Oilixia Gummy Cleanser – purkkaputsarin lumoissa

Mainonnan uhri täällä terve! Luonnonkosmetiikkatalo Jolie kohahdutti kesällä sekä luonnonkosmetiikkaväkeä että synteettis-orientoitunutta kosmetiikkakansaa, kun valikoimiin saapui purkkaputsari. Siis kyllä, lue vaan vielä uudestaan, purkkaputsari.

oilixia_gummy_cleanser_kokemuksia.jpg

Kyseessä on viralliselta nimeltään Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser, mutta lienemme yhtä mieltä siitä että purkkaputsari käy tästä eteenpäin lempinimenä ihan hyvin. Tuotteen tenho ja taika piilee sen eriskummallisessa koostumuksessa: venyvä ja vanuva, purkkamaisen tahmea puhdistustuote painellaan kasvoille, josta se nostaa meikin, lian ja pinnalle nousseen kuolleen ihosolukon pois. Erittäin jännä kokemus!

Pistin tämän hassun konseptin korvan taa heti kun siitä ensimmäisen kerran kuulin, mutta en ryhtynyt välittömiin ostotoimenpiteisiin, sillä ajattelin, ettei mikään ihon ja venyän tahman yhdistävä juttu voi toimia herkällä ja reagoivalla iholla. Viikonlopun I love me -messuilla todistin tämän ennakkoluulon vääräksi.

purkkaputsari

Marssin Jolien pisteelle tutustumaan varta vasten tähän tuotteeseen ja niinhän siinä sitten kävi, että kämmenselälle tehdyn demonstraation jälkeen purkkaputsari sujahti kassan kautta käsilaukkuun ja nyt jaan tohkeissani sen ilosanomaa teille.

Miten Oilixia Gummy Facial Cleanser toimii?

Jos olet valmis ihastumaan tähän ainutlaatuiseen puhdistusepeliin, tee näin:

  1. Pursota tuubista parin sentin mittainen nokare kuivalle kämmenelle. Älä kastele kasvoja tai käsiä.
  2. Painele kämmeniä yhteen niin, että niiden väliin muodostuu tahmeita rihmoja.
  3. Painele kämmeniä kasvoille, älä hiero.
  4. Jatka painelua ja kämmenien nostelua koko kasvojen laajuudella ja hämmästele tahman alta paljastuvaa puhdasta ihoa.
  5. Kostuta sormenpäät vedellä ja aloita kasvojen hierominen – tahmea pinta emulgoituu maitomaiseksi ja muistuttaa nyt perinteistä öljyputsaria.
  6. Hiero kasvot kauttaaltaan läpi muutamaan kertaan ja huuhtele emulgoitunut tuote vedellä.
  7. Valmis!

oilixia_kokemuksia

Tuntuu hullulta yllyttää ketään nyhtämään ja pingottamaan ihoa päivittäisissä puhdistusrutiineissa, mutta tämän tuotteen jälkeen iho tuntuu niin pehmeältä ja sileältä, että haluan kannustaa kokeilemaan tätä outoa tekniikkaa pikimmiten. Testasin tuotetta ensimmäisen kerran messuilla, olen käyttänyt sitä nyt vajaan viikon ja kun mikään muu tuote rutiineissani ei ole muuttunut, en keksi muuta syytä epätavallisen pehmeään ja sileään ihoon kuin tämän höpsön veijarin.

oilixia_puhdistus

Purkkaputsari sisältää runsaasti erilaisia kasviöljyjä ja hellästi kuorivaa fenolihappoa ja se heläyttää ilmaan miedon eykalyptuksen tuoksun. Epäilen että tahmaava vaikutus olisi peruja ksantaanikumista, mutta otan mielelläni valistuneempia arvauksia vastaan, mikäli inci-lista aukeaa jollekin syvällisemmin.

tahmea_puhdistus.jpg

Tuotteen pitäisi sopia myös silmämeikin poistoon, mutta silmäluomien venyttely tuntui ainakin itselleni liian erikoiselta ja tyydyin puhdistamaan silmämeikin erikseen. Muuten valloittavalle tuotteelle pieni miinus pikkuisesta pakkauskoosta ja verrattain muhevasta hinnasta. Ehdottoman hauska tuttavuus, joka todella sai aikaan näkyvän eron ihoni pehmeydessä, mutta vakituiseen käyttöön tämä ei välttämättä taloudellisista syistä jää.

Purkkaputsari kaupattiin minulle argumentilla, jonka mukaan tällä yhdellä tuubilla voisi korvata koko kaksivaiheisen kaksoispuhdistuksen. En ole väitteestä täysin samaa mieltä, mutta mikäli käytössä olisi vain yksi puhdistustuote muutenkin, tässä on kelpo kilpailija perinteiselle misellivedelle tai puhdistusmaidolle, -geelille tai -vaahdolle.

Onko joku jo ehtinyt kokeilemaan Oilixia Gummy Facial Cleanseria? Olisi hauska jakaa kokemuksia!

gummy_cleanser_kokemuksia

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.