Look Fantastic Advent Calendar, viikko 1

No NIIN, viimeinkin se mustamaniaostos on täällä! Olen vältellyt instagramia ja FB:n bloggaajaryhmiä otsa hiessä, jotta en vahingossa altistuisi jo avatuille luukuille. Olen availlut huulipunakalenteria ajantasaisesti ilman sen suurempia tunnekuohuja, mutta tätä Look Fantasticin kalenteria odotin lapsenomaisella jännityksellä. Kurkataan jo!

look_fantastic_2017_calendar

look_fantastic_advent_calendar

look_fantastic_calendar_2017look_fantastic_beauty_calendar

Soma kuin parsa lautasella – kattonny! On laatikkoa ja peiliä ja printtiä ja vallan sievältähän tämä nyt näyttää. Boksi on tukeva ja uskon että sillä saattaa olla käyttöä jatkossakin, vaikka tämäntapainen yltiöromanttinen hörselö ei yleensä istukaan tyyliini. Vanhana hamstraajana taittelin jo käärepaperit takaisin pikkulaatikoihin, jotka talletin myöhempää tarvetta varten. Mikä tuo myöhempi tarve on ja onko sitä ylipäätään olemassa, on tietysti täysin turha kysymys ja kanssaihmisen tarpeetonta panettelua.

look_fantastic_calendar_week_1.jpg

Avasin kuola maiskahdellen luukut 1-7 ja saalistin seuraavia:

Illamasqua  Lava Lips Marbled Lipstick Vixen
Ciaté London Fierce Flicks
Grow Gorgeous Scalp Detox Exfoliating Pre-Wash Treatment
FAB First Aid Beauty Ultra Repair Cream
Balanceme Flash Cleanse Micellar Water
This Works In Transit Camera Close-Up  
James Read Gradual Tan H2O Illuminating Tan Mist Body.

Vau! Okei. Tykkään!

look_fantastic_calendar.jpg

Illamasquan huulipunilla on kulttimaine, josta en ole päässyt osaksi, koska olen toistaiseksi ollut yksiavioisessa suhteessa MAC-puniin, pieniä lipsahduksia lukuunottamatta – mutta niitähän nyt aina sattuu. Rusehtavan punainen sävy ei ole ihan suosikkejani, mutta katsotaan, ehkä sipaisen, ehkä en. Onko teillä tästä kokemuksia?

Ciatén rajaustussi ei herätä suuria tunteita ja se menee suoraan kiertoon, sillä silmämeikkilaiskuuteni ei nykyään veny tussin ja ruttuluomen välisen taistelun tuomaroimiseen.

Grow Gorgeousin hiuspohjakuorinnasta olen superinnoissani, erittäin jännä tuttavuus! Olen kuullut hiuspohjan kuorinnasta ylistyslauluja jo vaikka miten kauan, mutta en ole saamattomuuttani vain saanut etsittyä tällaista tuotetta käsiini. Testasin tuotetta heti ja tykkäsin konseptista. Rakeinen ja viilentävä kuorinta pyöritellään kosteaan päänahkaan sormilla ja sen jälkeen jatketaan normaalilla sampoopesulla. Kiipesin palelevan päänahan kanssa ylälauteelle ja jokin tuossa yhdistelmässä teki perinpohjaisesti nannaa. Rakeiden huuhtelu pitkästä ja paksusta tukasta oli vähän työlästä, mutta kaipa ne viimeiset sieltä sitten varisevat, heh. Aion ehdottomasti käyttää jatkossakin ja tsekkaan sopisiko tämä tuote tukkabudjettiin. Annostella saa reilusti, sillä tuosta pikkutuubista kului omaan kuontalooni yhdellä käytöllä puolet.

First Aid Beautyn graafinen ilme näyttää tutulta, mutta en usko että olen koskaan kokeillut tältä brändiltä mitään. Tuoksuttomuus ei yleensä ole allekirjoittaneelle mikään kutsuhuuto, mutta kuivissa talvikäsissä kuluu kaikki. Tämän korkkasin tässä näppäimiä rapistellessa ja nopeasti imeytyvä tuote jätti iholle ihan miellyttävältä tuntuvan kalvon, joten ehkäpä meistä tulee ajan myötä vielä tiimi.

Balancemen misellivesi saattaa mennä myös kiertoon, sillä monet luonnollisuutta ja ekoa hohkaavat tuotteet jostain syystä pitävät sisällään koivuallergiani kanssa risteäviä yllätyksiä, jotka saavat kasvot helottamaan erinäisiä röhelöjä päiväkausiksi. Tunteeko joku tätä brändiä entuudestaan?

This Worksin hius- ja vartalotuotteisiin olen tutustunut tanskalaisissa hotelleissa ja tämä naamion, kosteusvoiteen ja primerin yhdistävä tuote siirtyy näillä tuntemuksilla testijonoon, sillä haluan ehdottomasti nähdä millaisen pinnan tämä jättää meikattavalle iholle. Tuubiin on pakattu glyseriiniä, aaloeta, karitevoita ja erilaisia kasviöljyjä, joten annamme hänelle ehdottomasti mahdollisuuden, vaikka voimakas tuoksu ja erittäin nestemäinen koostumus vähän kohotuttavat kulmakarvoja.

Viimeisimpänä ja ehdottomasti epäilyttävimpänä kuorin kääreistä kimmeltävän vartaloshimmerin, jonka pakkauksesta en ihan saanut selvää. Ilmeisesti se jättää iholle kimmellyksen lisäksi myös varsinaisen sävyn? Hm. Luontaisesti kopipaperin sävyinen ihoni ja itseruskettavat eivät ole aiemmin olleet kovin hyvä pakkipari. Kohtalo vielä avoin.

Viikko yksi onnellisesti purkissa (ha!) ja huomisesta alkaen voin taas palata takaisiin normaaleihin somerutiineihin. Näkyikö tuttuja, heräsikö ajatuksia? Miltä teidän kalenterihommat ovat näyttäneet?

14 Comments Lisää omasi

 1. tintsh sanoo:

  Mulla on sama kalenteri, ja on mielenkiintoista lukea sun ajatuksia sisällöstä. :)

  1. Ah, no jes! Mitäs olit mieltä, oltiinko yhtään samoilla linjoilla? :)

   1. tintsh sanoo:

    Joo! Aika lailla tismalleen. :D Toi sunnuntain ihme rusketusasia hämmensi hirveesti. Misellivettä aion kokeilla matkakasvovetenä. Huulipuna oli musta aika kiva, ja eyelineria en itsekään käytä.

    1. No entäs toi hiuskuorinta – se oli mun mielestä koko satsin ykköstykki!

 2. Kiki sanoo:

  Mulla on miehen kanssa Star Wars lego joulukalenteri 4. vuotta putkeen :D joten jään innolla seuraamaan sun analyysiä tästä. Melkein tilasin itsellekin (koska joulukalentereissa enemmän on enemmän) mutta sit se vaan jäi. Ehkä ensi vuonna?

  1. Haha, ihana! Mulla on ystäväpariskunta, joka keräilee intohimoisesti legoja, joten oon ihan messissä tämän harrastuksen kanssa. Meilläkin on kyseinen kalenteri ja jokin hahmojen grafiikassa kyllä kiehtoo aikuistakin. Mua jäi ehkä rahtusen kaivelemaan Kiehl’sin ja Ritualsin kalenterit, mutta kuten sanoit – ensi vuonna skarpimpana! :)

 3. Kiki sanoo:

  Joo, Kiehl’s oli toinen mikä piti hommata mut nopeat söi hitaan :( Ensi vuonna… *teroittaa kynsiään*

  1. Diili! Sparrataan toisemme maaliin! :D

 4. oimutsimutsi sanoo:

  Mulla on tää ja Kiehls! Koska en oo niin purkkihullu et kaikki paikat on täynnä tuotteita, on nää ollut kivoja!

  Tänään tuli toi maski, jonka jo testasin. Sekin taisi olla sertifioitu ekopurkki vaikka ei ekoa huutanut (jos ei sovi sulle, otan sen sulta!)

  Toi sun intoilema päämaski ei oo mun paksun tukan juttu, en saa sitä kallooni! Lineri tuli tarpeeseen, misellivesi matkoille ja ton perusvoiteen jo hukkasin :D

  1. Oho, kaksi kalenteria, vau! Kun kautta rantain tiedusteltiin, millaisen kalenterin mahdollisesti haluaisin, nimesin Kiehl’sin ja Nyxin ja nyt pidättelen annoskateutta Kiehl’s-sisältöjä seuraillessa. Mutta onhan tää kalenterin avaaminen joka tapauksessa kivaa, ei voi kiistää. :) Purkkien lukumäärällä ei ole mitään tekemistä asian kanssa, näähän on sitä paitsi tosi pieniä kokoja kaikki. ;)

   Tsekkaan tota naamiota tarkemmin ja vaihdan sen sit mielelläni tohon tukkakuorintaan jos näyttää liian tehokkaalta. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.