Pikkujoulukynnet

Askartelin pari viikkoa sitten kauden ensimmäisiä pikkujouluja varten juhlakynnet. Halusin lisätä aavistuksen hehkua, mutta säästelen vielä varsinaista joulunpunaista ensi kuun alkuun. Valitsin pohjasävyksi viileän harmaan, jonka pehmeänneutraaliin syleilyyn taiteilin tehostemarmoria violetilla ja hopealla. Vikkelää ja viehkoa.

Monta vuotta kaikenlaisia kuviteltavissa olevia kynsiä ja koristeluita kantaneena tunnen merkillepantavaa viehtymystä nimenomaan marmorointitekniikkaan. Kynsissä piisaa uutta katseltavaa vielä monen viikon päästä ja silti kyse ei ole mistään sirkustelusta. Ei sillä että sirkustelussa olisi mitään paheksuttavaa (Rakastan sirkustelua!), mutta niille jotka eivät sitä kaipaa – tässä on täydellinen väliinputoaja varovaisen ja pröystäilevän välillä.

Näihin puolivilleihin kiehkuroihin viehättyi myös siskoni, jolle taiteilin vastaavat vähän sävymaailmaa muokaten. Siskon kynsille kokeilin myös elämäni ensimmäistä kertaa leimaustekniikkaa ja vaikka lopputulos olikin kantajalleen mieluisa, taidan kaivata tässä taiteenlajissa vielä hiukan lisätreeniä.

Ja lisätreenistä puheenollen, heti kun leimailutaidot ovat vähän tiukemmin plakkarissa, aion perehtyä vesimarmorointiin ja veikkaan siitä projektista elämänmittaista askaretta. Oletteko koskaan katselleet #watermarble -videoita instagramissa? Hullun koukuttavaa puuhaa ja ehtymätön inspiraatiolähde erilaisille väriyhdistelmille. Puhelimen muistikortti vonkuu armoa kun kaappailen parhaimpia oivalluksia ruudulta talteen, hyödynnän niitä myös meikkaamisessa.

Puhutteleeko marmorointikoristelu? Oletteko jo löytäneet instassa tienne #nailvideo -tunnisteen luo?

Kynnet/Nails:
CND Shellac Field Fox, Tango Passion & Ice Vapour

6 Comments Lisää omasi

 1. Katarooma sanoo:

  Nää on kyllä kauniit lakkaukset!

  1. Kiitos, kiva kuulla! :)

 2. Martina sanoo:

  Ihanat!

  Mä tykkään kans marmoroinnista ja tykkään tehdä sitä töissäkin asiakkaille (geelikynsiin). Tykkään just siitä, että jokainen kynsi on vähän erilainen ja lopputulos on just uniikki asiakkaalle :)

  1. Viisaita haastelet! :)

 3. Paula sanoo:

  Hah! Mulla tuli tänään ihan samanniminen postaus ulos ;) Mulla oli kynsillä vain paljon jouluisampia värejä kuin sulla! Säästän hopeaglitterit uudeksivuodeksi. Jos sä muuten keksit jonkin idioottivarman marmorointitavan, jolla en saa loppuja hiuksiakin harmaiksi, niin kerro ihmeessä! Mä olen vähän jo luovuttanut sen homman kanssa…

  1. Hah, sattuipa somasti! :) Vielä en tiedä vesimarmoroinnista mitään muuta kuin sen että ennen, aikana ja jälkeen kannattaa vähän meditoida.. :) Ehkä jonain päivänä jakelen sitten nokkelia vinkkejä suureen ääneen! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.