Tapavihreä

Yhä useammin yllätän itseni mielikuvituksettomuudella. Istun meikkipöydän ääreen, alan puuhastella pohjameikin kanssa ja siinä sivussa ajatus meikin painopisteestä kehittyy. Paitsi ettei kehity. Ainakaan sellaisena perusaamuna, kun aikataululla on tiukat suitset. Eilen oli vahva fiilis sumusilmistä ja niissähän ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta värien käyttö tuntuu olevan pahasti urautunutta. Näistä tuli vahingossa taas vihreät.

Kurotin käteeni mustan pohjustuksen (MAC Blackground), sen jälkeen yhden harvemmin käytetyn luomivärin (MAC Club) ja viimeistelyyn valitsin sen rakkausvihreän kynän (MAC Undercurrent). Irtoripset puuttuvat, mutta muuten ollaan aivan liian samoissa tunnelmissa kuin näissä vamppisilmissä. Usein toistuvat pukeutumis- tai meikkaamiskaavat voidaan nimetä tyyliksi – ja ehkä tätä sellaiseksi voidaan kai sitten kutsua – mutta teille lukijoille näin homogeenisissä kuvissa ei ole mitään jännittävää. Vai kokeillaanko toista lähestymistapaa?

——-

Huomaan rakastuneeni vihreään. En tiedä vaikuttaako kiintymykseen uusi tukkaväri, jonka kanssa vihreä silmämeikki flirttailee avoimesti, vai onko kyseessä jokin muu ohimenevä hullutus, mutta yhä useammin peilistä kurkkivat vihreällä koristellut silmät. Vihreässä värinä ei ole mitään vikaa, mutta kovin mielenkiintoista katseltavaa nämä toisiaan toistavat meikit eivät teille ehkä ole. Teen arkisin paljon yksinkertaisia ja vaatimattomia meikkejä, mutta niiden sijaan yritän julkaista blogissa ainoastaan niitä vähän erikoisempia. Tässä vihreän suoran päässä huomaan olevani toisenlaisen ongelman äärellä. Tästä on tullut tapa.

——-

Kumpi lähestymistapa palvelee teitä paremmin? Ei nimittäin taatusti ollut vielä se viimeinen vihreä. Parin viikon päästä löydän taas itseni tämän saman naamion takaa kamera ojossa ”kokeilemassa jotain uutta kivaa väriä”. Jatketaanko samaa linjaa vai jätetäänkö jatkossa kaikki vihreä väliin?

Taustalla soi: CeeLo Green

19 vastausta artikkeliin “Tapavihreä

 1. Oh,UPEA! Aivan upea meikki! Vihreä tuntuu olevan minullekin turvaväri-siitä ei vain pääse yli. Tasaisin väliajoin siihen on pakko palata.

 2. Upea meikki! Ja täällä vaaditaan lisää vihreää! :)

  Mulla on itselläni inspiraatio aika hukassa, siksi lainailen meikatessa tällä hetkellä lähinnä muilta ideoita. Onneksi on meikkiblogit! :)

 3. Jotain jännittävää tuossa on, kun en millään meinannut malttaa jäädä kommentoimaan, kun aina vaan skrollailin takaisin tuijottamaan sun silmiä! Eli lisää vihreyttä vaatii myös hän. Lieneekö silläkin merkitystä, että omakin tukka punertaa, vaikkakin hieman eri sävyssä kuin sinun :-)

 4. Ihanan jakomielisesti postattu.

  Omissa silmissä on selvästi joku vika. Ne ketaleet hulahtavat harmaiksi, jos yritän ympäröidä niitä vihreällä. Millä juutaan väriopilla sinisestä ja keltaisesta tulee ikinä harmaata? Postauksen kysymykseen vastatakseni: Lisää vihreää. Vihreä on hieno asia maailmassa.

 5. Ei missään tapauksessa saa jättää vihreitä väliin!! Vihreät meikit on ihania! Niin kuin tämäkin. Eikä tämä ole ollenkaan samanlainen meikki kuin esim. vamppisilmissä, aivan erilaisethan nuo ovat. Ehdottomasti vihreät meikit pitää julkaista! :-)

  1. Tässä kysymyksessä olen valitettavasti vain haparoivasti hyödyksi. Luulen, että näitä ei saa Suomesta, mutta varmuuden saisit soittamalla suoraan Helsingin pisteelle – Stockan vaihteen numeron löydät netistä.

   Helsingin valikoima on laajentunut viime aikoina, mutta koska en osaa sanoa täysin varmaksi, en mieluiten sano mitään. Kilauta heille ja kysäise. :)

 6. Upea vihreä!
  Ja lisää vihreätä väriä kiitos. Kaipaan inspiraatiota ja jotenkin tuntuu, että harvat meikkaavat vihreällä?
  Kokeilin muuten ehkä vuosien tauon jälkeen meikata vihreällä eilen, jotenkin vaan ei, ei tullut mitään. Ehkä jotenkin vaan vierastan väriä ruskean ja kuparin eri sävyjen käytön jälkeen. Auttaisikohan totutteleminen?
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

 7. I love it! Piti monta kertaa vertailla eri kuvia ja ihmetellä, että kylläpä sun silmien väri korostuu. Mulla on myös punainen tukka ja vihreät silmät ja viimeisen puoli vuotta kaikki vihreän sävyt ovat löytäneet kaupasta meille! Viime viikolla ihailin muuten hyvien ja huonojen uutisten Pirjon silmämeikkiä. Se oli niin makea vihreä, että pakko metsästää samat sävyt itselle. Mitä metsäisempi, sen parempi!

  1. Punaisella ja vihreällä on kiehtova liitto. :) Olisi kai sitä johonkin muuhunkin tukkaväriin voinut hurahtaa, mutta jotenkin vaan tämä punainen tuntuu eniten omalta. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.