Simo ja minä

Simo-siili. Siilimies Viilinen. Timppa. Simpparimppa, rimpula. Mamman koisu. Ykkösmies.

On rakkaalla lapsella nimiä.

Olemme viettäneet hontelon koiramiehen kanssa seitsemän yhteistä syntymäpäivää ja askeltaneet läpi elämän tyrskyjen samassa remmissä. Seitsemää syntymäpäivää eivät eläinlääkärit nuorena sairastuneelle koiralle luvanneet, hyvässä tapauksessa kuusi. Jatkoajan ajatteleminen liikuttaa jokaikinen kerta ja hölmistynyt suippokuono katsoo kyynelehtijää vaivautuneesti. Mamma, mitä nyt taas.

Vähän siitä on vanhemmiten tullut hitaampi ja mukavuudenhaluisempi kuin ennen ja suussa on sitkeää hammaskiveä, mutta eipä sen rajuina nuoruusvuosina kukaan olisi uskonut että näitä synttäreitä koskaan vietettäisiin – ja sama juttu muuten koiralla.

Tämä päivä on omistettu rajapyykeille ja selviytymistarinoille. Onnea Simo 7v ja mamma 30v, juhlavastaanotto yhteisen nakkipaketin äärellä tänään klo 16. ♥

21 vastausta artikkeliin “Simo ja minä

 1. Synttärionnea! Aloitin parisen kuukautta sitten syöttämään merilevää koirille, pitäis auttaa hammaskiveen ja olla hyväksi turkille ja kynsille. Ostin hevosille tarkoitetun 4 kg:n pikkusangon. Kovasti olen kehuja kuullut siitä. Noilla on niin vähän hammaskiveä, etten vielä ole mitään radikaalia eroa huomannut, mutta ei siitä haittaa ole :)

  1. Kiitos! Meillä oli merilevää joskus, mutta se ei sopinut koirien vatsalle. Ruokinnan kanssa on tasapainoiltu kauhun ja epätoivon rajamailla koko seitsemän vuotta ja supersimppeli linja on osoittautunut parhaaksi. Eläinlääkärihän nuo nopsaa rapsuttelisi pois, mutta Simpparimppa on elämänsä aikana ravannut toimenpiteissä ronkittavana niin paljon, että hammaskiven takia ei olla sinne enää lähdetty. Henki haiskoon, tuskin se elinikä tässä vaiheessa hammaskivestä enää lyhenee. :)

   ..Nämä omat legot sen sijaan kaipaisivat ehkä ihan sitä perinteistä hoitoa. ;)

 2. Paljon onnea ihanalle Simolle <3 Ja monia yhteisiä syntymäpäiviä vielä tulevaksi!

 3. Onnea kaikille osapuolille! Ja ihanasti kippuralle käpertyvä Simo teillä onkin!

  (Kiitos punavinkeistä. Nyt on ihan kaksin kappalein. Nudehko josta olin vähän että o_0 sitä on nyt käytettävä kun maksoit 26 euroa ja kirkkaan punainen, joka tuntuu paljon iisimmältä.)

  1. Kiero kuin korkkiruuvi! :)

   Uuu, nude! Mitä jos sekoitat sitä vähän punaisen sekaan vaikka kämmenselällä ja levität siveltimellä? Meneekö kikkailuksi? Voisi olla kiva! :) Punainen on aina hyvä, onnittelen valinnasta. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.