Lipstick Queen -huulipunat

 

linkit

Oletteko koskaan testanneet ihon pH:n mukaan muuttuvia, väriä vaihtavia huulipunia? Haksahdin joitakin vuosia sitten pahemman kerran näihin ihon happamuuden mukaan yksilöllisen sävyn tuoviin huulipuniin ja ajattelin tänään jakaa kokemuksia sen kenties tunnetuimman brändin eli Lipstick Queen -huulipunien kautta. Jemmoissani on myös pari muuta samantyyppistä väriä vaihtavaa huulipunaa, mutta aloitetaan näistä!

Tykkäät väriä vaihtavista Lipstick Queen -huulipunista jos

 • olet helpon huulimeikin ystävä
 • pidät liukkaista ja läpikuultavista huulipunista
 • kokeilet mieluusti uusia ja vähän erikoisiakin tuotteita
 • olet valmis hankkimaan tuotteita ulkomailta

varia_vaihtava_huulipuna_kokemuksia

Lipstick Queen tunnetaan siis näistä jännittävistä huulipunista, jotka vaihtavat väriä käyttäjänsä ihon pH-arvon mukaan. Huulipuna, joka hylsyssä näyttää vihreältä, tuokin huulille raikkaan pinkin sävyn, keltainen muuttuu koralliksi ja sininen murretuksi violetiksi. Sävyt ovat jokaisen iholla yksilöllisiä, mikä tuo niiden käyttöön hauskan säväyksen.

Lipstick Queen -huulipunat tuovat huulille kostean ja läpikuultavan sävyn, joka toimii näppärästi myös ilman erillistä rajauskynää tai pohjustajaa. Kun huulipunan kosteus ajan mittaan haihtuu tai esimerkiksi syömisen seurauksena katoaa, punasta jää huulille pigmenttiä ja huulet näyttävät kevyesti sävytetyiltä, vaikka niiden pinta olisi jo kuiva ja tuote ihon pinnalta kadonnut. Tämän stain-ominaisuutena tunnetun piirteen vuoksi tykkään näistä punista erityisen paljon, sillä kun pigmentti tarraa huuliin näin tiukasti, syömisen jälkeenkään ei ole kiire korjaamaan huulimeikkiä.

lipstick_queen_suomi

Harvaa huulipunaa voi myöskään sanoa pussailun kestäväksi, mutta näille väriä vaihtaville huulipunille olen valmis lyömään tämän leiman. (Yksi pusunkestävä huulipuna myös tässä artikkelissa – pitkäkestoisesti värjäävä stain sekin.) Olen huomaavinani, että kun väriä vaihtavaa huulipunaa käyttää pidempään ja lisää useamman kerran saman päivän aikana, myös huulille kerrostuva sävy näyttää voimakkaammalta kuin ensimmäisellä levityskerralla.

Väri kehittyy huulille ihan muutamissa sekunneissa, joten kovin kauaa levityksen jälkeen ei tarvitse odotella, ennen kuin huulten sävy on saavuttanut lopullisen vivahteensa. Kun väri on muotoutunut huulille, se ei enää muutu ennen kuin sen kuluttaa pois tai poistaa meikinpoistoaineella.

lipstick_queen_frog_prince_huulipuna

Pinkkihylsyinen Lipstick Queen -huulipuna sävyssä Frog Prince on näistä kenties tunnetuin. Hylsyssä vihreältä näyttävä huulipuna värjää omat huuleni lämpimän pinkiksi. Sävy on aavistuksen viileämpi luonnossa, kuin millaisena sen kuvissa sain toistumaan. Ei barbi eikä voimakas, mutta sopivasti ilmettä piristävä ja moneen meikkityyliin sopiva pinkki. Frog Prince myynnissä mm. °Lookfantasticilla.

lipstick_queen_hello_sailor_huulipuna

Tummemman sävyn saa huulille sinisellä Hello Sailor -sävyllä, joka värjää omat huuleni hieman violettiin kallellaan olevaksi malvaksi. Sävy on tummempi kuin pinkki Frog Prince, mutta en luokittelisi sitä silti vielä dramaattiseksi. Myös tätä sävyä käytän muitta mutkitta ilman rajauskynää. Hello Sailor -sävy myynnissä mm. °Lookfantasticilla.

lipstick_queen_mornin_sunshine_huulipuna

Kaikkein näyttävimmän sävyn saan huulille keltaisella Mornin’ Sunshine -sävyllä, joka värjää omat huuleni kirkkaan korallinsävyiseksi. Parhaimpina päivinä sävyssä on jopa hienoinen neon-vivahde ja läpinäkyvyys on ainoa ominaisuus, joka tässä yhtälössä tekee väristä edes etäisesti käyttökelpoisen. Tiedostan, että taustalla on oma inhoni vaaleita persikkahuulipunia ja kaikkia korallihuulipunia kohtaan, mutta tätä sävyä huomaan sipaisevani huulille kaikkein harvimmin. Ehkä sääli niin, sillä nyt kun kuvia vertaa näin lähekkäin, niin aika freesihän sekin on? Mornin’ Sunshine myynnissä mm. °Lookfantasticilla.

____

Oletko kokeillut väriä vaihtavaa huulipunaa? Kolahtiko vai jättikö kylmäksi? Mikä näistä sävyistä oli eniten mieleesi?

Lipstick Queen -huulipunia myy mm. °Lookfantastic.fi

10 Comments Lisää omasi

 1. Vandaalia sanoo:

  Voih <3 Mie sain LF:n joulukalenterista pari vuotta sitten ton ekan punan miniversion ja juuri mun kaltaselle laiskalle punaajalle on ihan super! Rupesin heti sitten himoitsemaan muitakin sävyjä, mutta lopulta niitä ei sitten tullut nuukuksissa tilattua :D Nyt nämä ihanuudet lähtee ostoslistalle kyllä takaisin, eritoten toi koralli ois varmaan kesään ihan nappi :)))

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo nää on kyllä eri kivoja kaikki, jokainen omalla tavallaan. Etenkin se läpikuultavuus ja stain-efekti, ah! <3 Lookfantsulla tosiaan ainakin on, muualta en ole kartoittanut vielä. Mä ostin omat minikoot Köpiksen lentokentältä.

 2. Kuorotipu sanoo:

  Mulla kans toi joukukalenteripuna ja se on <3

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Jee! <3 Ootko harkinnut muita sävyjä rinnalle? :)

   1. Kuorotipu sanoo:

    No nyt tän postauksen myötä kyllä :D On vaan pieni budjettivaje kiitos eron/muuton ni menee joku tovi ennen kuin on rahaa pistää kosmetiikkaan. Mut toi korallinen ois upee kesäks!

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Tsemppiä muutokseen! ❤ Huulipuna on siitä kiva kaveri, että se odottaa kyllä siellä hyllyssä sitä hetkeä kun aika on oikea. 🙂❤

 3. Mimosa sanoo:

  Miulla on essence, sävyltään musta punaisella glitterillä, mutta muuttuu iholla punertavaksi. Ainoa miinus on se, että kestää huulilla pari päivää, vaikka miten yrittäisi hinkata pois :D

  Mornin’ Sunshine on miun mieleen näistä sävyistä eniten.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Oijoi, siinä on sit jo ehkä rahtusen liikaa tota pysyvyyttä! :D

 4. Niina sanoo:

  Pitkäkestoinen huulipuna kyllä kiinnostaisi! Kuinka pitkään väri pysyy? Mihin pitkäkestoinen värjäys perustuu? Lähinnä mietin, kuinka usein voisi käyttää, ilman haittoja ym :D.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hei oivallinen kysymys! Mulla tämä värjäymä kestää huulissa useamman tunnin, mutta varmaan vaihtelee käyttäjän mukaan – miten kuivat huulet ovat, paljonko nuolee tai kostuttaa huulia kielellä yms.

   Ihan tarkkaan en osaa selittää, miten tämä tahraava ”stain”-ominaisuus toimii, mutta otaksun sen liittyvän pigmentin hienojakoisuuteen ja öljyihin, joiden mukana pigmentti kulkeutuu ihoon. Pinkki pigmentti on sellainen, että se usein tavallisestakin huulipunasta saattaa tarttua huulen pintaan pidemmäksi aikaa, vaikkei kyseessä olisikaan stain-ominaisuudella varustettu huulipuna.

   Kynsilakkojen kohdalla osaan selittää mekaniikan tarkemmin. Kynsilakan jälkeen kynnessä näkyvä kynnen värjäytyminen johtuu siitä, että kynsilakan pigmentti kulkeutuu huokoisen pintakerroksen läpi (usein liuottimien tai öljyn mukana) kynnessä sijaitseviin pikkiriikkisiin tunneleihin (kynnen luonnollinen rakenne) ja jää sitten jumiin kynnen kerroksiin. Uskoisin, että sama idea on myös näissä stain-huulipunissa, mutta varmaksi en uskalla tätä nyt julistaa.

   Turvallista näitä on joka tapauksessa käyttää, sillä kosmetiikkalainsäädäntö on EU:ssa tiukka. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.