Nyx Lippie Countdown, viikko 1

Huulipunahulluutta, hulluutta! No olihan tämä höpsöä, kuten ensikertomalta pohjustin. Olen availlut kalenteria aamuisin ja tutkaillut sisältöä mielenkiinnolla, mutta ilman suuria tunnekuohuja. Instagram on juuri nyt pullollaan virheettömiä swatcheja, joten ajattelin odottaa omien suttailujeni kanssa alkuvuoteen, kun suurin aallokko on taittunut.

Mutta vilkaistaanko silti viikkokertymää?

nyx_lippie_countdown_1.jpg

Seitsemän päivää, seitsemän erilaista koostumusta punista kiiltoihin ja niiden välimuotoihin – pistää miettimään montaako niitä on kaikkiaan valikoimissa? Pikagooglauksen mukaan 18, hoh! Voiko olla näin vai laskinkohan väärin?

Sävyhajonta on toistaiseksi lupaava, joten muuta jupinaa ei tällä haavaa kalenterista ole, kuin taatanan titkeässä istuvat luukut. Katsokaa nyt, eihän näitä saa mitenkään siististi auki! Ripitin Instagramissa muutamaa kynsillä luukkuja availevaa blogikollegaa jewels, not tools – saarnalla ja kaivan itse jatkossakin nöyrästi esille meikkisiveltimen, sakset, kynän tai avaimen näiden luukkujen kesyttämistä varten. Todellinen first world problem, tiedostan.

nyx_kalenteri_sisalto

Tämä postauksen jälkipuinnissa toivoisin vastausta kysymykseen montako huulipunaa on liikaa ja onko joku saanut avattua näitä luukkuja siististi? 

12 Comments Lisää omasi

 1. Anne R sanoo:

  Huulipunia ei voi koskaan olla liikaa.. ehkä..:) toteaa 3 uunituoreen punan omistaja.

  1. Hyvä, kiitos! :) Mihin sijoitit?

   1. Anne R sanoo:

    Diorin x 2 Liquid lipstickiin nrot 565 ja 999 ja Chanelin Rouge Allure Ink nro 150 (laivalta tax free). Joululahja minulta minulle :):):).

    1. Oho, oho! Onko sulla ollut noita Dioreja aiemmin, millaisia ne ovat? Itseltä itselle -lahjat on aina niitä parhaita, I feel you. :D

     1. Anne R sanoo:

      Vähän kesti vastata, kun olen yrittänyt päättää onko nää kivoja vai ei. Enkä itse asiassa taida oikein vieläkään tietää. Ja ei ollut kokemusta ja ostin nämä ”sokkona”, kaveri toi laivalta. Terveisin nimimerkki lisää vaan YouTubesta swatceja ja mielitekoja. Syytän siis bloggaajia ;) tästä(kin) rahanmenosta.

     2. Hah, okei! Ja tänne vaan, syypiikki on auki ja pohjaton. :)

 2. Salla sanoo:

  Kuka muu sai ripityksen? :D

  Ps Hommaapa tänne sellainen ”ilmoita kommenteista” -kohta! Kyllä haluan tietää, mitä vastaat mun kommentteihin.

  1. Kuitti, namiska lisätty!

 3. F sanoo:

  Koska saa näistä swatcheja ja kokemuksia? Mä rakastan NYXin punia melkein yhtä paljon kuin MACin ja harmittaa, etten ostanut tota kalenteria.

  1. Apua, mitä tähän nyt uskaltaisi sanoa. Nooo, heti kun saan ensin rauhallisen aamupäivän yksinäni ja sitten hiljaisen illan yksinäni, jotta voin aamusella vetäytyä kuvaamaan luonnonvalossa ja sitten kirjoittaa iltamyöhällä arviot päivän aikana patoutuneen yleisen ahdistuksen saattelemana ulos. Ehkä jo välipäivinä? :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.