitarrojen pysyvyys. Maanantain jälkeen ne ovat käyneet kahdesti saunassa, useamman kerran suihkussa, kahdesti läpi koko mittavan sivellinpesuoperaation ja lukemattoman monta muuta lapsi- ja eläinperheeseen kuuluvaa pakollista käsipesua. Ei kuluman kulumaa missään. Pinta kiiltää kuin uutena, jokaikinen kulma ja reuna on viimeisen päälle kiinni – vain kasvuraja näkyy kynsinauhalta. Nyt yhdessä peukut ja varpaat ristiin, että näitä superkalvoja nähdään vielä joskus tulevissakin kokoelmissa!

Asiallista tai asiatonta sunnuntaita itse kullekin, palataan pian!

* * * * *

I looooooove the scents in these new Yves Rocher babies and my nail stickers are still perfectly in place.  Wish you an equally great Sunday!

6 Comments Lisää omasi

 1. Kati sanoo:

  Olen samaa mieltä: ei ne kaikki suihkugeelit pese samalla tavalla! En voisi kuvitella mitään tylsempää kuin jokin hajusteeton saippua :/ Nuo YR:n suihkugeelit on kyllä ihanan tuoksuisia (ja edullisia!).

  Saanko kysyä yhden kosmetiikkaan kuulumattoman kysymyksen? Huomioni kiinnittyi tuohon ekaan virkkeeseen: opiskeletko siis yliopistossa? Saako kysyä mitä? Olen aina kuvitellut, että olisit töissä kosmetiikka-alalla :)

  1. Teknisesti ottaen olen yliopistossa kirjoilla, mutta tämän vuoden läsnäolo on toistaiseksi ollut vähän rajallista. :) Mulla on siellä auki kieliin liittyvä pääaine ja sivuopintoina Luova kirjoittaminen.

   1. Kati sanoo:

    Ahaa, no ei ihme, että oletkin niin hyvä kirjoittamaan :) Voiko jossain yo:ssa siis opiskella luovaa kirjoittamista ihan pääaineena?

    Itse olen valmistunut kirjallisuudesta, mutta luovasta kirjoittamisesta mulla ei ole mitään kokemusta. Valitettavasti olen ollut aina huono kirjoittamaan muita kuin asiatekstejä :/

    1. Mun tietääkseni ei. Tampereella oli vissiin jotain samansuuntaista, mutta se painottui muistaakseni tietokirjoittamiseen. Turussa pääpaino on kaunokirjallisen tekstin tuottamisessa. Luovan opintokokonaisuus on yhtä rästihommaa vaille valmis, mutta en malttaisi millään päästää siitä irti.. :)

 2. Niina sanoo:

  Hitsi, mitä kynsitarroja! Tänään joudun luultavasti poikkeamaan tarrakaupan kautta. :) Mulla on muuten lajitelma suihkugeelejä, joita käytän lähestulkoon tunnepohjalta. Normipäivänä tuoksutonkin on ihan ok, mutta kyllä mangon tuoksu nostaa mielialaa, kun siihen on tarvetta. ;)

  http://pikku-bambin.blogspot.fi/

  1. Näin juuri! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.