YSL Tatouage Couture Iron Pink Spirit

linkit

Hep, painokoneet seis – olen löytänyt loistavan mattahuulipunan, joka tunnetaan kavereiden kesken kolmekirjaimisella lyhenteellä, mutta lyhenne ei ala ämmällä eikä pääty seehen. Toivottakaa tervetulleeksi uusin mattapunaihastukseni, YSL Tatouage Couture The Metallics!

ysl_tatouage_iron_pink_spirit

Okei, onhan se vähän villi kortti tällä huulipunahistorialla, mutta kaikki alkoi onnistuneesta Save the date -kutsusta, joka oli kaiverrettu YSL Tatouage Couture -huulipunaan. Tilaisuuteen en päässyt osallistumaan, mutta huulipuna yllätti keveydellään iloisesti. Ensimmäistä kertaa mattahuulipuna ei tuntunut huulilla miltään ja litteänlattea applikaattorikin toimi ensihämmästelyn jälkeen erittäin kivasti. Kun sitten menin ja pihkaannuin erääseen ostosten mukana saatavaan YSL-tuotelahjaan, oli ostoskoriin helppo poimia koekappale uudesta metallinhohtoisesta Tatouage Couture The Metallics -linjasta.

ysl_iron_pink_spirit

Sävy #102 Iron Pink Spirit oli jotain aivan muuta kuin ajattelin tilanneeni, mutta kumma kyllä, tämä hutiosuma osoittautui vallan mainioksi. Murrettu munakoisonpunainen on tummempi kuin ajattelin, mutta kokonaisuuden pelastaa sävyn pinnalta kutkuttavasti heijasteleva sininen hehku. Sävyn metallisuus ei ole silmiinpistävä, mutta juuri metallipinnan hienovaraisuus tekee sävystä kauniin. En tiedä istuisiko tällainen yllätysosto (jonka tein netistä löytämieni vähäisten kuvien perusteella, sillä linja on vielä tosi uusi eikä materiaalia juurikaan löytynyt) välttämättä yhtä kivasti kevääseen, mutta hiljalleen aukeavaan syksyiseen mielenmaisemaan se sopii jotakuinkin täydellisesti.

ysl_tatouage_couture_metallics

Paritin sinertävän munakoisonpunaisen kullatuilla luomilla, kaksisävyisellä hehkuiholla ja punakuparisella kajalilla. Vallan nätti, vaikka itse sanonkin!

autumn_makeup_ysl_lips

Ainoa, mikä tässä uudessa ihastuksessa pikkuisen nikotuttaa, on punan hinta. Yhdestä kevyestä ja painottoman pitkäkestoisesta huuipunasta saa pulittaa noin 38 euroa (°eleven.fi) ja hintaan nähden tykkään tästä enemmän kuin haluaisin itselleni myöntää.

ysl_iron_pink_spirit_lip

Paljonko sinä maksaisit hyvästä huulipunasta? Onko laadulle kipurajaa?

Kasvot
MAC Hyper Real Foundation Violet (°eleven.fi)
MAC Studio Finish Concealer (°eleven.fi)
MAC Mineralize Skinfinish Natural (°eleven.fi)
L’Oréal Paris Infaillible Blush Paint Flamingo Dance + Despinkable Me

Silmät
MAC 24 Hour Extend Eye Base (°Bangerhead.fi)
NYX Contour Intuitive Warm Zone
MAC Kajal Crayon Cocoa Spice (°Bangerhead.fi)
Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

Kulmat
MAC Shape & Shade Brow Tint Taupe (°eleven.fi)
MAC Brushstroke Liner Brushbrown

Huulet
YSL Tatouage Couture The Metallics #102 Iron Pink Spirit (°eleven.fi)

 

 

 

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.