MAC Boy About Town

linkit

Ah, ihana iltapäivä meikkileikkien parissa! Testailin tänään uutta MAC Boy About Town -luomiväripalettia, joka kulkee ristimänimellä Overpacked, ja jonka suunnittelusta vastaa YouTube-ilmiö Patrick Starrr. Boy About Town on nimi meikkisetille, joka sisältää tämän luomiväripaletin lisäksi punaisen mattahuulipunan.

mac_patrick_starrr_palette.jpg

Overpacked-paletti ei ollut saanut erityisen mairittelevia arvosteluja brutaalin rehelliseltä Temptalialta, mutta koska tuote oli kokonaisuutena niin edullinen, otin silti riskin ja tilasin tämän Girl About Town -klassikkohuulipunalle flirttailevan setin. Viimeksi olin Temptalian Christinen kanssa valitettavan samaa mieltä tästä fanitushistoriani toistaiseksi ainoasta täydellisestä MAC-pettymyksestä – mutt-tta ei anneta sen painaa niskassa nyt. Poikkeus ja säännöt suhteineen auttakoot jonain päivänä yli tästä notkahduksesta.

mac_boy_about_town

Overpacked-paletin sävyistä sormeni hamusi magneetin lailla voimakkaaseen punaoranssihtavaan glittersävyyn nimeltä Primo Donna, joka uhittelee kaikille tuntemilleni ruusukullan sävyisille luomiväreille uhkean bodatulla voimakkuudellaan. Ohhh, miten hieno! Koska sävyssä on niin voimakas kimallus, painelin sen siveltimen sijaan sormella suoraan tahmeaan pohjustajaan ja meinasin tipahtaa tuolilta nähtyäni lopputuloksen peilistä – aivan sairaan hieno sävy! Mikäli tiedätte sävyn Expensive Pink, niin tämä on kuin se, mutta kaurapuuron sijaan pelkillä bodausravinteilla kasvanut saman sävyperheen isosisko.

mac_patrick_starrr_overpacked

mac_overpacked

Vahvistin ulkonurkkia ja tummensin alaripsirajaa burgundinpunaisella I’m Into It -sävyllä ja häivyttelin koko silmämeikin rajat vaalean ruskealla Head Over Heels -sävyllä. En malttanut vastustaa kiusausta lisätä pakahduttavan nättiä Primo Donnaa vielä pikkuisen alaluomen ulkonurkkaan, jossa se riskaabelisti näyttää vähän variseelta, mutta kuitenkin niin runsaalta, että kokonaisuutta arvioidessa kimmellys näyttää asetellulta. Ihana ihana meikkaaminen ja sen kiehtovat vinoumat! Huulilla vanha, hetkeksi unohdettu, hennon ruusukultainen MAC-huulikiiltosuosikki Nymphette.

mac_nymphette

Pohjameikissä jo muutamaan otteeseen vilautettu MAC Hyper Real Foundation epätavanomaisessa sävyssä Violet, johon olen kehittänyt keskivaikean riippuvuuden. Koska ihoni ja meikkipuuterini pohjasävy on keltainen, näyttää siellä välissä heijasteleva vastaväriyttään alleviivaava violetti kajo vaan niin kertakaikkisen makealta, etten hetkeen aio luopua tästä yhdistelmästä.

mac_hyper_real_violet_glow

Joko nyt jo joku muukin on ehtinyt kokeilla tätä violettia taikaa? En voi olla ainoa, joka on höpsähtänyt avaruusolentomaiseen hehkuun? Tämä meikkipohja ei kaipaa edes poskipunaa, siis täysin ennenkuulumaton kokonaisuus! Ilmiantakaa itsenne, haluan julistaa violetin pohjameikin ilosanomaa yhdessä. Heti!

 

Kasvot
MAC Hyper Real Foundation Violet (°eleven.fi)
MAC Studio Finish Concealer (°eleven.fi)
MAC Mineralize Skinfinish Natural (°eleven.fi)

Silmät
MAC 24 Hour Extend Eye Base (°Bangerhead.fi)
MAC Boy About Town Face Kit, Overpacked Eye Palette (°Bangerhead.fi)
Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

Kulmat
MAC Shape & Shade Brow Tint Taupe (°eleven.fi)
MAC Brushstroke Liner Brushbrown

Huulet
MAC Liptensity Lip Pencil Enoki (Enoki-sävy lopetettu, muut sävyt °eleven.fi)
MAC Lipglass Nymphette (°eleven.fi)

 

4 Comments Lisää omasi

 1. Silmäilin tätä palettia mutta Temptalian arvostelujen jälkeen en uskaltanut ostaa. Jos sävy ei toimi siveltimellä niin mun juttu se ei ole. Mutta meikki on ihana, just sellainen minkä varmaan itsekin veivaisin ;D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mä en ole vielä ehtinyt kokeilla siveltimellä! Halusin ensimmäiseksi vaan sutata mahdollisimman nopean ja näyttävän! Testaan ja kerron, kuinka kävi. :)

 2. Sanna sanoo:

  Ihana, ihana meikki! Nyt alkoi kiinnostaa tupakkaa luomiväripaletti, en kyllä tarvitsisi enää yhtään, mutta. ….

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hahaa, niin tuttu tunne! Tässä on ihanat sävyt – tuo ruskea on kauniin viileä ja burgundi ja ruusukulta on timanttinen pari. Ihana! :) <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.